Mobilne hiške v Dubrovniku - Tukaj najdete najboljše hiške

Mobilne hišice v Dubrovniku

Če se boste odpravili vse do juga Hrvaške, najdete mobilne hiške v Dubrovniku v kampu Solitudo. Vse potrebne informacije najdete spodaj, hišice pa lahko brezplačno rezervirate preko povezave.

mobilne hišice dubrovnik

Mobilne hiške v kampu Solitudo

Kamp Solitudo se nahaja v samem Dubrovniku, v turističnem predelu Babin Kuk, 4km oddaljenem od središča mesta. Nudi najem 20 mobilnih hišic velikost 12m2, primernih za 2 osebi. Hišice so sestavljene iz dnevno-spalnega prostora, čajne kuhinje, kopalnice in pokrite terase.

Plaža, skalnata in prodnata je oddaljena 300m. Kamp nudi manjši bistro, v bližini pa se nahaja tudi trgovina.

Gostje kampa lahko uporabljajo zunanji bazen ter športna igrišča v bližnjem hotelskem naselju. Na voljo je tudi uporaba brezplačnega brezžičnega interneta. V mobilne hiške dubrovnik lahko pripeljete tudi hišnega ljubljenčka, vendar je za bivanje potrebno doplačilo.

Več informacij o hiškah dobite preko spodnje povezave.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice solitudo dubrovnik

Druge mobilne hišice v Dubrovniku, Dalmaciji ali na Hrvaškem.

Najem mobilne hiške v Dubrovniku

Dubrovnik je verjetno najbolj poznano hrvaško obmorsko letovišče, na leto ga obišče nekaj 10.000 turistov iz vseh koncev sveta. Zgodovinarji natančnega časa nastanka mesta še danes ne morejo določiti, najverjetneje pa je prva naselbina nastala ok. 7. stoletja, ustanovili pa so jo prebivalci mesteca Epidaurum (današnji Cavtat), katere so pregnala druga plemena.

Skozi srednji vek je mesto rastlo, prebivalci pa so osnovali zelo močno dubrovniško republiko, katera je slonela na pomorstvu in trgovanju z najmočnejšimi mesti in državami tega časa. Dubrovniška republika se je obdržala vse do začetka 19. stoletja. Stari del mesta Dubrovnik je del UNESCO-ve kulturne svetovne dediščine.

Obzidje z železnimi topovi, cerkve, samostani, palače, znamenita glavna ulica Stradun, unikatna vstopna vrata Ploče in Pila, stare letoviške stavbe in še bi lahko naštevali. Iz trdnjave Srđ nad Dubrovnikom pa se odkriva najlepši razgled v Dalmaciji.

V osrčju turističnega predela Dubrovnika, imenovanega Babin Kuk, se nahaja manjši a privlačen kamp Solitudo. V zelenem kampu se nahaja dober ducat mobilnih hišic, katere so primerne za 2-6 oseb. V sosednjem turističnem kompleksu je na voljo veliko dodatnih storitev, od čudovitih plaž pa vas loči kratek sprehod. Zgodovinski del mesta je oddaljen 4km, najbolje pa je, da se do tja sprehodite ali pa odpeljete s kolesom.

Dubrovnik je mesto, ki ne potrebuje veliko predstavljanja, saj verjetno še pred obiskom vemo veliko o njem. Da ga prav zares začutimo, pa je potrebnih verjetno več obiskov.

Doživite vse kar to idilično zgodovninsko mesto nudi in rezervirajte odlične mobilne hiške v Dubrovniku, katere lahko najamete preko zgornje povezave.

Nazaj na Dalmacijo ali celotno Hrvaško.