Mobilne hiške v Selcah

V spodnjih dveh kampih se lahko odločite za najem mobilne hiške v Selcah, ki postaja vedno bolj priljubljen turistični kraj. Preverite ponudbo odličnih kampov ob morju in rezervirajte mobilno hiško za svoj dopust.

Mobilne hiške v kampu Uvala Slana

V kampu Uvala Slana najdete mobilne hišice, ki so tik ob morju. Ugodne cene in dobra lokacija je glavni razlog zakaj so hišic zelo popularne in hitro zasedene.

Preverite ponudbo v kampu uvala Slana preko spodnje povezavein izkoristite brezplečno rezervacijo mobilne hišice ter možnost brezplačne odpovedi v primeru, da si premislite.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice selce uvala slana

Mobilne hiške v kampu Selce

V kampu Selce na Kvarnerju se lahko odločite za najem mobilne hišice Mediteran. Več informacij o tej hiškah najdete spodaj.

Kamp Selce se nahaja zraven istoimenskega kraja na celinskem delu Hrvaške, nekaj km južno od Crikvenice. Kamp Selce ima na voljo 28 mobilnih hišic za 4 osebe (Comfort) ali 6 oseb (Family Comfort).

Mobilne hiške so velike kar 32m2 oz. 35m2 in so v bližini morja. V njih je opremljena kuhinja s hladilnikom, lcd tv, klimatska naprava, kopalnica s tušem in pokrita terasa pred hišico. Brezplačen internet je na voljo na vseh javnih površinah. Hišne živali niso dovoljene. Toaletni papir, brisače in posteljnina so vključene v najem mobilne hišice.

Posebnost mobilnih hišic Family Comfort je, da imajo eno zakonsko posteljo in štiri enojne postelje, tako da bo spanje za vseh 6 članov bolj udobno.

Na voljo je tudi prostor z žarom ali se odpravite v restavracijo v kampu in si privoščite kosilo ali večerjo.

Preko spodnje povezave najdete več informacij o kampu Selce in mobilnih hiškah Mediteran v njem. Ogledate si lahko vse fotografije in hiške brezplačno rezervirate. Izkoristite lahko tudi brezplačno odpoved rezervacije do 14 dni pred prihodom. Preverite ugodne cene s klikom na spodnjo povezavo.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

kamp selce mobilne hišice mediteran

Najem mobilne hiške v Selcah

Selce so priljubljen turistični kraj, kateri se drži mesta Crikvenica. Čeprav nastanek naselja datira v čase ilirske države Liburnije, žal za Selce ne moremo trditi, da je bila v zgodovini pomembno središče, saj je bolj ali manj mirno prestala rimsko zasedbo in kasneje menjavo različnih vladavin.

Krajani Selc so ponosni a preprosti ljudje, večinoma so se preživljali z ribolovom in brodarstvom, saj so občasno prevažali ljudi na sosednje otoke in nazaj.

Danes so Selce turistično mesto z hoteli, apartmaji in dvema kampoma, s sosednjo Crikvenico pa jo veže lepa obalna promenada. Največja znamenitost Selc je pristanišče, katero je bilo prvotno zgrajeno iz lesa in kaseneje predelano v kamnito podobo ter cerkev sv. Katarine iz konca 19. stoletja.

Mobilne hiške v Selcah najdete v spodnjih dveh kampih.

Kamp Uvala Slana se nahaja ob istoimenskem zalivu, kateri je lociran južno od središča mesta. V zadnjih letih so ga nekoliko prenovili, svojo ponudbo pa so obogatili s postavitvijo mobilnih hišic na odlični lokaciji ob morju. Na dopust boste lahko vzeli tudi kužka, vendar zanje ni posebej urejene plaže znotraj kampa.

Plaže v kampu so večinoma betonirane, ob obali pa se lahko sprehodite do središča kraja ali pa celo do sosednje Crikvenice, kjer ob večlerih velikokrat prirejajo koncerte in fešte.

Kamp Selce prav tako nudi najem mobilnih hišic. Več informacij o najemu cenah in opremljenosti najdete preko zgornje povezave.

mobilne hišice selce

Vse ki bi radi več izvedeli o možnostih najema mobilne hiške v Selcah, vas vabimo, da si na zgornjih povezavah preberete dodatne informacije, preverite fotografije, najdete proste termine in preverite cene za najem v njih.

Zraven omenjenega kampa v Selcah, lahko preverite tudi druge mobilne hišice v Kvarnerju in bližnjih otokih, v Istri ali proti jugu v Dalmaciji.