≡ Meni

Mobilne hišice pri Umagu

Mobilne hišice v Umagu in njegovi bližini. Na spodnji povezavi najdete več informacij o kampu in ponudbi mobilnih hišic v njem. Hišice se nahajajo v kampu umag, ki se nahaja nekaj km izven Umag, pri kraju Karigador. Preverite fotografije, proste termine in cene za najem:

mobilne hišice umag

Najem mobilne hišice Umag

Umag je najsevernejše istrsko mesto, katero je le slabih 10km oddaljeno od meje s Slovenijo. Pristaniško in turistično mestece je nastalo iz temeljev rimske postojanke, za časa beneške republike pa je doživelo svoj največji razcvet. Od takrat nosi tudi svojo prepoznavno srednjeveško struktoro z ozkimi uličicami, obrambnim zidom in stolpom, katere so še danes dobro videni.

Okolica Umaga je danes poznana po rodovitni zemlji, katera je botrovala razširjenem gojenju oljk in vinske trte. Ob večerih je Umag zelo živahno mesto, predvsem pa lahko uživate ob dolgih sprehodih po urejeni obalni promenadi. Čez poletje pa v Umagu organizirajo močan teniški turnir za moške, kateri privablja številne navdušence nad tem športom.

Camp IN Park Umag velja za enega najbolj urejenih kampov na Hrvaškem, saj že več let zapored prejema visoke nagrade, predvsem od tujih turističnih agencij. Nahaja se pri vasici Karigador, približno 7km južno od središča mesta. V ponudbi imajo več kot 200 mobilnih hišic, katere so razdeljene na 4 kategorije, katere vam omogočajo izbiro namestitev po vaših željah. Obilo dodatnih storitev in prijazno osebje vam bo olajšalo ter popestrilo vaše bivanje, dobrodošli pa so tudi psi. V kampu se zelo trudijo s prilagoditvami za ljudi so posebnimi potrebami, kar še dodatno pripomore k njegovi priljubljenosti.

Druga ponudba v Istri ali na Hrvaškem.

Mobilne hišice Kamp Umag