Za vas smo poiskali ugodno ponudbo za mobilne hišice v luksuznem kampu Falkensteiner Premium Zadar. Gre za mobilne hišice Comfort velikosti 30m2 (2 odrasla in 2 otroka). Ponudbe:

1.) Podaljšan konec tedna: 29.04. – 03.05. (sreda – nedelja)

328€ za 4 nočitve - preverite tukaj

2.) Teden dni prvomajskih počitnic: 26.04. – 03.05. (nedelja – nedelja)

7 dni bivanja za 500€ - kliknite tukaj

Mobilna hišica je opremljena z klimatsko napravo, mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, satelitsko televizijo ter pomivalnim strojem. V njej je prostora za max. 4 osebe (2 odrasla na zakonski postelji ter 2 otroka na pomožnem ležišču – raztegljiv kavč). V hišicah je dovoljeno bivanje psov (doplačilo). Brisače in posteljnino lahko prejmete v kampu (z doplačilom) ali prinesete svoje s seboj. Pred hišico je prijetna pokrita terasa z vrtnim pohištvom.

Plaža v kampu je prodnata, ob njej pa je nov kompleks zunanjih bazenov z tobogani (ogrevana voda omogoča plavanje tudi v predsezoni). Ob bazenih je tudi manjši wellnes center (masaže, savne, whirpooli …)

Kamp nudi dobro pokritost z wifi signalom za brezžični internet. Urejeno je igrišče za otroke, notranja igralnica, sprostite se lahko ob igri tenisa, odbojke in malega nogometa. Kamp nudi še trgovino, restavracijo ter manjši lokal ob bazenih / plaži.

Od predela Borik (kjer se nahaja kamp) do zgodovinskega središča mesta je približno 3km (40min sprehoda ali 5min vožnje). V pristanišču si lahko uredite izlet na Kornate, slapove Krke ali do otoka Ugljan.

Danes vam predstavljamo dve zanimivi ponudbi za počitnikovanje v dvoje. Mobilne hišice velikosti 18m2 v kampu Porton Biondi pri Rovinju so na voljo v sredini maja in v začetku junija po ugodni ceni najema:

Termin maj: 16.05. – 23.05. (sobota – sobota)

7 nočitev za 435€ - preverite tukaj

Termin junij: 30.05. – 06.06. (sobota – sobota)

460€ za 7 dni bivanja - kliknite tukaj

Mobilna hišica nudi spalno sobo z zakonsko posteljo, kopalnico ter dnevni prostor z kuhinjo. Uporabljate lahko klimatsko napravo, satelitsko televizijo, mikrovalovno pečico ter aparat za kavo. V ceno najema so vštete tudi brisače in posteljnina. S seboj lahko pripeljete tudi kužka (možno doplačilo).

Prodnata in betonirana plaža Biondi se nahaja ob kampu, prečiti je potrebno le manj prometno cesto. Več informacij o kampu si lahko preberete tukaj: Kamp Porton Biondi

Na območju kampa deluje brezžični internet. Ob obalni poti se lahko v 10-15min sprehodite do središča mesta. Priporočamo vam tudi izlet z ladjo na čudovita otočka Sv. Katarina in Sv. Andrija

Predstavljamo vam ugodne ponudbe za mobilne hišice s pogledom na morje v prijetnem kampu Tiha. Nahaja se na severni strani otoka Krka v vasici Šila. V mesecu maju je še nekaj prostih hišic:

5 prostih hišic Premium v terminu 09.05. – 16.05. (sobota – sobota)

378€ za 7 nočitev - več o ponudbi tukaj

5 mobilnih hišic Premium v terminu: 16.05. – 23.05. (sobota – sobota)

Teden dni bivanja za 378€ - kliknite tukaj

Mobilne hišice Premium (22m2, 4-5 oseb) se nahajajo na lepi lokaciji v bližini plaže. Iz zunanje terase je lep razgled na morje. Opremljene so z klimatsko napravo, satelitsko televizijo, aparatom za kavo ter opekačem kruha. Ob doplačilu prejmete v kampu tudi brisače in posteljnino. V hišicah je dovoljeno bivanje kužkov (možno doplačilo).

Plaža v kampu je deloma prodnata, deloma skalnata. Kamp je večinoma pokrit s signalom za brezžični internet.

V bližini je nekaj samotnih zalivov (za nudiste in lastnike kužkov). Kamp nudi športna igrišča za tenis, košarko in mali nogomet. Na voljo so trgovina, restavracija ter manjša kavarna / bar.

5 minut vožnje od kraja Šilo je znana vasica Soline, kjer lahko preizkusite zdravilno blato. Zanimiva  podzemna jama Biserujka pa je oddaljena 20min vožnje.

Mobilne hišice kamp tiha šilo otok krk

Danes si bomo ogledali ponudbe priljubljenega kampa Jezera na otoku Murterju. Nahaja se ob večjem naravnem zalivu nedaleč od kraja Tisno – kjer se čez dvižni most pripeljete na otok. Ponudba za mobilne hišice velikosti 24m2:

2 prosti hišici v terminu: 06.06. – 13.06. (sobota – sobota)

338€ za 7 dni bivanja - več o ponudbi tukaj

Zadnja prosta hišica v terminu: 20.06. – 26.06. (sobota – petek)

6 nočitev za 408€ - preverite tukaj

Mobilni hišici se nahajata približno 60m od morja in plaže. Opremljeni sta z klimatsko napravo, mikrovalovno pečico ter grelnikom vode (za kavo / čaj). V njih lahko biva 4-5 oseb. Pred hišicama je tudi lesena pokrita terasa z vrtnim pohištvom.

Večji zaliv v kampu nudi prodnato plažo, ostali del pa je skalnat. Za dostop do wifi omrežja je potrebno na recepciji kupiti kupon z geslom, kateri traja za čas bivanja.

Podrobnosti o kampu Jezera pa si lahko preberete tukaj: Kamp Jezera (otok Murter).

Po otoku vodi več različnih kolesarskih poti. Iz mestec Murter ali Tisno pa se lahko z ladjo zapeljete do Kornatov ali slapov Krke.

Predstavljamo vam zanimivi in predvsem cenovno ugodni ponudbi za najem mobilnih hišic v kampu Valkanela. Najdete ga ob večjem naravnem zalivu med mestecema Vrsar in Funtana. V kampu, kateri vedno prejema visoke ocene gostov, boste lahko uživali:

Termin 1: 29.04. – 03.05. (sreda – nedelja)

4 nočitve za 209€ - kliknite tukaj

Termin 2: 25.04. – 02.05. (sobota – sobota)

363€ za 7 dni bivanja - preverite tukaj

Mobilne hišice Standard velikosti 32m2 nudijo 2 kopalnici, 2 spalnici ter dnevni prostor z kuhinjo. Vse so klimatizirane, v njih je dovoljeno tudi bivanje psov. Oprema: satelitska televizija, mikrovalovna pečica, brezžični internet, posteljnina, brisače … Pred hišico je lepa pokrita terasa z vrtnim pohištvom.

3km dolga plaža nudi naravno skalnat del, betoniran del ter večji prodnato-peščen zaliv. Torej za vsakogar nekaj. Kamp nudi tudi več zunanjih bazenov (odprti od 15.05).

Vse podrobnosti o kampu Valkanela pa si lahko preberete tukaj: Kamp Valkanela.

Nedaleč od kampa Valkanela se nahaja zanimiv Dinopark, predlagamo pa tudi obisk letališča Vrsar – dogovorite se lahko za panoramski izlet (Limski kanal, Istrska mesta …).

Za vas smo poiskali dve zanimivi in predvsem ugodni ponudbi novih mobilnih hišic Victoria. Najdete jih v kampu Padova pri mestecu Banjol na otoku Rabu.

Podaljšan konec tedna: 30.04. – 03.05. (četrtek – nedelja)

187€ za 4 dni bivanja - preverite ponudbo tukaj

Teden dni počitnic: 25.04. – 02.05. (sobota – sobota)

7 nočitev za 383€ - kliknite tukaj

36m2 velike hišice nudijo ves potreben komfort za bivanje 4-6 oseb. Vsaka hišica je klimatizirana, nudi pa še satelitsko televizijo, mikrovalovno pečico ter grelnik vode (za kavo / čaj). Hišica nudi dve kopalnici ter prijetno zunanjo teraso z vrtnim pohištvom. V bližini je tudi prostor za peko na žaru.

Plaža je deloma peščena deloma prodnata, v sezoni obratuje tudi zunanji bazen z toboganom.

Ob lepi obalni poti se lahko sprehodite do zgodovinskega mesta Rab, naravnega parka gozd Komrčar ali pa se z ladjo odpeljete na dnevni izlet do bližnjih otokov.

Za vas smo poiskali ugodno ponudbo prostornih mobilnih hišic v kampu Solaris pri Šibeniku. V začetku meseca maja je prostih še nekaj hišic po ugodni ceni najema:

Termin najema: 02.05. – 09.05. (sobota – sobota)

Le 290€ za teden dni najema - preverite tukaj

Termin najema: 09.05. – 16.05. (sobota – sobota)

7 nočitev za 273€ - kliknite tukaj

Mobilne hišice so locirane med košatimi borovci. Primerne so za bivanje 4-5 oseb. Opremljene so z klimatsko napravo, satelitsko televizijo, aparatom za kavo, mikrovalovno pečico ter opekačem kruha. V ceno najema so vštete tudi posteljnina in brisače. Na območju kampa lahko dostopate do brezžičnega interneta.

Do različnih plaž je le kratek sprehod, v bližnjem hotelskem naselju pa lahko obiščete kompleks notranjih bazenov z ogrevano vodo ter wellnes center.

Več podrobnosti o kampu Solaris lahko preberete tukaj: Kamp Solaris Šibenik.

Le nekaj kilometrov vožnje je oddaljeno zgodovinsko mesto Šibenik, kjer lahko občudujete številne znamenitosti. Z ladjo pa se lahko zapeljete do NP Krka in Kornati.

Danes vam predstavljamo ponudbo agencije Albatross v kampu Lanterna med Novigradom in Porečem. V mesecu maju nudijo ugodne cene najema za mobilne hišice Venus velikosto 24m2:

Termin najema: 16.05. – 23.05. (sobota – sobota)

319€ za 7 dni bivanja - preverite tukaj

Konec meseca maja: 23.05. – 30.05. (sobota – sobota)

7 nočitev za 357€ - kliknite tukaj

Klimatizirana mobilna hišica nudi dve spalni sobi, dnevni prostor z kuhinjo ter kopalnico. Uporabljate lahko grelnik vode, aparat za kavo ter mikrovalovno pečico. Po dogovoru lahko posteljnino in brisače prejmete v kampu (doplačilo) ali pa prinesete svoje s seboj. Pred hišico je prijetna lesena terasa, kjer lahko počivate, berete ali jeste obrok.

Kamp nudi več zunanjih bazenov ter skupno 3km plaž (peščena, prodnata in skalnata). Več podrobnosti o kampu Lanterna si lahko preberete tukaj: Kamp Lanterna.

Mesto Poreč je oddaljeno 11.5km, Novigrad pa le 10min vožnje od kampa. Obiščete lahko tudi priljubljen vodni park Istralandia (15km od kampa).

Prijeten in miren kamp Medveja se nahaja 3km južneje od mesta Lovran. V mesecu maju nudijo najem prostornih mobilnih hišic Premium po ugodni ceni:

Termin najema: 09.05. – 16.05. (sobota – sobota)

Samo 280€ za teden dni bivanja - preverite tukaj

Sredina maja: 16.05. – 23.05. (sobota – sobota)

7 nočitev za 318€ - kliknitre za ponudbo tukaj

Mobilne hišice Premium so velike 32m2, v njih lahko bivajo 4 osebe. Vsaka hišica nudi klimatsko napravo, satelitsko televizijo, grelnik vode (kava/čaj) … Pred hišico je terasa z vrtnim pohištvom, možna je tudi uporaba žara. V kampu in hišicah je dovoljeno bivanje kužkov (možno doplačilo).

Do čudovite prodnate plaže vas loči le glavna cesta, vse potrebne storitve pa so v bližini kampa. Več na: Kamp Medveja

Ljubitelji pohodništva boste veseli številnih pešpoti po pogorju Učke. Mesec maj je tudi primeren za obisk starih mestec Lovran, Rabac, Labin in Opatija.

Za vas smo poiskali izjemno ugodno ceno najema za komfortno mobilno hišico velikosti 24m2 v kampu Vira na otoku Hvaru. Ob koncu meseca junija je na voljo samo še nekaj prostih hišic:

Še 3 proste hišice v terminu: 20.06. – 27.06. (sobota – sobota)

7 nočitev za 354€ - kliknite tukaj

Zadnja prosta hišica ob začetku počitnic: 27.06. – 04.07. (sobota – sobota)

Samo 354€ za 7 dni bivanja - preverite tukaj

Mobilne hišice se nahajajo v prijetni senci borovih dreves in nudijo lep pogled na morje. Vse hišice so klimatizirane, nudijo pa še aparat za kavo, opekač kruha ter satelitsko televizijo. V ceno najema so vštete tudi brisače in posteljnina. Pred hišico je lesena pokrita terasa z vrtnim pohištvom. S seboj lahko pripeljete tudi vašega hišnega ljubljenčka (doplačilo)

Kamp nudi večji prodnat zaliv, ostali del plaže je skalnat. Več kot 80% kampa je pokritega s signalom za brezžični internet (možno doplačilo).

Več informacij o kampu si preberite tukaj: Kamp Vira

4km od kampa se nahaja pristanišče in zgodovinsko mesto Hvar. Lahko se podate na večji nakup v supermarket, na sladoled ali odlično večerjo … Morebiti pa le uživate med ozkimi mestnimi ulicami ali razgledom na velike jahte v pristanišču.