≡ Meni

Mobilne hišice v Pirovacu

Ponudbo mobilnih hišic najdete v spodnjem kampu. Preverite proste termine, ceno in si oglejte preostale fotografije mobilnih hišic. S pomočjo povezave lahko brezplačno rezervirate namestitev.

mobilne hišice pirovac

Najem mobilne hiške v Piravacu

Pirovac je manjše letoviško mestece ob jadranski magistrali, nekako na polovici poti med Biogradom in Šibenikom, saj je od obeh krajev oddaljeno 24km. Mestece je bilo izgrajeno v 16. stoletju in že od takrat je živelo za turizem, saj ga je uporabljala in obiskovala večinoma šibenska premožna gospoda in cerkveni veljaki. Na območju so našli ostanke iz ilirskih in rimskih časov, kateri pričajo o možnosti obstoja staroveške naselbine.

Danes je Pirovac predvsem predan turizmu, v mestu je na prvem mestu oddaja privatnih sob in apartmajev, sicer pa se ljudje ukvarjajo še z ribištvom, oljkarstvom, vinogradništvom ter pridelavo višenj. V mestu lahko občudujete srednjeveško obzidje, cerkev sv. Jurija iz 16. Stoletja, na otočku sv. Stjepana ali danes imenovanem Sustipanac pa se nahajajo ruševine samostana in arheološke najdbe iz rimskih časov.

Nekoliko odmaknjen od središča kraja se nahaja kamp Miran, kateri je obdan z borovimi drevesi, nudi pa dolgo prodnato plažo, ki je priljubljena predvsem pri družinah z manjšimi otroci.

Mestece Pirovac ima gostoljublje in turizem v krvi, zato se boste na dopustu počutili neverjetno domače. Če vas zanima najem mobilne hišice, se prepričajte o dobri ponudbi na zgornji povezavi.

Nazaj na stran Dalmacija ali Hrvaška.

Mobilne hišice Miran Pirovac

Ocenite stran/objavo