Mobilne hiške v Klenovici

Klenovica je majhen kraj v Kvarnerju, kjer prav tako najdete pestro turistično ponudbo. Mobilne hiške v Klenovici najdete v istoimenskem kampu.

Več informacij o njem najdete spodaj, prav tako pa si lahko pogledate tudi druge mobilne hišice v Klenovici. Preko spodnjih povezav najdete proste termine, več fotografij, cene in možnosti brezplačne rezervacije.

mobilne hišice klenovica

Mobilne hiške v kampu Klenovica

Kamp Klenovica se nahaja ob jadranski magistrali v istoimenskem kraju, 8km južneje od Novega Vinodolskega. Nudi najem 80 mobilnih hišic velikosti 24m2 za do 5 oseb. Sestavljajo jih dnevni prostor s kuhinjo, dva spalna prostora, kopalnica, terasa s tendo. Vse hišice so klimatizirane.

Kamp nudi lepo urejeno peščeno plažo, primerno za sončenje, uporablja pa se lahko tudi otroško igrišče.

V sklopu kampa najdete trgovino in dve restavraciji.

V recepciji lahko dostopate do brezplačnega brezžičnega interneta.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

Tukaj najdete mobilne hiške v Klenovici

Najem mobilne hiške v Klenovici

Klenovica je manjši kraj z 350 prebivalci, kateri večinoma živi in diha za turizem. Žal v zgodovini ni imela večjega vpliva in pomena, njeni prebivalci so bili večinoma ribiči, občasno pa so nudili prevoze na otok Krk in njegove sosednje otoke ter nazaj. Po zgodovinskih zapisih in virih naj bi bila osnovana nekje med 12. In 14. stoletjem. Klenovica se nahaja ob jadranski magistrali, približno 10km južneje od Novega Vinodolskega.

Danes se na razmeroma majhnem kraju najde vse, kar se potrebuje za sproščen in miren oddih, saj je Klenovica odmaknjena od večjih turističnih središč, kjub vsemu pa turisti obožujejo občasna praznovanja in domače ribje fešte. Klenovica je poznana po sladkovodnih izvirih ob morski obali, zaradi mešanja sladke in morske vode pa se je izgradil ustrezen biosistem, ki privablja množico rib.

Kamp Klenovica se nahaja nekoliko odmaknjeno od ostalega dela kraja, pa vseeno ostaja njen pomemben del. Odprt je že 30 let, poleg parcel za kampiranje pa nudi tudi najem lastnih in agencijskih mobilnih hišic, v katerih so dobrodošli tudi kužki. V kampu so uredili zunanje bazene, nove gostinske lokale, nasploh pa je kamp namenjen bolj za ljudi, kateri iščejo mirno in sproščeno počitnikovanje. Ponudbe za mobilne hiške v Klenovici najdete zgoraj.

Klenovica ni letovišče namenjeno za vsakogar. Če iščete kraj, ki nudi mir in sproščenost brez zabavljaške mladine in hrupnih večerov, potem si na zgornji povezavi preberite vse informacije o najemu mobilne hišice.

Ostalo ponudbo mobilnih hišic najdete na naši stran pod različnimi kategorijami, tako da lahko uporabite iskalnik na desni ali se vrnete na posamezne podstrani, kot so Istra, Dalmacija, Kvarner ali celotna Hrvaška.

Mobilne hišice kamp klenovica