Mobilne hiške v Puli

Spodaj najdete mobilne hiške v Puli in njeni bližini. Preverite ponudbo in dodatne informacije na preko spodnjih povezav, kjer najdete proste termine in cene za vsako od hišic.

mobilne hišice pula

Kamp Stoja Pula

Kamp Stoja se nahaja v Puli v predelu Stoja, 3km oddaljenem od središča mesta. Kamp je lociran na manjšem polotoku. Nudi najem 127 mobilnih hišic velikosti 24m2 za do 5 oseb. Hišice so sestavljene iz dnevnega prostora z kuhinjo, dvema spalnima prostoroma, kopalnico, nudi pa še klimatsko napravo in SAT TV.

Hišice so razporejene tako, da ima vsaka iz terase razgled na morje. Po dogovoru lahko pripeljete tudi hišne ljubljenčke.

Kamp okrog polotoka nudi 2,5km plaže, večinoma skalnate, del je prodnat in nudi priveze za čolne in spustno rampo, na drugi strani pa je peščena uvala z manjšimi bazenčki za otroke.

Kamp nudi vse potrebne storitve – trgovine, restavracije, bar na plaži, športni park z igrišči za tenis, odbojko, namizni tenis ter potapljaški center.

Na območju recepcije lahko dostopate do brezžičnega interneta.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice stoja pula istra

Brioni Sunny camping mobilne hiške

Kamp se nahaja med Fažano in Pulo, na odlični lokaciji z razgledom na brionsko otočje. Center Pule je oddaljen 8km, letališče pa 12km. Nudi najem 20 mobilnih hišic za 4-6 oseb velikosti 30m2, dveh tipov.

Vsaka mobilna hišica ima pokrito teraso, dnevni prostor, kuhinjo, kopalnico, spalnico in otroško sobo, hišice tipa »Prestige« pa še dodatno kopalnico. Hišice so klimatizirane.

Kamp nudi 1800m večinoma prodnate plaže, deloma pa je skalnata ali betonska. Športni center nudi igrišča za odbojko, mali nogomet in košarko (teniška igrišča so oddaljena 1km). Nudijo izposojo čolnov, priveze za čolne ter spustno rampo. Kamp nudi trgovino, prodajo sadja in zelenjave, pekarno, restavracijo.

Psi so dovoljeni, prav tako je urejen del plaže za kopanje s kužki. Na območju kampa je zagotovljen brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

Mobilne hisice brioni pula

Happy kamp Brioni

Kamp Brioni se nahaja na predelu mesta Pule imenovanem Puntižela, od zgodovinskega središča pša je oddaljen približno 7km.

Med gostimi zelenimi borovci se skriva čudovit kamp in je eden redkih v Istri, ki je odprt čez celo leto. Poleg standardne ponudbe lahko v kampu najamete mobilne hišice, nekaj je lastnih, lahko pa jih najamete tudi preko agencije »Aqua Camp«.

Mobilne hišice se nahajajo na mirni lokaciji, nudijo pa vsa potrebno ugodje za sproščene počitnice. Velikost 24m2 nudi prostora za 5 oseb, pred hišico pa vas čaka še zunanje pohištvo, senčnik in dva ležalnika.

V kampu boste našli restavracijo in trgovino, na voljo pa je tudi več športnih površin in različne aktivnosti na urejeni, večinoma prodnati plaži.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice aqua kamp brioni Hrvaška

Mobilne hiške v kampu Peškera

Kamp Peškera se nahaja zraven kampa Indije, južno od Pule v predelu Banjole. Novost v kampu od leta 2016 pa je najem mobilne hišice.

Na voljo je šest mobilnih hišic. Tri so za 4 osebe, tri pa so za 5 oseb in imajo pomožno ležišče (oboje z dvema spalnicama). V hišicah je klimatska naprava, brezplačen brezžičen internet, opremljena kuhinja s hladilnikom, kopalnica s tušem, lcd tv in pokrita terasa. V ceno najem mobilne hišice v kampu Peškera so zajete tudi brisače in posteljnina. Hišne živali niso dovoljene.

V bližnji lokalu Veronika si lahko privoščite tudi kosilo ali večerjo, po naročilu pa se lahko tam dogovorite tudi za zajtrk.

Glavna prednost mobilnih hišk v kampu Peškera so novo hišice, ki so bile postavljene v 2016, tako da lahko izkoristite in bivate v njih med prvimi. Novejše hišice so zagotovo odlična izkušnja za dopust. Tudi parkirišče v kampu je seveda brezplačno.

Preko spodnje povezave lahko preverite cene za najem mobilne hišice v kampu Peškera, kjer si lahko ogledate tudi fotografije notranjosti hišk. Kliknite na povezavo in preverite ceno za vaš željeni termin. Datume lahko spremenite na levi strani in enostavno opravite brezplačno rezervacijo hiške. Na voljo je tudi brezplačna odpoved rezervacije, ki jo lahko opravite do 7 dni pred prihodom.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

kamp peškera mobilne hišice Pula

Mobilne hišice Brijuni

Mobilne hišice Brijuni se nahajajo v lepem borovem gozdiču kampa Brioni pri Puli. Čudovita prodnata plaža, kristalno čisto morje in razgled na Brionsko otočje so najboljša ponudba kampa.

Najamete lahko dve mobilni hišici, kateri sprejmeta 6 oz. 8 gostov, če uporabljate tudi dodatna ležišča. Opremljeni sta z dvema oz. tremi spalnimi sobami, dnevnim prostorom, kuhinjo, kopalnico in WC-jem ter zunanjo teraso.

Mobilni hišici velikosti 24m2 in 32m2 sta klimatizirani in opremljeni z LCD televizorjem, parkirate lahko pri recepciji. Brezplačno lahko dostopate do Wi-Fi omrežja.

V kampu so uredili novo trgovino, pogostijo vas v restavraciji in baru. Na voljo je več športnih igrišč, prostori za žar ter najem čolnov.

Na spodnji povezavi boste lahko rezervirali mobilno hišico Brijuni oz. se pozanimali o razpoložljivosti glede na želen datum in ceni najema. Kliknite spodaj in preverite proste termine in cene za njih. Na voljo je tudi brezplačna odpoved rezervacije.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice aqua kamp brioni Hrvaška

Mobilne hiške Cinzia

Mobilne hišice Cinzia boste našli v manjšem kampu Brioni pri Puli. Locirani sta v bližini prodnate plaže, kjer imate dober razgled na istoimensko otočje – Brioni.

Pod imenom Cinzia se ponujata dve mobilni hišici, kateri sta sestavljeni iz dveh spalnih sob, dnevnega prostora, kuhinje, kopalnice, WC-ja in zunanje terase. V manjši sobi sta lahko dva klasična ležišča ali dva pograda.

30m2 veliki mobilni hišici sta opremljeni z klimo in televizorjem, parkiranje pa je omogočeno pri recepciji. Na območju kampa so uredili brezplačne brezžični internet.

V kampu lahko uporabljate prostore za žar, se dogovorite za najem čolna in se sprostite na športnih igriščih. Kamp nudi trgovino, restavracijo in bar.

Če kliknete spodnjo povezavo, si lahko ogledate cene najema mobilne hišice Cinzia in možne datume za vašo rezervacijo.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice cinzia, kamp brioni

Najem mobilne hiške v Puli

Pula je največje istrsko mesto ter hkrati politično, gospodarsko in finančno središče. Prva naselja so nastala že v pradavnini, največji razcvet pa je dosegla za časa rimske provincialne zasedbe Istre, iz tega obdobja še danes v mestu najdemo številne ohranjene stavbe in spomenike.

Zaradi čudovite obale, modrega morja in kulturnih znamenitosti je Pula zelo priljubljena med tujimi turisti, kateri seveda najbolj množično obiskujejo znamenito Areno – enega izmed najbolj ohranjenih rimskih zabavišč v Evropi, kjer še danes prirejajo koncerte, opere in gledališke predstave.

Ostale znamenitosti so Avgustov tempelj, Dvojna vrata, Zlata vrata, Puljska katedrala, trdnjavi Kaštel in Fort Bourguignon, mestni park in riva, kjer je ob večerih še posebej živahno.

Kamp Stoja se nahaja v istoimenskem predelu Pule, 3km jugozahodno od središča mesta. Kamp se nahaja na manjšem polotoku, obdan z dvema mirnima zalivoma, v enem izmed njih se nahaja manjši pristan. Celotno območje kampa je dobro pogozdeno, tako da se najde dovolj sence, plaža pa je večinoma naravna skalnata, za manjše otroke pa je urejen prodnat zaliv. Kamp nudi široko izbiro mobilnih hišic, katere nudijo razgled na morje. Kužki so dobrodošli, do centra pa se lahko zapeljete z mestnim avtobusom, kateri pripelje prav do kampa.

Kamp Brioni pa se nahaja v predelu Puntižela, približno 7km severozahodno od središča Pule. Kamp je odprt skozi vse leto, novost v njihovi ponudbi pa so deloma lastne deloma agencijske mobilne hišice, katere vas bodo prepričale z udobnostjo in preprosto notranjo postavitvijo. Borova drevesa segajo vse do urejene plaže, kar pomeni, da se po kopanju lahko najde dovolj sence, ob večernem sprehodu na obali pa vam bodo družbo delali brionski otoki.

Zraven teh dveh kampov najdete mobilne hiške v Puli tudi pri privat lastnikih, ki jih bomo prav tako dodali na stran.

Ogledate si lahko ponudbo mobilnih hišk v drugih krajih v Istri ali na Hrvaškem.

Mobilne hišice Pula