Mobilne hiške v Zatonu - 3 top ponudbe za hišice v Zatonu

Mobilne hiške v Zatonu

Mobilne hiške v Zatonu najdete v istoimenskem kampu, kjer se nahaja tudi zelo popularna plaža, kjer se vedno kaj dogaja. Prav tako se je v zadnjem času pojavilo nekaj ostalih ponudnikov mobilnih hišic.

Na spodnjih povezavah izveste več o celotni ponudbo v Zatonu in okolici.

mobilne hišice zaton privlaka

Mobilne hiške v kampu Zaton Holiday Resort

Kamp Zaton Holiday Resort se nahaja na čudoviti lokaciji med antičnim Ninon in Zatonom, 16km severno od Zadra. Po zagotovilih rednih obiskovalcev gre za enega najboljših kampov na Hrvaškem. Nudijo najem 250 mobilnih hišic 4 različnih tipov:

  • Shelbox Quarzo: 28m2 velikosti – dnevni prostor, kuhinja, dve spalni sobi, kopalnica, WC, pokrita terasa; kapaciteta 5+1 oseb
  • Shelbox Tavolara: 30m2 velikosti – dnevni prostor, kuhinja, dve spalni sobi, dve kopalnici, pokrita terasa; kapaciteta 4+1 osebe
  • Sun Roler Dalmacija: 30,8m2 velikosti – dnevni prostor, kuhinja, dve spalni sobi, dve kopalnici, pokrita terasa; kapaciteta 5+1 oseb
  • Sun Roler Living: 30m2 velikosti – dnevni prostor, kuhinja, dve spalni sobi, dve kopalnici, pokrita terasa; kapaciteta 4+2 osebe

Vse mobilne hišice v kampu Zaton so klimatizirane in opremljene s SAT TV. Kamp nudi 2km dolgo peščeno-prodnato plažo, kjer se najde dovolj sence, lahko pa uporabljate tudi zunanje bazene. Del plaže je urejen za goste s kužki.

V kampu ne skoparijo z gostinsko ponudbo, saj nudijo več restavracij, picerijo, bare, slaščičarno, najdete pa tudi trgovine in prodajalne sadja, zelenjave, pekovskih izdelkov, idr…

Športni center obsega več igrišč za mali nogomet, tenis, odbojko, balinanje, mini golf ter namizni tenis. Gostje lahko na območju kampa Zaton dostopajo do brezžičnega interneta. V letu 2017 so v kampu Zaton posodobili zunanje bazene, dodali otroške bazene s tobogani in vodnimi igrali, posodobili pa bodo tudi amfiteater za animacijo.

Več o mobilnih hiškah v kampu Zaton najdete preko spodnje povezave, kjer jih lahko enostavno rezervirate. Možna je brezplačna odpoved rezervacije, tako da preverite svoj termin in ga pravočasno rezervirajte.

Kliknite tukaj za priporočen način rezervacije po najnižji ceni – rezervacija preko TRR ali s kreditno kartico – možna brezplačna odpoved rezervacije

Dodatne hišice v Zatonu že od 44,30€ na nočitev (TRR ali kreditna kartica) – možna odpoved

Rezervirajte na strani Booking – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Ponudbo za najem mobilne hiške v kamp Zaton najdete tudi preko spodnje povezave, kjer jih lahko rezervirate in plačate rezervacijo tudi preko TRR nakazila. Adria mobilne hiške v Zatonu dobite že od 42€ na dan.

  Rezervirajte hiške (plačilo tukaj tudi preko bančnega nakazila)

Luksuzne mobilne hiške v kampu Brevilacqua – Privlaka

Mobilne hišice Luxury Brevilacqua se nahajajo na mirni lokaciji, 5 minut vožnje oddaljeni od središča mesteca Privlaka. Gre za manjši kamp, kjer nudijo 4 mobilne hišice s sodobnim dizajnom ter veliko notranje opreme. 30m2 velike mobilne hišice nudijo prostor za 4-6 oseb.

Na razpolago sta dve spalni sobi, kopalnica, dnevni prostor, dobro opremljena kuhinja ter zunanja terasa.

Hišice nudijo klimatsko napravo, satelitsko LCD televizijo ter možnost bivanja za hišne ljubljenčke. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače. Na območju kampa lahko dostopate do brezžičnega interneta.

Na prostem je večji zunanji bazen, terasa z ležalniki, otroško igrišče. Možno si je izposoditi kolesa.

Peščena plaža, trgovina in gostinski lokali so oddaljeni 20 minut hoda ali 5 minut vožnje.

Dodatne informacije o mobilni hiški Brevilacqua najdete preko spodnje povezave, kjer si lahko ogledate cene za izbrani termin, dodatne fotografije in druge podatke. Preverite spodaj.

  Preverite cene in proste termine na tej povezavi - možnost brezplačne odpovedi

Mobilne hišice Peroš

Kamp Peroš se nahaja na mirni in zeleni lokaciji v središču kraja Zaton, 14km severozahodno od Zadra.

Gre za mini kamp, kateri nudi nekaj parcel za prikolice in šotorje ter 20 mobilnih hišic. Izbirate lahko med tremi različicami, velikostjo 24m2 za do 4 osebe, velikostjo 30m2 za do 6 oseb in velikostjo 31m2, katera lahko sprejme tudi do 8 oseb.

Vse mobilne hišice so moderno opremljene, vključujejo klimo, SAT TV, vse imajo zunanjo pokrito teraso in sprejmejo tudi kužke.

Na prostem je možna uporaba zunanjega bazena, prostora za žar, lahko pa se poslužite tudi storitev manjše kavarne.
Peščena plaža, trgovine in restavracije so oddaljene cca. 300m.

Ponudbo si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Hrvaška

Najem mobilne hišice v Zatonu

Zaton je manjši turistični kraj, kateri se nahaja med Ninom in Petrčanami na severozahodnem delu zadarske riviere. Območje je bilo poseljeno že za časa ilirskih plemen, žal pa so ga Benečani v 17. stoletju požgali. Nekako v tem času so se umaknili tudi turški zavojevalci, zato se je začelo razvijati naselje, katero danes poznamo kot Zaton. Iz tega obdobja se je ohranila edino cerkev sv. Andrije, če se pa s kolesom odpravite naokrog, pa na vam na vsakem koraku družbo delajo različni ostanki utrdb, stolpov in cerkva iz različnih obdobij.

Zaton se nahaja v izrazito naravnem okolju, brez znakov industrije in drugih vrst onesnaženja, zato nudijo čisto morje in neomadeževan morski zrak. V mestecu se nahajata dva aparthotela, več privatnih apartmajev in sob ter dvoje kampov.

Kamp Zaton se nahaja na odlični lokaciji v središču kraja, le 2km oddaljen od zgodovinskega mesteca Nin. Med ponudbo najdete tudi več kot 200 mobilnih hišic v štrihi različnih dimenzijah. Na svoj račun bodo prišli športni navdušenci, saj kamp nudi veliko športnih površin, na 1.5km dolgi plaži pa najdete različne vodne športe.

Nekoliko oddaljen od obale pa je kamp Peroš, kateri je bil odprt leta 2004 in je sodobno zasnovan, v ponudbi pa tako najdete tudi mobilne hišice v treh različnih izvedbah. Uživate lahko v zunanjem bazenu in odlični gostinski ponudbi, ker pa je Zaton manjši kraj, so tudi ostale storitve vedno pri roki.

Zaton morda ne nudi mestnega vrveža, vdivjih večernih zabav in vsakodnevne gneče na plaži, pa vendar nudi veliko, predvsem za nezahtevne ljudi. Odkrijte to malo oazo miru, sonca in sproščenosti ob bivanju v odličnih mobilnih hišicah in ne pozabite na pravočasno rezervacijo na zgornji povezavi.

Privlaka

Privlaka je manjši turistični kraj, kateri se nahaja v bližini mostne povezave z otokom Vir in je dobrih 20km oddaljena od mesta Zadar.

Zaradi rodovitne zemlje in ravninskega predela okrog naselja se predvideva, da je bilo območje poseljeno že od neolitika naprej, prvič pa se njeno ime pojavi v 13. stoletju. Takrat so se največ ukvarjali z vinogradništvom, ribištvom in prodajo peska, ki ga na tem območju ne primanjkuje.

Redka zgodovinska stavba, ki se je ohranila v okolici Privlake je cerkvica sv. Vida iz 14. stoletja, njena okolica pa je naravnost čudovita za raziskovanje s kolesom, najdete pa lahko kar nekaj manjših opazovališč za ptice.

V tem delu Dalmacije se je turistična ponudba v zadnjih letih zelo povečala. Preko zgornjih povezav najdete najbolj zanimive mobilne hiške v Zatonu in okolici. Preverite proste termine, ki so veliko krat zelo hitro zasedeni in cene za najem.

Ostalo ponudbo mobilnih hišic v Dalmaciji najdete tukaj preverite pa tudi Istro, Kvarner ali celotno Hrvaško.