≡ Meni

Za vas smo poiskali ugodno ponudbo najema mobilne hišice v kampu Bijela Uvala pri Poreču. V začetku meseca julija je na voljo še 1 prosta hišica “Albatross” Mars za 4 osebe:

Termin najema hišice: 29.06. – 06.07. (sobota – sobota)

7 dni bivanja za 498€ - več o ponudbi tukaj

Mobilna hišica je opremljena z mikrovalovno pečico, kuhalnikom vode in klimatsko napravo (doplačilo). Posteljnino in brisače si lahko prinesete s seboj ali jih prejmete v kampu ob doplačilu. Pred hišico je prostorna terasa z vrtnim pohištvom in žarom. Ob prihodu se doplača 100€ varščine, katera je vrnjena po pregledu hišice ob odhodu.

Kamp nudi 2km skalnate in betonirane plaže. Vmes so tudi prodnati zalivčki za lažji dostop v morje. Ohladite se lahko v 4 zunanjih bazenih ob katerih so tudi  vodna igrala.

Na območju kampa deluje brezplačen brezžični internet. Na voljo je več restavracij in lokalov, trgovina ter trafika z časopisi in revijami. V kampu se nahaja več otroških igrišč ter igrišča za odbojko, tenis, košarko, mali nogomet in mini golf. Izposodite si lahko kolesa ali se preizkusite na plezalni steni.

1km od kampa se nahaja vodni park Aquacolors, do središča Poreča pa je 4km vožnje, lahko se zapeljete tudi s turističnim vlakcem.

498€ za teden dni bivanja v kampu Bijela Uvala – začetek julija
5 (100%) 1 vote

Tokratne ponudbe mobilnih hišic res ne gre spregledati. V Baška Beach kampu (bivši Zablaće) je čez prvomajske praznike na voljo mobilne hišica Comfort po izjemno ugodni ceni:

291€ za 7 dni bivanja - kliknite tukaj

Na voljo so tudi še hišice Marena Premium in Vela Bay Premium po nižji ceni!

Mobilna hišica Comfort je velika 24m2 in lahko sprejme 4 goste. Nudi prostorno teraso z ležalniki in žarom, klimatsko napravo ter satelitsko televizijo. Vse hišice se nahajajo približno 10min sprehoda od znamenite Vele plaže v Baški.

Poleg različnih aktivnosti na plaži lahko gostje hotela koristijo tudi notranjo-zunanje bazene ter wellnes storitve v bližnjem hotelu Corinthia.

V kampu Baška Beach boste našli prodajalno sadja in zelenjave, trgovino, pekarno in trafiko. Ob plaži in v bližnjem središču mesta so na voljo številni lokali in restavracije.

Šport: V samem kampu so na voljo igrišče za odbojko ter mize za namizni tenis. Pri hotelu Corinthia pa lahko igrate tudi tenis in mini golf. Lahko se pozanimate o izposoji potapljaške opreme.

V okolici se nahajajo številne pešpoti po hribih, baška dolina je prelepa ob vožnji s kolesom. Z ladjo se lahko zapeljete do otoka Loparja na otoku Rab ali do Golega otoka.

Mobilna hišica v Baška Beach kampu za samo 291€ čez prvomajske praznike
5 (100%) 1 vote

Predstavljamo vam ponudbo mobilne hišice Katinka v kraju Starigrad – Paklenica. Prostorna mobilna hišica za 4-6 oseb je v začetku poletne sezone na voljo z 31% popusta:

567€ za teden dni bivanja - kliknite za ponudbo tukaj

Naselje mobilnih hišic se nahaja ob hotelu Bluesun Alan in je večidel pokrito z borovimi drevesi. Hišice so novejše in opremljene z LCD televizijo in klimatsko napravo. V kuhinji se nahajata tudi mikrovalovna pečica ter grelnik vode za kavo / čaj.  Ob prihodu prejmete svežo posteljnino in brisače.

Ob prihodu je potrebno plačati 100€ varščine – vrnjena ob ogledu hišice pred odhodom.

Vsaka hišica nudi prostorno teraso z ležalniki iz katere lahko občudujete delen pogled na morje, borov nasad ali gore (Park Paklenica). Otroci bodo veseli urejenega otroškega igrišča.

10min sprehoda od naselja se nahaja urejena prodnata plaža. Ob večerih se lahko sprehodite na sladoled ali večerjo v bližnje središče mesta. Okolica nudi številne možnosti kolesarskih izletov, 1km je oddaljen vhod v NP Paklenica.

Ugodna cena mobilne hišice Katinka (Starigrad – Paklenica) v začetku poletne sezone 2019
5 (100%) 1 vote

Tokrat vam predstavljamo prostorne mobilne hišice Standard za 4-6 oseb v kampu Polari pri Rovinju. Teden dni čez prvomajske praznike lahko uživate po ugodni ceni najema:

Termin najema: 27.04. – 04.05.2019 (sobota – sobota)

359€ za 7 nočitev - več o ponudbi najdete tukaj

Mobilne hišice nudijo dve spalni sobi, dve kopalnici, dnevni prostor s kuhinjo ter prostorno teraso. Ob prihodu prejmete svežo posteljnino in brisače, v hišici vas pričakuje veliko kuhinjske opreme ter satelitska televizija. Hišica je klimatizirana, omogočen je tudi dostop do wifi omrežja. V mobilni hišici lahko bivajo tudi kužki (doplačilo).

Kamp nudi skalnate in prodnate plaže, kompleks zunanjih bazenov, otroška igrišča, dnevne animacijske programe ter številne športne aktivnosti – tenis, mini golf, odbojka, košarka, namizni tenis, mali nogomet, kolesarjenje, potapljanje …

Kamp ponuja dve restavraciji (ribja restavracija in picerija), številne majhne lokalčke (kavarne, slaščičarne) ter dobro založeno trgovino.

V okolici kampa se nahaja več naravnih rezervatov, katere lahko obiščete s kolesi. Obiščete lahko mesto Rovinj s svojimi znamenitostmi in muzeji. Lahko se tudi pozanimate o ladijskih izletih na Brionsko otočje ali druga mesta na zahodni obali Istre.

Ugoden najem mobilne hišice čez prvomajske praznike v kampu Polari pri Rovinju
5 (100%) 1 vote

Danes si bomo ogledali ponudbo kampa Porat v kraju Povljana na otoku Pagu. V junijskem terminu so na voljo še 3 proste mobilne hišice za 4-5 oseb po ugodni ceni:

Termin najema 15.06. – 22.06. (sobota-sobota):

511€ za teden dni bivanja - več o ponudbi najdete tukaj

Mobilne hišice so opremljene z klimatsko napravo, satelitsko televizijo, mikrovalovno pečico, prejmete tudi svežo posteljno perilo in brisače. Vsaka hišica nudi prostorno teraso v senci borovih dreves. V hišicah je dovoljeno tudi bivanje psov. Na območju kampa deluje brezplačni brezžični internet.

Kamp je 350m oddaljen od najbližje peščene plaže (Mali Dubrovnik), v samem kraju Povljana pa se nahaja še več čudovitih plaž.

Le 200m od kampa najdete najbližjo trgovino, v bližnji okolici pa so številni lokali, kavarne in restavracije.

Okolica kampa je prepredena s številnimi kolesarskimi potmi, svetujemo vam tudi izlet do rezervata ptic pri jezerih Veliko i Malo Blato. Kamp sicer nudi otroška igrišča in mize za namizni tenis, v bližini pa je dvoje teniških igrišč.

mobilne hišice otok Pag kamp Porat

3 mobilne hišice v mesecu juniju v kampu Porat (otok Pag) po ugodni ceni
5 (100%) 1 vote

Predstavljamo vam ponudbo mobilne hišice za 4 osebe v kampu Karla&Bruno. Kamp se nahaja na mirni lokaciji v kraju Sv. Filip i Jakov, nekaj kilometrov pred Biogradom. Konec meseca junija je na voljo hišica s pogledom na morje po ugodni ceni:

Termin najema: 22.06. – 29.06. (sobota – sobota)

560€ za 7 nočitev (le še 1 hišica) - kliknite za ponudbo tukaj

V istem terminu je na voljo še 1 hišica s pogledom na park za 455€ !

Mobilna hišica je opremljena z klimatsko napravo, kuhinjskimi pripomočki ter zunanjim pohištvom na prostorni terasi. Lahko uporabljate priročen žar. Na območju kampa deluje brezplačen brezžični internet. V hišicah lahko bivajo tudi kužki – brezplačno. S seboj prinesite le posteljnino in brisače.

Takoj ob kampu je peščeno – prodnata plaža, nekoliko oddaljena je glavna mestna plaža. V bližini so različni lokali in kavarne, športne površine ter izposoje plovil, surfov, SUP-ov, ipd… Trgovina je od kampa oddaljena 15 minut hoje.

Lahko obiščete Biograd na Moru, kjer nudijo različne ladijske izlete na bližnje otoke ter NP Kornate. Lahko se zapeljete do naravnega rezervara Vransko jezero ali pa s kolesom raziskujete zanimive vasice v zaledju morja.

Super mobilna hišica z razgledom na morje v kampu Karla&Bruno – ugodno konec junija 2019
5 (100%) 1 vote

Danes vam predstavljamo dve izjemni ponudbi kampa Indije v Banjolah pri Puli. V majskem terminu je na voljo še nekaj prostih hišic tako lastne kot agencijske ponudbe

Termin: 11.05. – 18.05. (sobota – sobota)

1. Mobilne hišice za 4-5 oseb (brezplačna odpoved bivanja in brez predplačila)

32% ceneje za teden dni bivanja - kliknite tukaj

V istem terminu so na voljo tudi hišice s pogledom na morje – 30% ceneje!

2. Mobilne hišice Aqua Camp za 4-5 oseb

257€ za 7 dni (brez vračila denarja) - preverite tukaj

Vse hišice se nahajajo v borovem gozdičku, opremljene so z klimatsko napravo (doplačilo), zunanjo teraso, kuhinjskimi pripomočki ter brisačami in posteljnino.

1.5km dolga plaža je pretežno skalnata, določeni predeli pa so tudi prodnati. Urejen je manjši del plaže za goste kampa z psmi.

Če vas zanima podvodni svet, je v kampu odprt odličen potapljaški center. Popeljali vas bodo na zanimive točke. Izposodite si lahko tudi pedaline, čolne in kolesa. Z družbo lahko odigrate partijo malega nogometa ali prekrižate loparje za namizni tenis. Za otroke so priskrbeli različna igrala.

Na območju kampa deluje brezžični internet. Na voljo so restavracija, manjši lokal ter trgovina.

S kolesom se lahko zapeljete do rta Kamenjak. Obiščete lahko zgodovinsko mesto Pula, kjer poleg znamenitosti nudijo tudi številne dnevne ladijske izlete ( Brioni, Rovinj, Poreč, Benetke …)

Mobilne hišice Indije Banjole

Ugodne cene za majski oddih v Banjolah – kamp Indije vas pričakuje
5 (100%) 1 vote

Kamp Klenovica je priljubljen in miren kamp 9km južneje od Novega Vinodolskega v Kvarnerju. Danes vam predstavljamo nekaj izjemnih ponudb v mesecu juniju 2019 (08.06. – 15.06 … sobota – sobota)

1. Lastne mobilne hišice velikosti 24m2 – 38m2 (pogked na morje)

23-25% ceneje za 7 nočitev - preverite tukaj

2. Mobilne hišice agencije Mediteran velikosti 24m2 za 4 osebe (pogled na morje)

595€ za 7 dni bivanja - kliknite za ponudbo tukaj

Vse hišice nudijo klimatsko napravo, satelitsko televizijo, posteljnino in brisače ter zunanjo teraso z razgledom. psi so dovoljeni ob doplačilu. Na območju kampa in mobilnih hišic deluje brezžični internet – ob dnevnem doplačilu.

Kamp nudi lepo urejeno prodnato plažo, ob kampu pa je nekaj bolj samotnih plaž, tudi primernih za lastnike psov. Izposodite si lahko tudi plastična plovila – pedaline.

Uživali boste v 5 zunanjih bazenih – trije so za odrasle in dva za otroke. Za slednje so preuredili in prenovili otroško igrišče.

V kampu Klenovica se nahaja trgovina, restavracija ter bar ob bazenih. V vasici Klenovica se lahko pozanimate o ladijskih izletih na bližnje otoke (Krk, Rab, Prvić …) lahko pa obiščete tudi NP Severni Velebit.

Izjemne cene in popusti za mobilne hišice v kampu Klenovica
5 (100%) 1 vote

Za vas smo poiskali odlično ponudbo kampa Njivice v istoimenskem kraju na otoku Krku v mesecu maju. Kamp Njivice v sezono 2019 vstopa z bogato ponudbo novih mobilnih hišic, za katere pa  v tej “first minute” akciji nudijo med 30 – 41% popusta za tedenski najem.

Mobilne hišice so velikosti 32m2 in nudijo dve ali tri spalne sobe. V njih lahko bivajo 4 ali 6 gostov, ob doplačilu pa tudi hišni ljubljenčki. Vsaka hišica nudi udobno teraso, nekatere tudi nudijo pogled na morje. Oprema: klima, LCD televizija, kuhinjski pripomočki, brisače in posteljnina (ob doplačilu).

Plaža v kampu je deloma skalnata z betoniranimi predeli za sončenje, novejši del pa je prodnat. Urejen je tudi predel plaže za lastnike psov. Ob kampu je še nekaj samotnih zalivov za ljubitelje nudizma.

Na območju kampa deluje brezžični internet. Na voljo so trgovina, restavracija in manjši lokal ob plaži. Lahko igrate tenis, si izposodite kolesa ali skuterje, ob plaži pa izposojajo pedaline, čolne in SUP-e. Novost je tudi uporaba fitnesa in storitev masaže. Otroci bodo veseli manjšega zunanjega bazena in napihljivega vodnega parka.

V okolici Njivic je več razlčinih in zanimivih kolesarskih poti.

Termin najema: 25.05. – 01.06. (sobota – sobota)

Najem hišic z 30-41% popusta - več o ponudbi tukaj

Ugodne cene najema mobilnih hišic v kampu Njivice na Krku
5 (100%) 1 vote

Danes vam predstavljamo ponudbo kampa Lavanda pri Orebiću na polotoku Pelješac. Nudijo vam prostorno mobilno hišico Premium z pogledom na morje, katera je primerna za 4-6 oseb.

Mobilna hišica je opremljena z klimatsko napravo, satelitsko televizijo, radiem, dostopate lahko do brezžičnega interneta, poskrbljeno je za varovano parkirišče. Posteljnino in brisače prejemete ob prihodu v kamp. Potrebno je doplačilo 30€ za končno čiščenje hišice.

Za otroke so uredili manjše igriše z igrali.

Kamp nudi številne možnosti aktivnosti, restavracijo in bar ob plaži, najbližja trgovina je oddaljena 500m.

Termin najema hišice: 30.09. – 07.10. (nedelja – nedelja)

Zadnja prosta hišica za 406€ - preverite tukaj

Teden dni uživanja z razgledom na morje v kampu Lavanda pri Orebiću
5 (100%) 1 vote