Mobilne hiške v Lovranu - preverite hišice v kampu Medveja

Mobilne hiške v Lovranu

Če se odpravljate v Lovran, da preživite tukaj dopust, najdete mobilne hiške v Lovranu v kampu Medveja. Več o ponudbi lahko najdete spodaj.

mobilne hišice lovran

Mobilne hiške v kampu Medveja

Kamp Medveja se nahaja 3km južneje od mesta Lovran, v istoimenskem kraju. Nudi najem 46 mobilnih hišic dveh tipov:

  • Superior: 24m2 velikosti, do 5 oseb, dnevni prostor, dve spalni sobi, kopalnica, kuhinja
  • Premium: 32m2 velikosti, do 5 oseb, dnevni prostor, dve spalni sobi, dve kopalnici, kuhinja.

Vse hišice so opremljene s klimatsko napravo, SAT TV in pokrito teraso.

1km dolga prodnata plaža je od kampa oddaljena 20m , idealna za sončenje ter različne športne športne aktivnosti. Trgovino, restavracije in lokale najdete v neposredni bližini kampa, kakor tudi domače prodajalce sadja in zelenjave. Športne objekte najdete v bližini kampa, v samem kampu pa lahko najamete kolesa.

Gostom je omogočen dostop do brezžičnega interneta.

Kliknite tukaj za priporočen način rezervacije po najnižji ceni – rezervacija preko TRR ali s kreditno kartico – možna brezplačna odpoved rezervacije

Rezervirajte na strani Booking – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Preko spodnje povezave lahko rezervirate Standardne in Premium hiške v Smart Selection Holiday Resort v kampu Medveja. Preverite ponudbo in svoje željene datume.

  Rezervirajte hiške (plačilo tukaj tudi preko bančnega nakazila) Mobilne hisice medveja lovran

Najem mobilne hiške v Lovranu

Lovran je staro istrsko mesto, ki se nahaja na zahodnem delu kvarnerskega zaliva, 6km južneje od Opatije. Podobno kot ostala mesta na tem območju je bilo območje okoli Lovrana poseljeno v pradavnini, kasneje pa je padlo pod rimsko oblast. V srednjem veku se je Lovran počasi razvijal, na prehodu iz 19. v 20. stoletje pa je postal letovišče za prestižne avstro-ogrske plemiče in veljake.

V mestu danes opazimo več prestižnih vil v secesijskem slogu, katere pričajo o pomemnosti in priljubljenosti kraja, ostale pomembe zgradbe pa so nekdanje Lovranske terme, Hotel Draga di Lovrana , posebno mesto pa ima kar 14km dolgo obalno sprehajališče Franca Josefa I.

Medveja je manjše naselje v občini Lovran, približno 3km južno od središča mesta, nahaja pa se ob magistralni cesti Rijeka-Pula. Kamp Medveja se nahaja v središču kraja in ima zanimivo podolgovato obliko. Kamp je dobro pogozden, tako da se najde veliko sence tako za kampiste kot za najemnike mobilnih hišic, s katerimi so obogatili ponudbo.

Izbirate lahko med dvema kategorijama, vse pa so komfortne in popolnoma opremljene. Na plažo boste morali čez glavno cesto, vendar urejenost in čisto morje odtehtata to majhno nevšečnost.

Pod mogočnim grebenom gore Učka se skrivajo čudoviti zalivi z najlepščimi prodnatimi plažami, kristalno čistim morjem, le nekaj minut vožnje oddaljeni od mesta, ki je navdušil različne mogočnike.

Občutite Lovran z njegovo okolico, tako da se odločite za najem mobilne hiške v Lovranu in samo mesto ter okolico podrobno raziščete.

Ostalo ponudbo mobilnih hišic lahko najdete na strani Kvarner ali Hrvaška, za vso Hrvaško.