Mobilne hišice v Pakoštanih

Mobilne hiške v Pakoštanih najdete v spodnjih kampih. Več o ponudbi za najem hišice v tem delu Dalmacije najdete preko spodnjih povezav:

mobilne hišice kamp petra pakoštane

Mobilne hiške v kampu Petra

Kamp Petra se nahaja le nekaj metrov SZ od cetra kraja Pakoštane, tako da se lahko do centra ob večerih sprehodite.

Na voljo sta dve velikosti mobilnih hišic 35m2 in 40m2, v njih pa lahko biva 5 ali 6 oseb, v večjih pa do 8 oseb. Vse hišice imajo pogled na morje. Mobilne hišice v kampu Petra imajo klimo, opremljeno kuhinjo, lcd tv, brezplačen brezžični internet, brezplačno parkirišče, 2 kopalnici in 2 ali 3 spalnice (odvisno od velikosti).

Hišni ljubljenčki so dovoljeni (brezplačno), prav tako pa je poskrbljeno za posteljnino.

Koristite lahko tudi žar ali uporabite restavracijo v kampu Petra in si naročite kosilo ali večerjo. Ob najemu mobilne hišice je na voljo tudi brezplačna izposoja koles.

Dodatne informacije o kampu Petra in njihovih mobilnih hišicah lahko dobite preko spodnje povezave, kjer lahko hiške tudi rezervirate.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice kamp Petra

Mobilne hišice v kampu Irena

V kraju Pakoštane se nahaja mini kamp Irena, kjer lahko najamete dve mobilni hišici, ki sta veliki kar 45m2 in sta namenjeni za do 5 oseb.

Hišici imata manjšo opremljeno kuhinjo s hladilnikom, pomivalnim strojem in posodo, kopalnico s tušem, dve spalnici (zakonska in dve enojni postelji) in raztegljiv kavč, lcd tv, klimatsko napravo, brezplačen wifi in parkirišče. V ceno najema so vključene tudi brisače, posteljnina in toaletni papir.

Pred hišico se nahaja lesena terasa s streho. Hišni ljubljenčki so dovoljeni, vendar je potrebno doplačilo. Na voljo pa je tudi oprema za žar. Iz hišice je tudi pogled na morje, ki je sicer oddaljeno nekaj minut hoje. Prav tako ste peš v centru Pakoštan samo v nekaj minutah.

Mirna lokacija z dvema hiškama je primerna za tiste, ki bi se radi izognili večjim kampom, ki so včasih prenatrpani. Preko spodnje povezave si lahko ogledate več fotografij hišice in preverite cene za najem mobilne hiške v kampu Irena.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

mobilne hišice kamp irena pakoštaneDruge mobilne hišice v Dalmaciji in na Hrvaškem.