Mobilne hiške v Pirovacu - preverite 3 hišice za najem

Mobilne hiške v Pirovcu

Ponudbe za mobilne hiške v Pirovcu najdete spodaj. Preverite proste termine, ceno in si oglejte preostale fotografije mobilnih hišic. S pomočjo povezave lahko brezplačno rezervirate namestitev.

mobilne hišice pirovac

Mobilna hiška v kampu Miran

Kamp Miran se nahaja na severnem delu kraja Pirovac, 1km oddaljen od središča. V neposredni bližini poteka magistrala Biograd – Šibenik. Nudi najem 6 mobilnih hišic velikost 24m2. Sestavljajo jih dnevna soba s kuhinjo, dve spalni sobi, kopalnica ter pokrita terasa. Hišice so opremljene s SAT TV in klimatsko napravo. Kapaciteta 4+1 osebe. Po dogovoru so dovoljeni hišni ljubljenčki.

Kamp nudi 600m dolgo prodnato-peščeno plažo, nameščeno v lep zaliv, primerno za družine z otroci.

V bližnjem hotelsko-apartmajskem naselju lahko obiščete restavracijo in več lokalov, v kampu pa se nahaja trgovina in trafika. Uporabljate lahko manjši zunanji bazen, igrišča za tenis in odbojko ter spustno rampo in priveze / boje za čolne.

Na območju kampa lahko gostje dostopajo do brezplačnega brezžičnega omrežja za internet.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice pirovac

Najem mobilne hiške v Pirovacu

Pirovac je manjše letoviško mestece ob jadranski magistrali, nekako na polovici poti med Biogradom in Šibenikom, saj je od obeh krajev oddaljeno 24km. Mestece je bilo izgrajeno v 16. stoletju in že od takrat je živelo za turizem, saj ga je uporabljala in obiskovala večinoma šibenska premožna gospoda in cerkveni veljaki. Na območju so našli ostanke iz ilirskih in rimskih časov, kateri pričajo o možnosti obstoja staroveške naselbine.

Danes je Pirovac predvsem predan turizmu, v mestu je na prvem mestu oddaja privatnih sob in apartmajev, sicer pa se ljudje ukvarjajo še z ribištvom, oljkarstvom, vinogradništvom ter pridelavo višenj. V mestu lahko občudujete srednjeveško obzidje, cerkev sv. Jurija iz 16. Stoletja, na otočku sv. Stjepana ali danes imenovanem Sustipanac pa se nahajajo ruševine samostana in arheološke najdbe iz rimskih časov.

Nekoliko odmaknjen od središča kraja se nahaja kamp Miran, kateri je obdan z borovimi drevesi, nudi pa dolgo prodnato plažo, ki je priljubljena predvsem pri družinah z manjšimi otroci.

Mestece Pirovac ima gostoljublje in turizem v krvi, zato se boste na dopustu počutili neverjetno domače. Če vas zanima najem mobilne hiške v Pirovacu, se prepričajte o dobri ponudbi na zgornji povezavi.

Nazaj na stran Dalmacija ali Hrvaška.