Mobilne hiške v Fažani - 8 vrst mobilnih hišic za najem

Mobilne hiške v Fažani

Spodaj najdete pregled ponudbe, kjer si lahko najamete mobilne hiške v Fažani in tako preživite svoj naslednji dopust tam. Preverite pestro ponudbo in izberite hiško, ki vam ustreza.

Preverite tudi mobilne hišice v Puli, saj so nekatere zaradi bližine Fažane opisane pod krajem Pula.

Mobilne hišice Fažana Istra

Mobilne hiške v kampu Bi Village

Kamp Bi Village se nahaja v bližini mesteca Fažana, od katerega je oddaljen 1,5km, od bližnjega mesta Pule pa 9,5km. Nudi najem 175 mobilnih hišic 4 različnih tipov:

  • Tip Garden: 25m2, za do 4 osebe – dnevni prostor, dve spalni sobi, kuhinja, kopalnica, terasa, klima, SAT TV (v hišicah garden so po dogovoru dovoljeni tudi psi)
  • Tip Young: 25m2, za 2 ali 4 osebe – hišica je razdeljena na 2 enoti, kateri se lahko koristita posamezno, vsaka za 2 osebi ali skupaj za 4 osebe. Vsaka ima sobo z dvema ležiščema, kuhinjski kot ter kopalnico, SAT TV in klimo;
  • Tip Couple: 25m2, sicer imajo dve ločeni sobi, vendar so namenjene parom, sestavlja jo še kuhinja, kopalnica, terasa, SAT TV in klimatska naprava;
  • Tip Pineta: 25m2, za do 4 osebe – dnevni prostor, dve ločeni sobi, kopalnica, kuhinja, klimatska naprava, SAT TV, terasa

Kamp nudi skoraj kilometer večinoma prodnate plaže z lepim razgledom na Brionsko otočje, lahko pa plavate v enem izmed treh bazenov s sladko vodo.

Kamp nudi trgovino, restavracije, otroško igrišče, igrišča za odbojko in košarko, mize za namizni tenis, opremo za potapljanje ter najem koles. Uporabljate lahko spustno rampo in priveze za čolne, lahko pa jih tudi najamete. Na recepciji lahko dostopate do žičnega interneta, brezžični internet na območju kampa pa je potrebno doplačati.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Albatross hiške v Bi Village

Kamp Bi Village se nahaja ob kraju Fažana, gre pa za novejši kamp, saj je bil odprt leta 2000. V njem najdete lastne mobilne hišice, lahko pa jih tudi najamete preko agencije Albatross.

Nudijo štiri tipe mobilnih hišic, od 24m2 do 32m2, v njih pa poleg vse potrebne komfortne opreme najdete tudi ležišča za največ 6 oz. 7 oseb, tako da so primerne za velike družine ali večje družbe.

Na urejeni prodnati plaži boste uživali ob razgledu na otočje Brioni, kamp pa se lahko pohvali z zunanjim bazenom, veliko športnimi površinami in izvrstno gostinsko ponudbo. V kampu vam lahko družbo delaju tudi vaši pasji prijatelji.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice albatross bi village

Happy mobilne hiške v Bi Village

Nedaleč od središča kraja Fažana se nahaja turistični kompleks Bi-Village, kateri poleg apartmajskih namestitev nudi tudi urejen in večkrat nagrajen kamp.

Kamp poleg parcel za kampiranje nudi mobilne hišice, katere lahko najamete pri njih ali pa tudi preko agencije Happy camp. Na voljo imajo komfortne in opremljene mobilne hišice velikosti 24m2, katere sprejmejo od 4 do 6 oseb.

Plaža je lepo urejena, prodnata in primerna za vse starosti. Poleg številnih športnih površin lahko gostje kampa uporabljajo tudi zunanje bazene v apartmajskem naselju, vsak dan pa je poskrbljeno za različne animacijske programe. V mobilnih hišicah in kampu so dobrodošli kužki, katerim je tudi namenjen del plaže.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice happy camp bi village fažana

Adria Plamar hiške v kampu Bi Village

Naselje mobilnih hišic Adria Plamar se nahaja v kampu Bi Village pri Fažani. 24m2 velike hišice nudijo udobje in prostor za 4 osebe (+ 2 otroka).

Sestavljena je iz dveh spalnih sob, dnevnega prostora, kopalnice in ločenega stranišča. Kuhinja nudi sodobne pripomočke, kot npr. grelnik vode, mikrovalovna pečica, aparat za kavo …

Na prostem je velika lesena terasa, kjer se nahajajo miza s stoli ter ležalniki. V hišici je klimatska naprava, satelitska televizija, wi-fi internetni dostop, brezplačno vam menjajo posteljnino in brisače.

V sklopu kampa je na voljo tudi večji zunanji bazen in možnosti za druge športne aktivnost v ali izven kampa.

Dodatne informacije o Adria Plamar hiškah najdete preko spodnje povezave, kjer lahko najdete prosti termin in preverite ceno za najem teh hišic v kampu Bi Village v Fažani.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

  Dodatne informacije za Adrai Plamar hiško v Fažani - kliknite za ogled

Adriatic hišice kamp Bi Village

Kamp Bi Village spada med 5 najboljših velikih kampov na Hrvaškem po mnenju domačih in tujih gostov ter agencij. Nahaja se dober kilometer izven središča kraja, v široki ponudbi pa najdete tudi možnost najema mobilnih hišic. Poleg lastnih enot so v kampu postavili še nekaj hišic agencije Adriatic.

Hišice so zelo komfortne, opremljene z kuhinjskimi aparati in pripomočki, na skupni površini 34,4m2 pa je dovolj prostora za 6 oseb, katerim so nudene kar tri spalne sobe. V kampu vam preposto ne more biti dolgčas.

Na razpolago je dolga in lepo urejena plaža z razgledom na Brione (del plaže tudi za kužke), športne površine, restavracije, trgovine, večerne in dnevne animacije …

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Adriatic kamp Brijuni Pineta mobilne hišice Fažana

Adriatic hišice kamp Brijuni Pineta

Mobilne hišice v kampu Brijuni Pineta se nahajajo severno od naselja Fažana v bližini Pule.

Klimatizirane mobilne hišice imajo opremljeno kuhinjo s posodo, hladilnik, tv, kopalnico s tušem, sedežno garnituro in dve spalnici. Zraven tega je na voljo tudi raztegljiv kavč. Hišne živali so dovoljene (doplačilo), brezplačen wifi pa trenutno ni na voljo.

V kampu je na voljo kar 50 mobilnih hišic dveh različnih kategorij. Superior hiške so velike 32m2, normalne pa 24m2. V kampu Pineta pa najdete tudi restavracijo, trgovino in bar.

Mobilne hišice so blizu morja in le nekaj minut oddaljene od centra Fažane, tako da imate veliko možnosti na svojem dopustu. Znane so tudi po zelo dobrih ocenah, čistoči, mirni lokaciji, lepim razgledom na Brione in ugodni ceni za najem mobilne hiške.

Preko spodnje povezave lahko preverite dodatne fotografije za mobilne hišice v kampu Brijuni Pineta, kjer jih prav tako brezplačno rezervirate.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice kamp pineta Brijunu fažana

Najem mobilne hiške v Fažani

Fažana se nahaja na zahodni obali Istre, približno 9 kilometrov severno od Pule. Manjše ribiško mestece je bilo v rimskih časih poznano po žganju keramičnih izdelkov, največji razcvet pa je mestece doseglo z izgradnjo poletne rezidence za maršala Tita na Brionskem otočju.

Kakor skozi vso svojo zgodovino, je tudi danes največji utrip mesteca v pristaniškem delu, kjer so nekoč žene čakale svoje ribiče, da se vrnejo z ulovom. Danes se lahko po obalni promenadi spehodite, uživate ob odlični kavi ali pa se pozanimate o pripravi sardel, zaradi katerih so domačini ustanovili celo akademijo. V njej poučujejo o mnogoštevilnih načinih priprave te okusne ribe.

Skozi ozke uličice, katere so občudovali svetovno znani književniki, filmski igralci, državniki in celo angleška kraljica Elizabeta II., se lahko sprehodite do srednjeveških cerkvic, nedaleč od Fažane pa so odkrili ostanke starorimske vile.

V pristanišču se ne pozabite pozanimati o ladijskih prevozih na otočje Brioni, katero je sicer zaščiteno kot nacionalni park, kateri pa skriva mnoge naravne in kulturne znamenitosti.

1.5km južneje od središča Fažane se nahaja turistični kompleks Bi Village, del katerega je tudi velik istoimenski avtokamp. Med borovci in oljkami se nahaja tudi večje število mobilnih hišic, tako lastnih kot agencijskih, razdeljene pa so na več različnih katergorij.

Priljubljen del kampa in kompleksa je dolga, peščeno-prodnata plaža z razgledom na Brione, kjer najdete različne vodne in obvodne aktivnosti, kamp pa nudi tudi različne športne površine in troje zunanjih bazenov. Po vnaprejšnjem dogovoru so dobrodošli tudi kužki, katerim je dodeljen poseben del plaže.

V okolici kampa Bi Village se nahaja več vinskih in oljkarskih poti, kjer lahko uživate ob domačih istrskih specialitetah.

Za najem mobilne hiške v Fažani najdete ponudbe zgoraj. Preverite proste termine in cene za najem preko povezav pri posamezni hiški.

Drugi kraji v Istri in na Hrvaškem.