≡ Meni

Mobilne hišice v Lovranu

Če se odpravljate v Lovran in bi si tukaj radi najeli mobilne hišice, imate tudi to možnost, saj se nahajajo v kampu Medveja o katerem lahko izveste več na spodnji povezavi.

mobilne hišice lovran

Najem mobilne hiške Lovran

Lovran je staro istrsko mesto, ki se nahaja na zahodnem delu kvarnerskega zaliva, 6km južneje od Opatije. Podobno kot ostala mesta na tem območju je bilo območje okoli Lovrana poseljeno v pradavnini, kasneje pa je padlo pod rimsko oblast. V srednjem veku se je Lovran počasi razvijal, na prehodu iz 19. v 20. stoletje pa je postal letovišče za prestižne avstro-ogrske plemiče in veljake. V mestu danes opazimo več prestižnih vil v secesijskem slogu, katere pričajo o pomemnosti in priljubljenosti kraja, ostale pomembe zgradbe pa so nekdanje Lovranske terme, Hotel Draga di Lovrana , posebno mesto pa ima kar 14km dolgo obalno sprehajališče Franca Josefa I.

Medveja je manjše naselje v občini Lovran, približno 3km južno od središča mesta, nahaja pa se ob magistralni cesti Rijeka-Pula. Kamp Medveja se nahaja v središču kraja in ima zanimivo podolgovato obliko. Kamp je dobro pogozden, tako da se najde veliko sence tako za kampiste kot za najemnike mobilnih hišic, s katerimi so obogatili ponudbo. Izbirate lahko med dvema kategorijama, vse pa so komfortne in popolnoma opremljene. Na plažo boste morali čez glavno cesto, vendar urejenost in čisto morje odtehtata to majhno nevšečnost.

Pod mogočnim grebenom gore Učka se skrivajo čudoviti zalivi z najlepščimi prodnatimi plažami, kristalno čistim morjem, le nekaj minut vožnje oddaljeni od mesta, ki je navdušil ralične mogočnike. Občutite Lovran z njegovo okolico in si rezervirajte mobilno hišico v kampu Medveja preko zgornje povezave.

Ostalo ponudbo mobilnih hišic lahko najdete na strani Kvarner ali Hrvaška, za vso Hrvaško.

Mobilne hišice Medveja Lovran