Mobilne hišice v Dragah

Ponudbe za mobilne hišice v Dragah najdete na spodnjih povezavah, kjer najdete več informacij o mobilnih hišicah, ki jih lahko tam najamete. Spodaj najdete več o kraju Druge in okolici.

mobilne hišice drage dalmacija

Mobilne hišice v kampu Oaza Mira

Kamp Oaza mira se nahaja na manjšem polotoku pri kraju Drage, 4km oddaljenem od Pakoštan. Nudi najem 10 mobilnih hišic, ki so locirane v bližini plaže. Hišice so velikosti 30,8m2, primerne za do 6 oseb. Sestavljene so iz dnevnega prostora, dvah spalnih sob, dveh kopalnic, kuhinje ter pokrite terase. Hišice so klimatizirane ter opremljene s SAT TV.

Plaža je urejena, deloma prodnata, deloma skalnata – na slednji je urejen predel za nudiste.

V kampu najdete dvoje teniških igrišč, igrišče za odbojko in nogomet, fitnes center ter manjšo plezalno steno. Nudijo tudi trgovino, bar ter prodajalno sadja in zelenjave. Na recepciji je urejen internetni kotiček, na območju kampa pa lahko dostopate do brezplačnega brezžičnega interneta.

Na spodnji povezavi najdete več fotografij, iskalnik za proste termine in cene za najem mobilnih hišic v kampu. Preverite in brezplačno rezervirajte.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hiške drage kamp oaza mira

Najem mobilne hišice v Dragah

Drage so manjše ribiško naselje v občini Pakoštane. Nahajo se ob magistralni cesti ZadarŠibenik, 11km oddaljene od Biograda in 5km od Pakoštan. Območje je bilo zagotovo poseljeno že v pradavnini, preživelo burno obdobje turških vpadov, Drage pa vse do danes niso spremenile svojega izgleda in značaja.

Nedaleč od Drag se nahaja naravni park Vransko jezero, katero je poznano po ornitoloških območjih, arheoloških ostankih, je pa tudi odlična poslastica za kolesarske navdušence.

Jugovzhodno od središča kraja se nahaja kamp Oaza Mira, kateri se razprostira čez okrogel polotok, deloma pa je zaraščen z borovimi drevesi. V kampu lahko najamete mobilne hišice, deloma lastne, deloma pa last agencij. Kamp je urejen, prilagojen invalidnim gostom, dobrodošli pa so tudi kužki.

Majhna in zaspana vasica Drage skriva v sebi dovolj dalmatinskega šarma, da lahko prepriča še tako zahtevnega gosta. Bodite del njene zgodbe in uživajte ob odličnih počitnicah v mobilni hišici. Vse potrebne informacije najdete na zgornji povezavi.