≡ Meni

Mobilne hišice v Puli

Spodaj najdete mobilne hišice v Puli in njeni bližini. Preverite ponudbo in dodatne informacije na spodnji povezavi.

mobilne hišice pula

Najem mobilne hišice Pula

Pula je največje istrsko mesto ter hkrati politično, gospodarsko in finančno središče. Prva naselja so nastala že v pradavnini, največji razcvet pa je dosegla za časa rimske provincialne zasedbe Istre, iz tega obdobja še danes v mestu najdemo številne ohranjene stavbe in spomenike. Zaradi čudovite obale, modrega morja in kulturnih znamenitosti je Pula zello priljubljena med tujimi turisti, kateri seveda najbolj množično obiskujejo znamenito Areno – enega izmed najbolj ohranjenih rimskih zabavišč v Evropi, kjer še danes prirejajo koncerte, opere in gledališke predstave. Ostale znamenitosti so Avgustov tempelj, Dvojna vrata, Zlata vrata, Puljska katedrala, trdnjavi Kaštel in Fort Bourguignon, mestni park in riva, kjer je ob večerih še posebej živahno.

Kamp Stoja se nahaja v istoimenskem predelu Pule, 3km jugozahodno od središča mesta. Kamp se nahaja na manjšem polotoku, obdan z dvema mirnima zalivoma, v enem izmed njih se nahaja manjši pristan. Celotno območje kampa je dobro pogozdeno, tako da se najde dovolj sence, plaža pa je večinoma naravna skalnata, za manjše otroke pa je urejen prodnat zaliv. Kamp nudi široko izbiro mobilnih hišic, katere nudijo razgled na morje. Kužki so dobrodošli, do centra pa se lahko zapeljete z mestnim avtobusom, kateri pripelje prav do kampa.

Kamp Brioni pa se nahaja v predelu Puntižela, približno 7km severozahodno od središča Pule. Kamp je odprt skozi vse leto, novost v njihovi ponudbi pa so deloma lastne deloma agencijske mobilne hišice, katere vas bodo prepričale z udobnostjo in preprosto notranjo postavitvijo. Borova drevesa segajo vse do urejene plaže, kar pomeni, da se po kopanju lahko najde dovolj sence, ob večernem sprehodu na obali pa vam bodo družbo delali brionski otoki.

Za najem mobilne hišice ali dodatne informacije sledite zgornji povezavi.

Ogledate si lahko ponudbo mobilnih hišk v drugih krajih v Istri ali na Hrvaškem.

Mobilne hišice Pula