≡ Meni

Mobilne hišice Drage

Ponudbo v kraju Drage najdete na spodnji povezavi, kjer najdete več informacij o mobilnih hišicah, ki jih lahko tam najamete. Spodaj najdete več o kraju Druga in okolici.

mobilne hišice drage dalmacija

Najem mobilne hišice v Dragah

Drage so manjše ribiško naselje v občini Pakoštane. Nahajo se ob magistralni cesti ZadarŠibenik, 11km oddaljene od Biograda in 5km od Pakoštan. Območje je bilo zagotovo poseljeno že v pradavnini, preživelo burno obdobje turških vpadov, Drage pa vse do danes niso spremenile svojega izgleda in značaja. Nedaleč od Drag se nahaja naravni park Vransko jezero, katero je poznano po ornitoloških območjih, arheoloških ostankih, je pa tudi odlična poslastica za kolesarske navdušence.

Jugovzhodno od središča kraja se nahaja kamp Oaza Mira, kateri se razprostira čez okrogel polotok, deloma pa je zaraščen z borovimi drevesi. V kampu lahko najamete mobilne hišice, deloma lastne, deloma pa last agencij. Kamp je urejen, prilagojen invalidnim gostom, dobrodošli pa so tudi kužki.

Majhna in zaspana vasica Drage skriva v sebi dovolj dalmatinskega šarma, da lahko prepriča še tako zahtevnega gosta. Bodite del njene zgodbe in uživajte ob odličnih počitnicah v mobilni hišici. Vse potrebne informacije najdete na zgornji povezavi.