≡ Meni

Mobilne hiške na Pagu – preverite akcije

V kolikor vas zanimajo mobilne hiške na Pagu, si lahko več preberete na spodnji strani. Glede na to, kako priljubljen je hrvaški otok Pag, lahko pričakujemo povečanje števila mobilnih hišic, saj ta način preživljanja dopusta postaja vedno bolj popularen.

Preverite spodnje kampe in mobilne hišice v njih in videli boste, če najdete primerne za vaš letošnji dopust.

Mobilne hiške na Pagu

mobilne hišice otok pag

Najem mobilne hišice na Pagu

Povljana

Povljana je manjše turistično naselje na jugozahodnem delu otoka Pag, nahaja pa se v naravnem zalivu, kateri dobro varuje naselje pred močnimi vetrovi. Kraj je 14,5km oddaljen od mostu, ki veže otok z celino, do glavnega istoimenksega mesta Pag pa je 13km.

Povljana se nahaja na delu otoka, ki je ravninski in bogat z rodovitno zemljo, zato ne preseneča, da je bilo v njeni okolici odkritih veliko najdb in zgradb vse od bronaste dobe naprej. Ker je območje arheološko zelo bogato, lahko še danes naletite na zgodovinarje, ki ga skrbno proučujejo.

V bližini Povljane se nahaja ornitološki rezervat Malo in Veliko Blato, Povljana pa se poleg klasičnega razvija tudi v smeri zdraviliškega turizma, saj na njenih obalah pridobivajo zdravilno blato.

Kamp Porat

V središču kraja se nahaja prenovljen kamp Porat, katerega so uredili v manjšem borovem gozdičku. Od leta 2013 je v kampu tudi možno najeti mobilne hišice, kjer boste uživali s svojo družino ali skupino prijateljev. Plaža se nahaja čez cesto od kampa, v naselju pa najdete tudi druge, predvsem peščene plaže. Okolica kampa je imenitna za raziskovanje s kolesi, ob večerih pa lahko uživate v čudovitih sončnih zahodih.

Kamp Straško – mobilne hišice

Kamp Straško že vrsto let velja za enega izmed najboljših kampov na Hrvaškem. Sam kamp Straško ima toliko dobrih lastnosti, da bi jih lahko naštevali zelo dolgo. Na hitro naj omenimo čudovito 2km dolgo prodnato plažo in bližino mesta Novalja.

Seveda pa so pomembna stvar v kampu tudi mobilne hišice. Ponudba je res velika, tako da se za vsakega najde nekaj. Na voljo so mobilne hiške Adria, Mediteran, Gold plus in Premium. Zaradi velike popularnosti kampa so mobilne hiške v kampu Straško že zelo hitro zasedene.

Preverite ponudbo preko zgornje povezave in mogoče najdete še kakšno prosto hiško. Odvisno tudi od tega, koliko časa v naprej bi radi rezervirali. Drugače pa preverite še kakšne druge mobilne hiške na Pagu.

Ponudba za mobilne hiške na Pagu se vsako leto nekoliko poveča, kljub temu pa še ni tako velika, kot je na primer na otoku Krk. Zgoraj najdete nekaj predlogov, kam se lahko odpravite. Postopoma bomo dodajali tudi druge kampe, kjer bodo mobilne hiške na Pagu na voljo.

Za ostalo ponudbo hišk na Hrvaškem, si lahko ogledate strani Kvarner, Dalmacija ali Istra.

mobilne hiške na Pagu