Kamp Zablače

Kamp Zablače leži ob desnem delu baškega zaliva tik ob 2km dolgi prodnati »Veli« plaži. Gre ta 9ha velik kamp, kateri lahko skupno sprejme 1600 gostov. Zaradi čudovite plaže in vedno živahnega dogajanja v središču Baške velja kamp Zablaće za enega najbolj priljubljenih kampov na otoku Krku.

Kamp nudi 390 parcel z možnostjo priklopa na elektriko in vodo, ostali del kampa je neparceliran. Na voljo so 4 sanitarni prostori, dva od njih sta prilagojena otrokom in invalidom. Poskrbljeno je za morebitno pranje in sušenje perila, na voljo so tudi tuši za pse.

Mobilne hiške v kampu Zablače

Možno je najeti 22 kamp prikolic in 100 mobilnih hišic. Mobilne hišice so na voljo v izvedenkah velikosti 24m2 in 32m2, vse pa so primerne za 4-6 oseb. Tretjina hišic omogoča tudi bivanje hišnim ljubljenčkom. Hišice so klimatizirane in moderno opremljene.

Na plaži si je možno izposoditi ležalnike, sončnike, plastična plovila ali motorne čolne. Na voljo so tobogani ter napihljiv vodni park. Del plaže je namenjen gostom s psmi.

V kampi so urejeni prostori za žar, otroško igrišče, družabni prostor in animacijski programi.

Šport: tenis, mini golf, odbojka, potapljanje, izposoja koles … V bližnjem hotelu lahko uporabljate zunanje in notranje bazene ter wellness center (savne, masaže, lepotni salon …).

Kamp nudi novo kavarno na strehi recepcije, restavracijo, picerijo, večjo trgovino, pekarno, mini market, ribarnico … Različne lokale in diskoteko najdete v središču mesta.

S čolnom lahko raziščete samotne zalivčke v bližini ali pa se podate na izlet po planinskih poteh na bližnje hribe. Lep razgled je možen od cerkvice sv. Ivana, kjer so tudi ostanki trdnjave, s kolesom pa lahko raziščete lepo zeleno dolino Bašćanska Draga.

Na Krku preverite tudi kamp Krk, kamp Ježevac in druge kampe na Hrvaškem.