Mobilne hiške v Umagu in okolici

Tukaj najdete mobilne hiške v Umagu in njegovi bližini. Preverite ponudbo v različnih kampih in več informacij o posameznih hiškah, ki vas zanimajo. Hišice se nahajajo v neposredni bližini Umaga, v kraju Karigador in okolici.

Preverite fotografije, proste termine in cene za najem:

mobilne hišice umag

Kamp Park Umag

Kamp Park Umag se nahaja 9km južneje od središče mesta Umag, pri kraju Karigador. Nudi najem 298 mobilnih hišic velikosti od 24m2 do 48m2.

Večinoma so velikosti do 4 osebe, razen hišic tipa »luxury«, katere sprejmejo do 6 oseb. Vsaka hišica ima klimo, dva spalna in en dnevni prostor, kuhinjico, kopalnico ter teraso.

Mobilne hišice tipa »superior« si delijo zunanje bazene (približno na 6-7 hišic en bazen). V določenih tipih hišic so ob doplačilu dovoljene tudi domače živali.

Plaža je kamnita, urejena z tuši in predelom za pse. Kamp nudi trgovino, restavracijo, športna igrišča za tenis, odbojko, izposojo koles, spustno rampo ter priveze za čolne, je invalidom prijazen ter nudi dostop do brezžičnega interneta.

Kliknite tukaj za priporočen način rezervacije po najnižji ceni – rezervacija preko TRR ali s kreditno kartico – možna brezplačna odpoved rezervacije

Dodatne hišice blizu morja – možna rezervacija preko TRR ali s kreditno kartico – možna odpoved

Rezervirajte na strani Booking – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice umag korigador istra

Superior mobilne hiške kamp Park Umag

Superior mobilne hišice so odlična izbira in se nahajajo v Kamp Parku Umag v zelo lepem zalivu Karigador.

Mobilne hišice so moderne in elegantno opremljene, imajo lcd tv, zunanji bazen, klimo, opremljeno kuhinjo s hladilnikom. Na voljo je 22 mobilnih hišk.

V sklopu Kamp Parka najdete igrala za otroke in različna športna igrišča, prav tako restavracijo in bar ter staro istrske hiše preimenovane v Eko vas. Do trgovine z živili je kakšnih 300 m.

Za proste termine in cene kliknite na spodnjo povezavo, kjer lahko brezplačno rezervirate Superior hiške, si ogledate notranjost in pridobite druge informacije o ponudbi.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice umag superior kamp park

Holiday Park Riviera mobilne hišice

Med mobilne hiške v Umagu štejemo tudi ponudbo Holiday Park Riviera, ki se nahajajo južno od mobilnehiškeUmaga in severno od Novigrada v priljubljenem turističnem naselju Karigador.

Na voljo je 16 mobilnih hišic, ki so namenjene za 6 ali 8 ljudi in so velike 34m2. V njih se nahaja tv, opremljena kuhinja, kopalnica, klimatska naprava, pred hišico pa je vernada s pogledom na morje. Internet in parkirišče je na voljo brezplačno. Živali so dovoljene, vendar je potrebno doplačilo.

V kampu najdete šporna igrišča, igrala za otroke, zunanji bazen, restavracijo in bar. Poskrbljeno je tudi za animacijo otrok, otroški klub, izposojo koles, vodni park in večerni program.

Več podrobnosti o Holiday Park Riviera mobilnih hišicah najdete preko spodnje povezave, kjer lahko preverite proste termine in cene za najem mobilne hišice v Kanegri. Pri rezervaciji je na voljo tudi brezplačna odpoved do nekaj dni pred prihodom, če si premislite (preverite točen datum ob rezervaciji).

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Holida park Riviera Kanegra

Relax Park hišice

Relax Park mobilne hišice **** se nahajajo v turističnem naselju Karigador, nekaj km južno od Umaga. Na voljo je 10 mobilnih hišk in jih lahko rezervirate brez kreditne kartice.

Mobilne hiške imajo dve spalnici, opremljeno kuhinjo, kopalnico s prho, klimo, lcd tv in teraso z razgledom. Tiste bolje opremljene imajo tudi masažno kad. Hiške so namenjene za 6 oseb, hišne živali niso dovoljene. Imajo tudi brezplačni brezžični internet in brezplačno parkiranje.

V sklopu turističnega naselja Karigador je poskrbljeno za animacijo otrok, otroška in športna igrišča, restavracije in bare in nočni klub. Zasebna plaža je v neposredni bližini.

Preko spodnje povezave najdete več informacij in možnost rezervacije mobilne hišice Relax Park Umag. Preverite podrobnosti, cene za proste termine in jo rezervirajte.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice umag relax park Hrvaška

Kanegra Resort – bungalovi

Kanegra Resort je eno izmed prvih naselij ob prehodu slovensko-hrvaške meje, kjer se vam bo pogled razprostiral na slovensko obalo in sečoveljske soline.

V Kanegri so na voljo trije tipi bungalovov in sicer za 4, 5 ali 6 oseb. Posebej tisti za 6 oseb so zelo prostorni, saj merijo kar 60m2. V njih najde opremljeno kuhinjo, kopalnico s kadjo, tv in teraso pred bungalovom. Internet je plačljiv. Na voljo je zelo veliko bungalov, tako da lahko najdete proste kapacitete tudi ko so vsi ostali že zasedeni.

V letovišču najdete restavracijo, trgovino, bar, igrala za otroke in picerijo. Prav tako se lahko odpravite na razne izlete v notranjost Istre, bližnji Umag in druge manjše kraje v okolici.

Cene za najem posamznega bungalova najdete na spodnji povezavi. Izberite poljubne termine in brezplačno rezervirajte svoj bungalov v Kanegra resort.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Kanegra resort bungalovi

Mobilne hiške Sunset Beach

Sunset Beach mobilne hišice veljajo za ene izmed najboljših na Hrvaškem. Nahajajo se severno od Umaga v naselju Zambratija. Na voljo je 19 mobilnih hišk s pogledom na morje.

34m2 velike hišice ležijo le nekaj 10 metro od plaže. V njih je prostora za 4 osebe, imajo dve spalnici (zakonska in dve enojni postelji) in dve kopalnici. V njih najdete opremljeno kuhinjo z velikim hladilnikom, jedilni prostor, lcd tv in kavč. Hišne živali so dovoljene (doplačilo).

Pred hišicami je velika terasa s pogledom na morje, kjer boste uživali ob jutranji kavici ali večernih sončnih zahodih.

Preko spodnje povezave lahko vidite dodatne fotografije notranjosti hišic Sunset beach in jih brezplačno rezervirate. Glede na to, da gre za zelo nove hišice, na odlični lokaciji, jih je potrebno rezervirati kar nekaj časa v naprej, saj je povpraševanje po hišicih s takšnim razgledom veliko.

Preverite cene in proste termine za najem mobilne hišice Sunset beach preko spodnje povezave.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Sunset beach Umag

Mobilne hiške Mimoza

Ene izmed Sloveniji najbližnih mobilnih hišic se nahajajo v naselju Bašanija, ki je med Savudrijo in Zambratijo v Istri. Bašanija je manjše turistično naselje v katerem se nahaja tudi kamp Mimoza, kjer lahko najamete mobilne hišice. V Bašaniji najdete nekaj picerij, restavracij, apartmajev, hotelov in kampov.

Mobilne hišice v kampu Mimoza se nahajajo kakšnih 300 od morja. Na voljo so 3 mobilne hišice za 4 oz. 6 oseb in so velike 30m2 oz. 50m2. Manjše imajo zakonsko posteljo  in nadstropno posteljo, večje pa zakonsko posteljo in dve nadstropni postelji.

V njih je manjša kuhinja, lcd tv, klimatska naprava, brezplačen brezžični internet, kopalnica s tušem (brisače in posteljnina vključeno), jedilna miza in terasa pred hišico. Mobilne hišice v kampu Mimoza so sodobno opremljene, saj veljajo za novejše na Hrvšakem. Hišne živali niso dovoljene.

Posebej zanimive so večje hišice, ki so za do 6 oseb in so velike kar 50m2, kar sodi med največje hiške na Hrvaškem. Tako je v njih več prostora za bivanje.

Preko spodnje povezave lahko preverite cene za najem mobilne hišice Mimoza, preverite proste termine in jo brezplačno rezervirate. Na voljo je tudi brezplačna odpoved rezervacije do 7 dni pred prihodom, če si premislite.

Preverite tudi ostale fotografije notranjosti mobilne hiške Mimoza in okolice.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

kamp mimoza mobilne hišice Bašanija

Bašanija

V naselju Bašanija najdete picerijo in druge restavacije. Prav tako pa se lahko odpravite v druge dele Istre. Raziščete lahko bližnji Umag ali se odpravite v notranjost Istre in si ogledate Buje, Grožnjan in druge vasice. Ogledate si lahko tudi svetilnik pri Savudriji.

kamp mimoza mobilne hisice Basanija notranjost kamp mimoza mobilne hisice Basanija 2

Mobilne hiške v kampu Slanik

Kamp Slanik je mini privaten kamp v kraju Lovrečica pri Umagu. Sestoji iz dveh mobilnih hišic velikosti 24m2.

Hišici sta postavljeni na lepi lokaciji v neposredni bližini morja in plaže. Vsaka hišica nudi dnevni prostor, kuhinjo z kavnim aparatom, dve spalni sobi, kopalnico in ločen WC. V hišici je televizija, brezplačen brezžični internet ter stropni ventilator. Na prostem je pokrita terasa z pogledom na vrt in delnim pogledom na morje.

Gostje lahko uporabljate žar, v hišicah lahko bivajo tudi kužki – brez doplačila. Posteljnino dobite v nastanitvi.

Več informacij o hiškah najdete preko spodnje povezave, kjer lahko preverite ceno, proste termine in jih tudi brezplačno rezervirate.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Happy camp – mobilne hišice Umag

Happy camp se nahaja v bližini kraja Karigador, približno 7km južno od središča mesta Umag.

Kamp s svojo velikostjo prekaša večino kampov v Istri, prejel pa je tudi številne nagrade. Poleg ponudbe parcel za kampiranje lahko v kampu najamete tudi mobilne hišice. Večina jih je lastnih, nekaj pa tudi v lasti agencije Happy Camp.

Njihove hišice so velike 24m2, primerne za 4-6 oseb ter nudijo vse potreben komfort za prave počitnice na morju. Klima naprava, TV, kuhinjski pripomočki, zunanje pohištvo, senčnik in dvoje ležalnikov so vam na voljo.

Plaža je večinoma skalnata, vendar so uredili tudi prodnata območja, tako na plaži kot v kampu pa je na voljo veliko športnih aktivnosti.

Spodaj lahko najdete več informacij o kampu in mobilne hišice rezervirate.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

Mobilne hišice happy kamp umag Hrvaška

Najem mobilne hiške v Umagu

Umag je najsevernejše istrsko mesto, katero je le slabih 10km oddaljeno od meje s Slovenijo. Pristaniško in turistično mestece je nastalo iz temeljev rimske postojanke, za časa beneške republike pa je doživelo svoj največji razcvet. Od takrat nosi tudi svojo prepoznavno srednjeveško struktoro z ozkimi uličicami, obrambnim zidom in stolpom, katere so še danes dobro videni.

Okolica Umaga je danes poznana po rodovitni zemlji, katera je botrovala razširjenem gojenju oljk in vinske trte. Ob večerih je Umag zelo živahno mesto, predvsem pa lahko uživate ob dolgih sprehodih po urejeni obalni promenadi. Čez poletje pa v Umagu organizirajo močan teniški turnir za moške, kateri privablja številne navdušence nad tem športom.

Zgoraj najdete pregled ponudbe za mobilne hiške v Umagu. Preverite posamezne hiške, proste termine in cene na povezavah pri posameznih hiški.

Camp IN Park Umag velja za enega najbolj urejenih kampov na Hrvaškem, saj že več let zapored prejema visoke nagrade, predvsem od tujih turističnih agencij. Nahaja se pri vasici Karigador, približno 7km južno od središča mesta.

V ponudbi imajo več kot 200 mobilnih hišic, katere so razdeljene na 4 kategorije, katere vam omogočajo izbiro namestitev po vaših željah. Obilo dodatnih storitev in prijazno osebje vam bo olajšalo ter popestrilo vaše bivanje, dobrodošli pa so tudi psi. V kampu se zelo trudijo s prilagoditvami za ljudi so posebnimi potrebami, kar še dodatno pripomore k njegovi priljubljenosti.

Druga ponudba v Istri ali na Hrvaškem.