≡ Meni

Mobilne hišice Šibuljina – Tribanj

V Dalmaciji najdete mobilne hišice tudi v majhni vasici Šibuljina, ki se nahaja južno od kraja Tribanj in severno od kraja Starigrad. Preverite ponudbo v spodnjem kampu in rezervirajte mobilno hišico v njem.

mobilne hišice kamp šibuljina

Najem mobilne hišice Šibuljina – Tribanj

Šibuljina je manjša ribiška vasica, katera se nahaja 10km severozahodno od mesteca Starigrad. Vasica je nastala pod vznožjem Velebita, zato jo radi obiskujejo predvsem nadvušenci nad gorništvom, zaradi čudovite narave, borovcev in dolgih peščenih plaž pa je hkrati tudi priljubljena turistična točka. V samem kraju in okolici najdete nekaj ponudbikov apartmajev in sob, bar in gostilnico, v Šibuljini pa se nahaja tudi priljubljen kamp.

Kamp Šibuljina se nahaja v središču istoimenskega kraja ob dalmatinski magistrali. Kamp je namenjen gostom, ki jih prvenstveno zanima miren in sproščen oddih v objemu starih borovcev, kateri nudijo veliko sence ter dolgih prodnatih plaž. Ponudbo kampa so obogatili z komfortnimi mobilnimi hišicami, katere sprejmejo do 6 oseb. Priporočamo da s seboj vzamete kakšno žogo ali loparje za badminton, saj na žalost kamp nima svojih športnih površin. Za večerno zabavo se bo potrebno zapeljati do sosednjega kraja Tribanj ali v mestece Starigrad.

Šibuljina je manjši biser, kot večina podobnih vasic ob jadranski obali. Miren in sproščen oddih lahko pričnete z najemom mobilne hišice preko zgornje povezave.