≡ Meni

Mobilne hišice v Klenovici

Klenovica je majhen kraj v Kvarnerju, kjer prav tako najdete mobilne hišice. Za ogled ponudbe v kampu in druge informacije o njem, kliknite na eno izmed spodnjih povezav, kjer lahko hiške tudi brezplačno rezervirate.

mobilne hišice klenovica

Najem mobilne hiške Klenovica – Kvarner

Klenovica je manjši kraj z 350 prebivalci, kateri večinoma živi in diha za turizem. Žal v zgodovini ni imela večjega vpliva in pomena, njeni prebivalci so bili večinoma ribiči, občasno pa so nudili prevoze na otok Krk in njegove sosednje otoke ter nazaj. Po zgodovinskih zapisih in virih naj bi bila osnovana nekje med 12. In 14. stoletjem. Klenovica se nahaja ob jadranski magistrali, približno 10km južneje od Novega Vinodolskega.

Danes se na razmeroma majhnem kraju najde vse, kar se potrebuje za sproščen in miren oddih, saj je Klenovica odmaknjena od večjih turističnih središč, kjub vsemu pa turisti obožujejo občasna praznovanja in domače ribje fešte. Klenovica je poznana po sladkovodnih izvirih ob morski obali, zaradi mešanja sladke in morske vode pa se je izgradil ustrezen biosistem, ki privablja množico rib.

Kamp Klenovica se nahaja nekoliko odmaknjeno od ostalega dela kraja, pa vseeno ostaja njen pomemben del. Odprt je že 30 let, poleg parcel za kampiranje pa nudi tudi najem lastnih in agencijskih mobilnih hišic, v katerih so dobrodošli tudi kužki. V kampu so uredili zunanje bazene, nove gostinske lokale, nasploh pa je kamp namenjen bolj za ljudi, kateri iščejo mirno in sproščeno počitnikovanje

Klenovica ni letovišče namenjeno za vsakogar. Če iščete kraj, ki nudi mir in sproščenost brez zabavljaške mladine in hrupnih večerov, potem si na zgornji povezavi preberite vse informacije o najemu mobilne hišice.

Ostalo ponudbo mobilnih hišic najdete na naši stran pod različnimi kategorijami, tako da lahko uporabite iskalnik na desni ali se vrnete na posamezne podstrani, kot so Istra, Dalmacija, Kvarner ali celotna Hrvaška.

Mobilne hišice kamp klenovica