Mobilne hiške na Krku – preverite akcije

Če bi se radi odpravili na ta priljubljen otok, lahko najdete mobilne hiške na Krku  na vsej koncih otoka. Spodaj najdete kratek opis nekaterih izmed njih, na povezavah pa si lahko ogledate več fotografij mobilnih hišic. Preverite razpoložljivost v svojem priljubljenem terminu, cenik in cene za posamezen kamp na Krku.

Mobilne hiške na Krku lahko na povezavi tudi brezplačno rezervirate preko spleta, plačate pa ob prihodu. Preverite naslednje mobilne hišice na otoku Krk:

Mobilne hiške na Krku

mobilne hišice otok Krk

Mobilne hiške v kampu Ježevac

Kamp Ježevac se nahaja ob mestecu Krk na istoimenskem otoku. Središče mesteca je oddaljeno 800m, kar pomeni kratek 10 minuten sprehod. Nudijo najem 42 mobilnih hišic dveh različnih tipov:

  • Tip Adria: 24m2 velikosti za do 5 oseb – dnevni prostor, kuhinja, kopalnica, dve spalni sobi
  • Tip Prestige: 30m2 velikosti za do 5 oseb – dnevni prostor, kuhinja, dve kopalnici, dve spalni sobi

Oba tipa hišic imata še pokrito teraso in klimatsko napravo. V kampu je večinoma peščeno-prodnata plaža, del pa je skalnat ali betoniran.

Na voljo je trgovina, restavracija, snack bar, igrišča za tenis in odbojko, mize za namizni tenis, lahko pa si izposodite kolesa, čolne ali potapljaško opremo.

Na recepciji in v snack baru sta urejeni dostopni točki za brezžični internet (brezplačno).

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice jezevac krk

Mobilne hiške v kampu Škrila

Kamp Škrila se nahaja na samotni lokaciji, 3km pred krajem Stara Baška na otoku Krku. Nudi najem 12 mobilnih hišic velikosti 24m2 za do 5 oseb. Sestavljene so iz dveh spalnih sob, dnevne sobe s kuhinjo in kopalnice. Vsaka hišica ima pokrito teraso, klimatsko napravo in SAT TV. V določenem številu hišic so psi dobrodošli.

Kamp nudi lepo urejeno prodnato plažo, ki se razprostira v treh zalivih, del je namenjen nudistom, hkrati pa je tudi urejen predel plaže za kopanje s kužki. V bližini kampa se nahaja več čudovitih manjših zalivov z prodnato plažo.

V kampu deluje trgovina, lokal na obali ter prodajalna sadja. Žal trenutno ni na voljo športnih objektov, predvsem zato, ker gre za manjši kamp, namenjen družinam z majhnimi otroci. Priporoča se, da s seboj pripeljete kolesa, saj okolica ponuja številne zanimive poti.

V recepciji kampa lahko dostopate do brezplačnega brezžičnega interneta.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice krk kamp skrila

Mobilne hišice v kampu Slamni Klimno

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice krk kamp skrila

Mobilne hiške v kampu Baška Beach

Kamp Baška beach se nahaja pri kraju Baška na otoku Krk. V njem najdete cca. 20 mobilnih hišk, ki se nahajajo ob morju in so od plaže oddaljene cca. 50m.

Mobilne hišice so klimatizirane, imajo zunanjo pokrito teraso, opremljeno kuhinjo, opremo za žar, tv in kopalnico s tušem. Tudi preostali del kampa je lepo opremljen, kjer najdete igrala za otroke, restavracijo, bar in trgovino.

Gostje kampa lahko uporabljajo tudi fitnes in pokriti bazen v bližnjem hotelu.

Več o kampu Baška beach najdete na spodnji povezavi, kjer lahko preverite cene za najem mobilne hišice v tem kampu, najdete proste termine za svoj dopust in pridobite številne druge informacije.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

mobilne hišice krk

Mobilne hišice v kampu Tiha

Kamp Tiha Šilo se nahaja na severovzhodnem delu otoka Krk in je v bližini kraja Šilo.

V kampu je na voljo 6 mobilnih hišic, ki so namenjene za do 5 oseb, imajo pogled na morje in so sodobno opremljene . V njih se nahaja dnevni prostor s TV-jem, opremljena kuhinja s hladilnikom, kopalnica s tušem, jedilna miza in klimatska naprava. Pred hišico je pokrita terasa. Mobilne hiške so velike 22m2 in imajo brezplačen brezžični internet.

V kampu je teniško igrišče, igrišče za otroke in manjša trgovina. Restavracija s hrano po izbiri je oddaljena cca. 500.

Več o kampu Tiha Šilo na otoku Krk lahko najdete na spodnji povezavi. Otok Krk je še posebej priljubljen za mobilne hišice in glede na to, da jih je v tem kampu samo 6, so zelo hitro zasedene. V kolikor vas zanimajo, si jih lahko rezervirate preko spodnje povezave. Izberite datume, ki vam odgovarjajo in jih rezervirajte brezplačno.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice kamp park šilo otok krk

Mobilne hiške v kampu Glavotok

Kamp Glavotok se nahaja na osamljenem zahodnem predelu otoka Krk, na lokaciji stoletnega hrastovega gozda. Do vasice Glavotok je 1km, do mesta Krk na eni in Malinske na drugi strani pa je 15km. Nudijo najem 8 mobilnih hišic, velikosti 24m2 za do 5 oseb. Sestavljene so iz dveh spalnih sob, kopalnice, dnevne sob s kuhinjo in pokrite terase. Hišice so klimatizirane.

Kamp nudi 500m plaže z tremi prodnatimi zalivi, v bližini pa najdete več samotnih zalivov. Del plaže je namenjen gostom s kužki.

V kampu se nahajajo igrišča za odbojko, košarko, mize za namizni tenis, možnost izposoje koles ter potapljaške opreme. Na voljo so spustna rampa ter privezi za čolne.

Ob vhodu v kamp najdete restavracijo, v kampu pa se nahaja tudi manjša trgovina in prodajalna sadja ter zelenjave. Večjo trgovino najdete v bližnji vasi. V kampu je nuden omejen dostop do brezžičnega interneta, ki je brezplačen, za zahtevne uporabnike pa je plačljiv.

Več informacij o najemu mobilne hišice lahko najdete na spodnji povezavi.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice otok krk glavotok malinska

Oliveto residence mobilne hiške

Ljubitelji otoka Krk lahko obiščete mobilne hišice Oliveto v Punatu. Na voljo so 4 mobilne hišice, v sklopu turističnega kompleksa pa je tudi zunanji bazen.

Mobilne hišice so za 4 osebe in imajo dve spalnici (zakonska in dve enojni postelji). V notranjosti je opremljena kuhinja s štedilnikom na plin, hladilnikom, kopalnica s tušem in jedilni kot. Pred mobilno hiško je pokrita terasa z mizo in stoli.

Mobilne hišica Oliveto residence nudi tudi klimatsko napravo, brezplačni wifi internet, parkirišče in opremo za žar. Na voljo je tudi zunanji bazen in ležalniki ob njem. Tudi za otroška igrala je poskrbljeno.

Mobilne hišice Oliveto se nahajajo na mirnem delu Punata, tako da so primerno mesto za sprostitev in miren dopust. Cene za najem mobilne hiške lahko preverite preko spodnje povezave, kjer lahko prav tako preverite proste termine.

Oliveto residence mobilne hišice so ene izmed bolj ugodnih na otoku Krk, tako da bodo verjetno hitro zasedene. Preverite svoje željene termine s klikom spodaj.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice oliveto residence otok krk punat

Luksuzne mobilne hiške Residence Ulika

Luksuzna nastanitev mobilna hišica Residence Ulika se nahaja na lepi lokaciji med oljčnimi nasadi nad mestom Krk. Gre za skupek treh mobilnih hišic, od katerih sta dve spalni, ena pa bivalna. Spalna mobilna hišica je razdeljena na dve sobi z zakonsko posteljo in kopalnico.

Skupno lahko torej v mobilnih hišicah biva 8 oseb. Bivalni del nudi udoben dnevni prostor, notranjo in zunanjo jedilnico ter kuhinjo z vsemi modernimi pripomočki. Hišice so klimatizirane, v dnevnem prostorju je LCD televizor, na posestvu pa lahko dostopate do brezžičnega omrežja.

Na prostem je lepa terasa z razgledom na morje in mesto Krk, bazen, ležalniki, prostor za žar igrišče za odbojko ali badminton ter otroško igrišče.

Kužki lahko bivajo v hišicah brezplačno, lastniki vam pripravijo tudi sveže brisače in posteljnino.

Več informacij, fotografij in ceno za najem mobilne hiške Residence Ulika na otoku Krk najdete preko spodnje povezave, kjer najdete proste termine in ostale podrobnosti o hiški.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Hiške v kampu St. Denis

Med ponudbo mobilnih hišk na otoku Krk najdete tudi 5 mobilnih hiših v kampu St. Denis, ki se nahaja v Punatu.

Na voljo so mobilne hiške za 5 ali 2 osebi. Hiške se sicer nahajajo nekoliko dlje od morja, vendar imajo nekaj drugih prednosti. V prvi vrste gre za na novo zgrajene in zelo lepo opremljene hiške, ki se nahajajo med oljkami.

Mobilne hiške imajo pokrito teraso z razgledom, brezplačen wifi in možnost parkiranja. Hiške za 2 osebi imajo zakonsko posteljo, tiste za 5 oseb pa imajo še dve enojni postelji in raztegljiv kavč. Posteljnina in brisače so vključene v ceni. Vse hiške imajo tudi klimatsko napravo, mreže proti komarjem in tv. Hišne živali so dovoljene, vendar je potrebno doplačilo.

Glede na veliko povpraševanje za najem mobilne hiške na Krku, so lahko te v kampu St. Denis prava izbira. Zelo lepe hišice za bivanje lahko kombinirate z aktivnim dopustom na Krku in raziskovanjem različnih plaž na otoku.

Dodatne informacije za najem mobilne hiške v kampu St. Denis najdete preko spodnje povezave, kjer lahko preverite najnižje cene za najem. Hiške lahko brezplačno rezervirate, prav tako pa izkoristite možnost brezplačne odpovedi do 30 dni pred prihodom. Preverite preko spodnje povezave.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hiške otok krk kamp st. denis

Mobilne hiške v kampu Bunculuka – FKK

Nudistični kamp Bunculuka se nahaja v bližini Baške in sicer na levi strani zaliva.

Mobilne hiške so postavljene po terasah, kamp pa krasi prodnata plaža. Zraven priljubljene plaže je v bližini tudi plaža za pse.

Mobilne hiške Comfort so velike 24m2 in so primerne za 4 osebe. Imajo pogled na morje, pred hiško pa imajo narejen senčnik. Na voljo je klima in brezplačen wi-fi. V dveh spalnicah je ena zakonska postelja in dve enojni postelji. Kuhinja je dobro opremljena. Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Zraven omenjenih hišic so na voljo tudi hišice Comfort Couple, ki so namenjene za 2 osebi in so velike 17m2.

V kampu je stojnica s sadjem, zelenjavo in časopisi. Brezplačno je na voljo tenis in odbojkarsko igrišče, prav tako pa imate proste vstop v zunanji in notranji bazen v hotelu Corinthia, ki je v Baški (oddaljen cca. 2km) V kampu je tudi restavracija.

Preko spodnje povezave lahko preverite cene in proste termine v kampu Bunculuka.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hiške otok krk kamp bunculuka

Premium mobilne hiške v kampu Krk

Prestige mobilne hišice se nahajajo na otoku Krk in so od mesta Krk oddaljene cca. 500m. Mobilne hišice so bile popolnoma prenovljene in ponujajo bazen, spa, igrala, manjše športne objekte, brezžični internet. Stojijo v bližini prodnate plaže. Odlično je poskrbljeno tudi za otroke, saj imajo na voljo otroški klub z raznimi igrami, animacijo, delavnicami in druge dejavnosti.

Na voljo je 5 mobilnih hišic, ki so klimatizirane in so velike cca. 30m2. Namenjene so 4+2 osebam. Mobilne hišice so opremljene s kuhinjo in lepo teraso, od koder se odpira pogled na morje. Na voljo je tudi brezplačno parkiranje in shramba za kolesa.

V kampu Krk se nahaja še veliko drugih tipov mobilnih hišic, ki jih prav tako najdete preko spodnje povezave.

V kampu je tudi restavracija, kjer dobite številne jedi po naročilu, na bližnji tržnici ali trgovini pa si lahko sami kupite zelenjavo, sadje, sladoled in druge stvari. V posebnem delu plaže so dovoljeni tudi psi, prav tako pa je poskrbljeno za nudistično plažo, ki je oddaljena kakšnih 200m.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice prestige otok krk

Dodatne informacije o otoku Krk

Mesto Krk

Krk je največje in najstarejše mesto na istoimenskem otoku. Turistično in pristaniško mesto ima svoje korenine v pradavnini, ko so kvarnerske otoke poselili Liburni. Kasneje se je mesto še bolj razvilo pod grško in rimsko oblastjo, na kar še danes nakazujejo ostanki term, obzidja in delov stavb. Tudi v srednjem veku se je Krk razvijal, takrat pa je bila zgrajena najbolj znamenita stavba, katedrala Device Marije iz 12. stoletja.

Na vzhodni strani krčkega zaliva se nahaja kamp Krk (ex. kamp Politin). Od središča mesta je oddaljen približno 1 kilometer in je popolnoma prenovljen. Klasični kamp ponudbi so dodali še možnost najema komfortnih mobilnih hišic, večinoma lastnih, nekaj pa tudi agencijskih, katere so primerne za družine ali večje skupine, razvajali pa vas bodo z zunanjimi bazeni in mnogimi dodatnimi storitvami. V kampu so dobrodošli kužki, v bližini pa se nahaja priljubljena nudistična plaža.

Kamp Ježevac se nahaja zahodno od središča mesta, do katerega se lahko sprehodite ob lepi obalni poti. V svojo ponudbo so dodali tudi možnost najema dveh vrst mobilnih hišic, katere se nahajajo v treh sklopih, kamp pa je za svojo urejenost prejel tudi prestižne nagrade. Plaže so prodnate in nudijo različne športne aktivnosti, uživali pa bodo tudi vaši kužki.

Stara Baška

Stara Baška je manjši ribiški kraj na jugozahodnem delu otoka Krka, nahaja pa se 10km južneje od mesteca Punat. Kraj velja za enega izmed najbolj izoliranih na otoku, zato tukaj še danes prevladujejo običaji in govorno narečje, kateri niso značilni za ostali del otoka. Prevladuje večinoma turizem in reja drobnice, zaradi klimatskih in vegetacijskih pogojev pa je Stara Baška predvsem poznana po čebelarstvu. Nad Staro Baško se nahajajo ostanki vojaške utrdbe Mir iz 6. stoletja ter cerkvice sv. Jeronima, lahko pa tudi obiščete srednjeveško cerkev Vseh Svetih.

Podobno kot sam kraj, je tudi kamp Škrila izoliran, saj se nahaja na samotni lokaciji, približno 3km pred Staro Baško. Zaradi površinskih omejitev so parcele v kampu skrbno odmerjene, nudijo pa tudi ducat mobilnih hišk, žal pa v kampu nekoliko primankuje sence, saj se nahaja na skalnatem delu otoka. Ob kampu se nahaja več samotnih plaž, okolica pa je kot nalašč za kolesarske ali pohodniške izlete.

Baška

Baška je gotovo eno izmed najbolj živahnih mestec na otoku Krku, ponaša se s skoraj 2 kilometra dolgo peščeno plažo »Vela plaža«, katera je praktično središče dogajanja tako čez dan kot tudi zvečer. Sam kraj je bil poseljen že za časa Ilirov, nekaj ostankov pa priča tudi o rimskem vplivu.

Danes jih lahko opazujete ob cerkvici sv. Marka v središču kraja. Baška je poznan tudi po svoji literarni zgodovini, saj so tukaj našli t.i. Baščansko ploščo z najstarejšim zapisom v hrvaškem jeziku, v Baški pa se je rodil tudi slovenski pisatelj Josip Ribičič.

Kamp Baška beach

Na zahodnem delu baškega zaliva se nahaja priljubljen kamp Baška beach (bivši kamp Zablače), kateri v svoji ponudbi drži tudi mobilne hišice, v katerih je bivanje na morju udobno, sproščeno in prijetno. Nahaja se nedaleč od mestne plaže, katere del je urejen tudi za kužke, v kampu in ob kampu pa se nahajajo številne športne površine.

Kamp Bunculuka

Nekoliko umaknjeno od živahnega vrveža pa se nahaja kamp Bunculuka, kateri je umeščen na vzhodni del baškega zaliva, namenjen pa je zgolj nudistom. V tem urejenem kampu je poskrbljeno za vsako vašo željo, nudijo pa tudi najem mobilnih hišic.

V mobilnih hiškah kampa Bunculuka lahko bivate v dvoje ali z družino. Prav tako pa je poskrbljeno za večje skupine. Ob kampu je več samotnih prodnatih plaž, do Baške pa se mimo manjšega pristanišča sprehodite v dobrih desetih minutah.

Klimno

Klimno je majhno turistično naselje na severovzhodnem delu otoka Krka, nahaja pa se na vzhodnem deli zaliva Soline. Kraj z nekaj več kot 100 prebivalci živi večinoma od turističnih in gostinskih dejavnosti. Večina nudi najem apartmajev in privatnih sob.

V kraju se nahaja tudi nekaj gostilnic in kavarn, obiščete lahko manjšo ladjedelnico, kjer gradijo lesene barke od konca 19. stoletja, cerkev sv. Klemna iz 12. stoletja, v manjši marini pa si lahko izposodite čoln ali najamete jadrnico.

Ob robu kraja Klimno se nahaja kamp Slamni, kateri spada v kategorijo manjših kampov. Na skrbno odmerjenem prostoru se nahaja tudi ducat mobilnih hišic, katere nudijo vse udobje za sproščeno bivanje na morskih počitnicah. Plaža v kampu je primerna za otroke, saj se globina morja spušča počasi. Kamp nudi nekaj dodatnih storitev, primeren pa je predvsem za mirno dopustovanje.

Šilo

Šilo je majhno turistično naselje na vzhodnem delu otoka Krka, 7,5km oddaljen od kraja Klimno. Šilo nima bogate zgodovine, predvideva pa se, da so kraj ustanovili prebivalci Crikvenice in Selc, katera ležita nasproti Šilu na celini, kot začetno točko za raziskovanje otoka Krka in kot dodatno storitev za turiste, katere so prevažali z manjšimi parniki.

Danes je kraj dokaj razvit, nudi predvsem storitvene dejavnosti iz področja turizma. Redka znamenitost v Šilu je osamela vila iz rimskih časov, za potapljače pa je zanimiva razbitina grške tovorne ladje, katera se nahaja na nizki globini ob mestecu.

Mobilne hiške na Krku najdete tudi na skrajnem vzhodnem delu kraja Šilo, kjer se nahaja kamp Tiha. Kamp Tiha je deloma poraščen z borovimi drevesi in nudi dovolj sence tako gostom na parcelah kot najemnikom mobilni hišic.

Luksuzno opremljeni mobilni hišici za večje družine ali skupine so dodali še nove manjše mobilne hišice, ki sprejmejo do 4 osebe. Kužki so dobrodošli, kopali pa se bodo v sosednjih zalivih, saj v kampu zanje ni posebej dodeljene plaže. Okolica kampa je idealna za kolesarske izlete in sprehode.

Kamp Glavotok

Glavotok je manjši kraj na skrajnem zahodnem delu otoka Krka. Nahaja se na istoimenskem rtu iz katerega je lep razgled na otok Cres. Območje je bilo v zgodnjem srednjem veku letovišče za krčke plemiče Frankopane, kateri so kasneje podarili svojo posest frančiškanom, slednji pa so tukaj zgradili poznan samostan in cerkev sv. Marije, katera sta še danes glavni znamenitosti v kraju.

Na lepo razglednem mestu le nekaj minut sprehoda od kraja pa se nahaja cerkvica sv. Kerševana iz 11. stoletja, katera privablja s svojo zanimivo konstrukcijo.

Nedaleč od samostana in središča kraja se nahaja istoimenski kamp Glavotok, kateri je obdan s stoletnimi hrastovimi drevesi. Urejen in ekološko naravnan kamp je primeren za mirne in sproščene počitnice, saj v bližini ni večjih turističnih središč.

V kampu so uredili nekaj komfortnih in udobnih mobilnih hišic, uživate pa lahko na lepi prodnati plaži, kjer so dobrodošli tudi kužki, ob kampu pa najdete še več manjših privatnih zalivov.

Otok Krk vas vabi s svojo mešanico zgodovine, neokrnjenih kotičkov, zabave inrazličnih doživetij. Če vas zanima najem mobilne hiške na Krku v omenjenih kampih, kliknite na eno izmed zgornjih povezav za dodatne informacije v posameznem kampu in brezplačno rezervacijo mobilne hišice na otoku Krk.

Nazaj na mobilne hišice v Kvarnerju in na Hrvaškem.

mobilne hiške na Krku

Kot vidite, so mobilne hiške na Krku na voljo na veliko lokacijah. Upoštevati je potrebno, da imajo posamezni kampi tudi več tipov hišk.

Vzamite si čas in v miru preverite ponudbe za mobilne hiške na Krku, primerjajte cene in najdite proste termine. V kolikor pa že poznate ponudbo na otoku Krk, pa lahko zelo na hitro najdite kakšno zanimivo akcij.