≡ Meni

Danes smo poiskali zanimivo ponudbo odličnega kampa Ježevac, kateri se nahaja le nekaj minut sprehoda od zgodovinskega središča mesta Krk. V mesecu septembru so na voljo prostorne mobilne hišice Premium po ugodni ceni:

Termin 1: 20.09. – 27.09. (petek – petek)

7 dni bivanja za 461€ - preverite tukaj

Zadnja prosta hišica v terminu: 27.09. – 04.10 (petek – petek)

7 nočitev za 393€ - kliknite tukaj

Mobilna hišica Premium nudi dve spalni sobi s skupno štirimi ležišči, dve kopalnici, dnevni prostor, kuhinjo ter prijetno zunanjo teraso. Opremljena je z klimo, mikrovalovno pečico, satelitsko televizijo. Ob prihodu prejmete posteljnino in brisače, kar je vključeno v ceno najema.

Kamp nudi urejeno plažo, deloma prodnato deloma skalnato. Kopate se lahko tudi v ogrevanih zunanjih bazenih, kateri so primerni tako za otroke in odrasle.

V kampu se nahaja več piknik prostorov z možnostjo uporabe žara, dobro pa je pokrit s signalom za brezžični internet. Na voljo so trgovina, restavracija in lokal ob plaži.

Šport: tenis, košarka, najem koles, najem plovil, potapljanje, mali nogomet, odbojka, mini golf, namizni tenis …

Iz krškega pristanišča lahko z ladjo napravite izlete do Brionov, Pule in drugih mest na otoku Krku.

Danes vam predstavljamo ponudbe kampa Brioni v kraju Puntižela med Fažano in Pulo. V mesecu septembru je prostih še nekaj mobilnih hišic za 4-5 oseb po ugodnih cenah:

Termin najema: 14.09. – 21.09. (sobota – sobota)

7 dni bivanja za 301€ - kliknite tukaj

Termin najema: 21.09. – 28.09. (sobota – sobota)

301€ za teden dni - več o ponudbi tukaj

*v ceno najema je vključenih 35€ za končno čiščenje hišice. Ob prihodu se doplača 100€ za varščino, katera se vrne po pregledu hišice pred odhodom

Mobilne hišice nudijo dve spalni sobi s skupno 5 ležišči, dnevni prostor z kuhinjo ter urejeno kopalnico. Na prostem je manjša terasa z vrtnim pohištvom. Ob prihodu prejmete svežo posteljnino in brisače. V mobilni hišici lahko uporabljate grelnik vode (za kavo ali čaj) ter mikrovalovno pečico.

Do prodnate plaže je le nekaj minut sprehoda. Skupno je dolga 1.5km, nudi tudi urejene prostore za sončenje. Uživate lahko v lepem razgledu na brionsko otočje, še posebej je lepo zvečer ob sončnem zahodu.

Kamp nudi trgovino, restavracijo, lokal ob plaži, trafiko ter prodajalno sadja/zelenjave. Na voljo so urejeni prstori za žar, s seboj lahko pripeljete tudi vaše hišne ljubljenčke.

V športnem centru lahko igrate košarko, mali nogomet in odbojko, na plaži pa izposojajo pedaline, kanuje in čolne.

Do središča Fažane ali Pule je 10min vožnje z avtomobilom, v okolici kampa pa je kar nekaj označenih kolesarskih poti.

Danes smo poiskali ponudbo mini kampa Filko v kraju Sveti Petar (v bližini Biograda). V mesecu septembru je prosta mobilna hišica s 3 spalnicami za 6-8 oseb in pogledom na morje po ugodni ceni:

Termin najema: 12.09. – 19.09. (četrtek – četrtek)

392€ za 7 dni bivanja - kliknite tukaj

Termin najema: 20.09. – 27.09. (petek – petek)

7 nočitev za 392€ - preverite tukaj

Prostorna mobilna hišica nudi 3 spalne sobe s skupno šestimi ležišči (možno je še dodatno ležišče za otroke v dnevni sobi), kopalnico ter dnevni prostor z kuhinjo. Opremljena je z mikrovalovno pečico, televizijo in klimatsko napravo. Na prostem je urejena terasa s pogledom na morje. Nudijo vam brezplačne brisače, posteljnino pripeljete s seboj. V hišici je dovoljeno bivanje kužkov brez doplačila.

Do prodnate plaže je le nekaj korakov. V kampu je urejen tudi prostor za žar, dostopate lahko do brezžičnega interneta.

V kampu se nahajajo manjša trgovina, kavarna in restavracija.

Okolica nudi možnost lepih sprehodov ali kolesarskih izletov. Lahko se zapeljete do 10min oddaljenih zgodovinskih mest Zadra ali Biograda.

mobilne hišice tino ivano sveti petar

Pobliže vam predstavljamo ponudbo mobilnih hišic Victoria za 4-6 oseb v kampu Padova na otoku Rabu. V mesecu septembru je na voljo še nekaj prostih hišic:

Termin A: 07.09. – 14.09. (sobota – sobota)

7 dni bivanja za 490€ - kliknite tukaj

Termin B (samo 4 proste hišice): 25.09. – 02.10. (sreda – sreda)

347€ za 7 nočitev - preverite tukaj

Mobilne hišice Victoria se nahajajo približno 300m od morja in plaže. Sestavljene so iz dveh spalnih sob (skupno 4 ležišča), kopalnice ter dnevnega prostora (dodatno ležišče za 2 otroka) z kuhinjo. Na voljo je mikrovalovna pečica, grelnik vode ter prijetna zunanja terasa z vrtnim pohištvom.

500m dolga plaža je večidel prodnato-peščena. Na voljo je napihljiv vodni park ter izposoja plovil

V kampu je več prostorov za žar, kavarna, restavracija ter dobro založena trgovina. V sezoni obratuje tudi zunanji bazen, 1km od kampa pa se nahaja welnes center z notranjimi bazeni, masažami in savnami.

Do mesta Rab vodi prijetna obalna sprehajalna pot, lahko pa si tudi izposodite kolesa za odlične kolesarske izlete po otoku.

Mobilne hiške Victoria na otoku Rab, kamp Padova 3

Danes vam predstavljamo prostorno mobilno hišico z tremi spalnimi sobami (6 oseb) v kampu Bijela Uvala pri Poreču. V  septembru je na voljo še nekaj terminov z ugodnimi cenami najema:

Termin 1: 02.09. – 08.09. (nedelja – nedelja)

587€ za teden dni bivanja - kliknite tukaj

Termin 2: 07.09. – 14.09. (sobota – sobota)

7 nočitev za 549€ - več o ponudbi tukaj

Mobilna hišica se nahaja v mirnem predelu kampa, približno 5 minut sprehoda od morja in plaž. Nudi tri spalne sobe s 6 ležišči, večji dnevni prostor z kuhinjo ter kopalnico. Na prostem je pokrita terasa z vrtnim pohištvom ter žarom.

Hišica nudi klimatsko napravo, mikrovalovno pečico, dostopate lahko tudi do brezžičnega interneta.

2km dolga plaža je večinoma skalnata in betonirana, najdejo pa se tudi manjši prodnati zalivi za otroke. Do 14. septembra je še odprt tudi nov zunanji bazen.

Športni navdušenci pozor – na voljo je več igrišč za tenis, odbojko, mize za namizni tenis, igrišče za mini golf, mali nogomet, lahko tudi najamete kolesa in čolne.

Kamp nudi dobro založen supermarket, več lokalov in restavracij, ob večerih pa tudu živo plesno glasbo.

Slaba 2km od kampa se nahaja priljubljen vodni park Aquacolors, do središča mesta pa se lahko zapeljete s turističnim vlakcem.

Danes si bomo ogledali oflično ponudbo prostorne mobilne hišice za 5 oseb Petra’s Garden, katera se nahaja v vasici Kraj, le slabe 4km od pristanišča Tkon na otoku Pašmanu. Ob koncu avgusta je na voljo še 1 prosta hišica s pogledom na morje:

Termin najema: 28.08. – 05.09. (sreda – sreda)

540€ za 7 nočitev - več o ponudbi tukaj

Začetek septembra: 31.08. – 07.09. (sobota – sobota)

Teden dni bivanja za 460€ - kliknite tukaj 420€ za 7 dni počitnic - preverite tukaj

Mobilne hišice Petra’s Garden stojijo na lepi in mirni lokaciji tik ob morju in plaži. Nudijo dve spalni sobi s 5 ležišči (+ pomožno ležišče v dnevnem prostoru), kopalnico ter dnevni prostor s kuhinjo, Na prostem je udobna lesena terasa z vrtnim pohištvom, kjer lahko občudujete pogled na morje.

Vse hišice nudijo klimatsko napravo ter televizijo, ob prihodu prejmete tudi posteljnino in brisače. V hišicah je dovoljeno bivanje kužkov – brezplačno.

Urejen je manjši prostor z kaminom, kjer lahko pečete na žaru. Na območju naselja hišic deluje brezžični internet.

Trgovina in kavarna sta v središču mesta, prav tako pa urejena plaža Dužica – vse le 3-5 minut hoje. Večje nakupe lahko opravite v Tkonu.

Okolica je naravnost imenitna za različne kolesarske izlete.

Danes vam predstavljamo ponudbo prijetne in udobne mobilne hišice za 2 osebi v naselju St. Denis, katero se nahaja v Punatu na otoku Krku. Konec meseca avgusta jo lahko najamete po ugodni ceni:

Termin najema: 24.08. – 31.08. (sobota – sobota)

560€ za 7 dni počitnic - kliknite tukaj

Začetek septembra: 31.08. – 07.09. (sobota – sobota)

7 dni bivanja za 560€ - preverite tukaj

Mobilna hišica velikosti 17m2 nudi kopalnico, manjšo kuhinjo z jedilnim predelom ter spalni del z francosko posteljo. Hišica je klimatizirana in vključuje tudi satelitsko televizijo. Na prostem je terasa z vrtnim pohištvom.

V hišicah so dovoljeni tudi psi (možno doplačilo), v samem naselju pa lahko uporabljate tudi brezžični internet.

Najbljižja plaža je oddaljena 900m, prav toliko pa je do središča mesta, kjer boste našli trgovine in različne lokale.

Iz pristanišča se lahko z ladijco odpeljete na otok Košljun z zgodovinskim samostanom ali do mest Krk, Stara Baška, Baška …

Predstavljamo vam predstavljamo ugodne ponudbe v avgustu ter začetku septembra za mobilne hišice Rojnić v Banjolah. Mobilne hišice za 4 osebe so proste v naslednjih terminih:

18.08. – 25.08. (nedelja – nedelja):

840€ za teden dni počitnic - kliknite tukaj

25.08. – 01.09. (nedelja – nedelja):

7 nočitev za 735€ - preverite tukaj

31.08. – 07.09. (sobota – sobota):

7 dni bivanja za 615€ - več o ponudbi tukaj

Mobilne hišice Rojnić se nahajajo na lepi in mirni lokaciji, le dorih 5 minut oddaljene od morja in plaže. Vsaka hišica nudi klimatsko napravo, aparat za kavo, opekač kruha, pralni stroj ter satelitsko televizijo. Na prostem je udobna terasa z vrtnim pohištvom, uporabljate lahko tudi priročen žar.

V naselju hišic je tudi umeščen zunanji bazen z teraso za sončenje, za otroke so uredili manjše igrišče z igrali. Igrate lahko namizni tenis ali si izposodite kolesa. Na območju kampa oz. naselja hišic lahko dostopate do brezžičnega interneta.

Lastniki vam v manjši restavraciji po želji pripravijo odlične morske jedi.

Središče Pule je oddaljeno 7km vožnje z avtomobilom.

mobilne hiške rojnić banjole istra

Danes vam predstavljamo ponudbo kampa Lavanda, kateri se nahaja le 5min vožnje iz središča mesteca Orebić na polotoku Pelješcu. Ob koncu avgusta so na voljo še 4 protorne hišice (4-6 oseb) po ugodni ceni:

Termin najema: 23.08. – 30.08. (petek – petek)

883€ za 7 dni bivanja - več o ponudbi tukaj

5 prostih hišic v začetku septembra: 30.08. – 06.09. (petek – petek)

7 nočitev za 838€ - kliknite tukaj

*brisače in posteljnino prejmete ob doplačilu v kampu ali pa prinesete svoje s seboj

Mobilne hišice se nahajajo na lepi lokaciji in nudijo pogled na morje. Vsaka hišica nudi klimatsko napravo, v njej pa je prostora za 4-6 oseb (z pomožnim ležiščem v dnevnem prostoru). Opremljene so z dvema spalnima prostoroma, dvema kopalnicama, kuhinjo ter dnevno sobo. Na prostem je večja terasa z vrtnim pohištvom. V hišicah je dovoljeno tudi bivanje kužkov (možno doplačilo).

Kamp nudi lepo urejeno prodnato plažo, katere del je namenjen nudistom.

Kruh in pekovske izdelke lahko kupite v kampu, večja trgovina pa je v bližini kampa. V kampu se tudi nahajata kavarna in restavracija.

Iz kampa dnevno vozi ladijca na otok Korčulo, iz Orebića pa lahko obiščete otok Mljet. Okolica kampa je primerna za kolesarjenje, potapljanje ter jadranje na deski.

Danes si bomo pobliže ogledali ugodno ponudbo kampa Lopari na otoku Lošinju. V mesecu avgustu lahko po ugodni ceni najamete mobilno hišico Adria More za 4 osebe:

2 prosti hišici v terminu: 17.08. – 24.08. (sobota – sobota)

7 nočitev za 875€ - kliknite tukaj

Termin najema: 24.08. – 31.08. (sobota – sobota)

875€ za 7 dni bivanja - več o ponudbi tukaj

Mobilna hišica Adria More se nahaja na lepi lokaciji v naselju različnih hišic. Prostorna hišica nudi dve spalni sobi s štirimi ležišči, udoben dnevni prostor z kuhinjo ter kopalnico. Na prostem je večja lesena terasa z vrtnim pohištvom.

Hišica nudi klimatsko napravo, satelitsko televizijo, dovoljeno pa je tudi bivanje psov (možno doplačilo).

Kamp nudi 800m pretežno prodnate plaže, del plaže je namenjen tudi lastnikom psov. Na obali lahko najamete čolne ali se naučite jadranja na deski oz. kajtanja.

V kampu se nahajata trgovina in restavracija, možno je igrati košarko, si izposoditi kolesa ali uporabljati zunanji fitnes poligon.