Mobilne hiške v Starigradu – Paklenica

Če se odpravljate v Dalmacijo, lahko najdete mobilne hiške v Starigradu, ki se nahaja med morjem in nacionalnim parkom Paklenica. Preverite spodnji kamp in si ogljte, če so njihove mobilne hišice primerne za vaš naslednji dopust.

mobilne hišice starigrad paklenica

Mobilne hiške v kampu Bluesun

V kampu Bluesun blizu Paklenice najdete široko ponudbo prenočišč in preko 30 mobilnih hišic. Kamp leži ob morju in je kakšnih 800 m oddaljen od kraja Starigrad.

Mobilne hišice so zelo lepo opremljene, imajo teraso, opremljeno kuhinjo, lcd tv, kopalnico s tušem, dnevni prostor in seveda klimatsko napravo. Na volj so mobilne hišice za 4 ali 8 (6+2) oseb.

Komplek kampa je lepo opremljen, saj najdete tam razna igrala za otroke, zunanji bazen, wellness, fitnes, restavracija in bar. Kamp leži ob prodnati plaži, v njem pa najdete lepo posajena borova drevesa. V njem najdete športna igrišča in mini golf.

Na spodnji povezavi lahko vidite več slik in notranjost mobilnih hišic. Preverite lahko cene za najem hišk in proste termine, ki vam odgovarjajo. Mobilni hišice v kampu Bluesun Paklenica lahko brezplačno rezervirate.

Kliknite tukaj za priporočen način rezervacije po najnižji ceni – rezervacija preko TRR ali s kreditno kartico – možna brezplačna odpoved rezervacije

Rezervirajte na strani Booking – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice otok krk glavotok malinska

Najem mobilne hiške v Starigradu

Starigrad

Starigrad je manjše pristaniško in turistično mesto pod južnim delom Velebita, nahaja pa se ob jadranski magistrali Rijeka-Zadar. Mesto je poznano po dolgih peščenih plažah ter bližini priljubljenega narodnega parka Paklenica.

Že v pradavnini so v okolici Starigrada obstajali manjši zaselki, na območju današnjega mesta pa je stala tudi rimska postojanka. Za časa turških vpadov so ljudje mesto zapustili in ga ponovno naselili ter obnovili v 17. stoletju. Večinoma so se ukvarjali z živinorejo in poljedelstvom, deloma pa z ribištvom.

Danes seveda Starigrad živi in diha za svoje obiskovalce, pa naj gre za gorniški ali morski turizem. V samem mestu in okolici lahko občudujete več različnih ostankov utrdb, katere so bile zgrajene za časa turških vpadov, najznamenitejša je Večka kula, v vaseh pa lahko spoznate zanimivo vrsto gradnje hiš, katera je stoletja kljubovala močnim sunkom burje.

Dober kilometer pred vstopom v NP Paklenica se nahaja turistično naselje Bluesun, v katerem se nahaja istoimenski kamp Bluesun Paklenica. V kampu kot novost ponujajo nekaj deset mobilnih hišic, katere sprejmejo do 5 oseb. V kampu najdete pretežno peščeno-prodnato plažo, kakršne so tudi v okolici. Športni navdušenci boste uživali v številnih igriščih in površinah za šport, priporočamo pa raziskovanje okolice s kolesi.

Starigrad in Paklenica sta s svojim enkratnim ravnovesjem čudovite narave in pristnim dalmatinskim pridihom mesta očarala filmske ustvarjalce, vas pa vabimo, da med bivanjem v odličnih mobilnih hišicah ujamete svojo zgodbo. Vse informacije najedete na zgornji povezavi.

V okolici najdete ponudbo številnih apartmajev in hotelov, če vam odgovarja tudi takšen način prenočišča. Seveda pa lahko na naši strani preverite tudi druge kraje v bližini in najdete mobilne hišice v Dalmaciji, prav tako pa lahko raziščete preostali del Hrvaške.

Mobilne hisice bluesun kamp paklenica starigrad