Mobilne hišice v Šibuljini - Tribanj v Dalmaciji

Mobilne hišice v Šibuljini – Tribanj

V Dalmaciji najdete mobilne hišice tudi v majhni vasici Šibuljina, ki se nahaja južno od kraja Tribanj in severno od kraja Starigrad. Preverite ponudbo v spodnjem kampu in rezervirajte mobilno hišico v njem.

mobilne hišice kamp šibuljina

Mobilne hišice v kampu Šibuljina

Če bi radi svoj dopust preživeli v mobilnih hišicah nekje v Dalmaciji, je ena izmed možnosti tudi kamp Šibuljina, ki se nahaja pri v kraju Tribanj Šibuljina na celinski Hrvaški v bližini nacionalnega parka Paklenica.

Gre za lepo opremljen kamp, ki se nahaja ob prodnati plaži in je obdan z borovimi gozdovi. Na voljo je 10 mobilnih hišic, ki so opremljene s teraso, opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem in sediščem.

Restavracija, bar in trgovina so s sklopu kampa, kar je zelo priročno.

Spodaj si lahko ogledate več fotografij iz kampa Šibuljina in preverite cene in proste termine za najem mobilne hišice. Rezervacijo lahko opravite brezplačno in po potrebi tudi brezplačno premislite.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hiške kamp šibuljina dalmacija

Najem mobilne hišice v Šibuljini – Tribanj

Šibuljina je manjša ribiška vasica, katera se nahaja 10km severozahodno od mesteca Starigrad. Vasica je nastala pod vznožjem Velebita, zato jo radi obiskujejo predvsem nadvušenci nad gorništvom, zaradi čudovite narave, borovcev in dolgih peščenih plaž pa je hkrati tudi priljubljena turistična točka.

V samem kraju in okolici najdete nekaj ponudbikov apartmajev in sob, bar in gostilnico, v Šibuljini pa se nahaja tudi priljubljen kamp.

Mobilne hišice v Šibuljini najdete v istoimenskem kampu, ki se nahaja v središču kraja ob dalmatinski magistrali. Kamp je namenjen gostom, ki jih prvenstveno zanima miren in sproščen oddih v objemu starih borovcev, kateri nudijo veliko sence ter dolgih prodnatih plaž.

Ponudbo kampa so obogatili z komfortnimi mobilnimi hišicami, katere sprejmejo do 6 oseb. Priporočamo da s seboj vzamete kakšno žogo ali loparje za badminton, saj na žalost kamp nima svojih športnih površin. Za večerno zabavo se bo potrebno zapeljati do sosednjega kraja Tribanj ali v mestece Starigrad.

Šibuljina je manjši biser, kot večina podobnih vasic ob jadranski obali. Miren in sproščen oddih lahko pričnete z najemom mobilne hišice preko zgornje povezave.