≡ Meni

Danes si bomo ogledali oflično ponudbo prostorne mobilne hišice za 5 oseb Petra’s Garden, katera se nahaja v vasici Kraj, le slabe 4km od pristanišča Tkon na otoku Pašmanu. Ob koncu avgusta je na voljo še 1 prosta hišica s pogledom na morje:

Termin najema: 28.08. – 05.09. (sreda – sreda)

540€ za 7 nočitev - več o ponudbi tukaj

Začetek septembra: 31.08. – 07.09. (sobota – sobota)

Teden dni bivanja za 460€ - kliknite tukaj 420€ za 7 dni počitnic - preverite tukaj

Mobilne hišice Petra’s Garden stojijo na lepi in mirni lokaciji tik ob morju in plaži. Nudijo dve spalni sobi s 5 ležišči (+ pomožno ležišče v dnevnem prostoru), kopalnico ter dnevni prostor s kuhinjo, Na prostem je udobna lesena terasa z vrtnim pohištvom, kjer lahko občudujete pogled na morje.

Vse hišice nudijo klimatsko napravo ter televizijo, ob prihodu prejmete tudi posteljnino in brisače. V hišicah je dovoljeno bivanje kužkov – brezplačno.

Urejen je manjši prostor z kaminom, kjer lahko pečete na žaru. Na območju naselja hišic deluje brezžični internet.

Trgovina in kavarna sta v središču mesta, prav tako pa urejena plaža Dužica – vse le 3-5 minut hoje. Večje nakupe lahko opravite v Tkonu.

Okolica je naravnost imenitna za različne kolesarske izlete.

Danes vam predstavljamo ponudbo prijetne in udobne mobilne hišice za 2 osebi v naselju St. Denis, katero se nahaja v Punatu na otoku Krku. Konec meseca avgusta jo lahko najamete po ugodni ceni:

Termin najema: 24.08. – 31.08. (sobota – sobota)

560€ za 7 dni počitnic - kliknite tukaj

Začetek septembra: 31.08. – 07.09. (sobota – sobota)

7 dni bivanja za 560€ - preverite tukaj

Mobilna hišica velikosti 17m2 nudi kopalnico, manjšo kuhinjo z jedilnim predelom ter spalni del z francosko posteljo. Hišica je klimatizirana in vključuje tudi satelitsko televizijo. Na prostem je terasa z vrtnim pohištvom.

V hišicah so dovoljeni tudi psi (možno doplačilo), v samem naselju pa lahko uporabljate tudi brezžični internet.

Najbljižja plaža je oddaljena 900m, prav toliko pa je do središča mesta, kjer boste našli trgovine in različne lokale.

Iz pristanišča se lahko z ladijco odpeljete na otok Košljun z zgodovinskim samostanom ali do mest Krk, Stara Baška, Baška …

Predstavljamo vam predstavljamo ugodne ponudbe v avgustu ter začetku septembra za mobilne hišice Rojnić v Banjolah. Mobilne hišice za 4 osebe so proste v naslednjih terminih:

18.08. – 25.08. (nedelja – nedelja):

840€ za teden dni počitnic - kliknite tukaj

25.08. – 01.09. (nedelja – nedelja):

7 nočitev za 735€ - preverite tukaj

31.08. – 07.09. (sobota – sobota):

7 dni bivanja za 615€ - več o ponudbi tukaj

Mobilne hišice Rojnić se nahajajo na lepi in mirni lokaciji, le dorih 5 minut oddaljene od morja in plaže. Vsaka hišica nudi klimatsko napravo, aparat za kavo, opekač kruha, pralni stroj ter satelitsko televizijo. Na prostem je udobna terasa z vrtnim pohištvom, uporabljate lahko tudi priročen žar.

V naselju hišic je tudi umeščen zunanji bazen z teraso za sončenje, za otroke so uredili manjše igrišče z igrali. Igrate lahko namizni tenis ali si izposodite kolesa. Na območju kampa oz. naselja hišic lahko dostopate do brezžičnega interneta.

Lastniki vam v manjši restavraciji po želji pripravijo odlične morske jedi.

Središče Pule je oddaljeno 7km vožnje z avtomobilom.

mobilne hiške rojnić banjole istra

Danes vam predstavljamo ponudbo kampa Lavanda, kateri se nahaja le 5min vožnje iz središča mesteca Orebić na polotoku Pelješcu. Ob koncu avgusta so na voljo še 4 protorne hišice (4-6 oseb) po ugodni ceni:

Termin najema: 23.08. – 30.08. (petek – petek)

883€ za 7 dni bivanja - več o ponudbi tukaj

5 prostih hišic v začetku septembra: 30.08. – 06.09. (petek – petek)

7 nočitev za 838€ - kliknite tukaj

*brisače in posteljnino prejmete ob doplačilu v kampu ali pa prinesete svoje s seboj

Mobilne hišice se nahajajo na lepi lokaciji in nudijo pogled na morje. Vsaka hišica nudi klimatsko napravo, v njej pa je prostora za 4-6 oseb (z pomožnim ležiščem v dnevnem prostoru). Opremljene so z dvema spalnima prostoroma, dvema kopalnicama, kuhinjo ter dnevno sobo. Na prostem je večja terasa z vrtnim pohištvom. V hišicah je dovoljeno tudi bivanje kužkov (možno doplačilo).

Kamp nudi lepo urejeno prodnato plažo, katere del je namenjen nudistom.

Kruh in pekovske izdelke lahko kupite v kampu, večja trgovina pa je v bližini kampa. V kampu se tudi nahajata kavarna in restavracija.

Iz kampa dnevno vozi ladijca na otok Korčulo, iz Orebića pa lahko obiščete otok Mljet. Okolica kampa je primerna za kolesarjenje, potapljanje ter jadranje na deski.

Danes si bomo pobliže ogledali ugodno ponudbo kampa Lopari na otoku Lošinju. V mesecu avgustu lahko po ugodni ceni najamete mobilno hišico Adria More za 4 osebe:

2 prosti hišici v terminu: 17.08. – 24.08. (sobota – sobota)

7 nočitev za 875€ - kliknite tukaj

Termin najema: 24.08. – 31.08. (sobota – sobota)

875€ za 7 dni bivanja - več o ponudbi tukaj

Mobilna hišica Adria More se nahaja na lepi lokaciji v naselju različnih hišic. Prostorna hišica nudi dve spalni sobi s štirimi ležišči, udoben dnevni prostor z kuhinjo ter kopalnico. Na prostem je večja lesena terasa z vrtnim pohištvom.

Hišica nudi klimatsko napravo, satelitsko televizijo, dovoljeno pa je tudi bivanje psov (možno doplačilo).

Kamp nudi 800m pretežno prodnate plaže, del plaže je namenjen tudi lastnikom psov. Na obali lahko najamete čolne ali se naučite jadranja na deski oz. kajtanja.

V kampu se nahajata trgovina in restavracija, možno je igrati košarko, si izposoditi kolesa ali uporabljati zunanji fitnes poligon.

Za vas smo preverili nekaj terminov za najem mobilne hišice Victoria v kampu Orsera (Vrsar). Mobilne hišice velikosti 24m2 za 4-6 oseb so proste v naslednjih terminih:

4 proste hišice: 10.08. – 17.08. (sobota – sobota)

7 dni bivanja za 873€ - preverite ponudbo tukaj

3 proste mobilne hišice: 17.08. – 24.08. (sobota – sobota)

1.048€ za 7 nočitev - več o ponudbi tukaj

Le še 2 prosti hišici: 24.08. – 31.08. (sobota – sobota)

Teden dni počitnic za 698€ - kliknite tukaj

*v ceno najema je vključeno končno čiščenje hišice v višini 40€. Posteljnino in brisače lahko prinesete s seboj ali jih ob doplačilu prejmete v kampu

Mobilne hišice Victoria se nahajajo v mirnem predelu kampa, na nekoliko dvignjeni lokaciji. Od morja so oddaljene približno 5 minut hoda. Hišice nudijo klimatsko napravo, mikrovalovno pečico ter grelnik vode. V njih lahko bivajo 4 osebe + dva otroka na pomožnem ležišču.

Pred hišico je manjša lesena terasa z vrtnim pohištvom.

800m dolga plaža je deloma betonirana, deloma skalnata. Najamete lahko čolne in pedaline ter se preizkusite v potapljanju. Otroci bodo veseli manjšega bazena.

Kamp Orsera nudi restavracijo s pogledom na morje ter manjšo trgovino. Igrate lahko odbojko ali si izposodite kolesa. Teniška igrišča so oddaljena 800m.

Do središča mesta je slab kilometer hoje. Lahko si ogledate stare palače, si privoščite odličen sladoled ali se z ladjo zapeljete do sosednjih mest, Brionov ali do Limskega kanala.

mobilne hiške v kampu Orsera pri Vrsarju

Za vas smo poiskali redek prost termin za mobilno hišico, primerno za bivanje 4-6 oseb,  v kampu Cuka v Pakoštanah:

Termin najema: 08.08. – 14.08. (četrtek – sreda)

6 nočitev za 894€ - preverite ponudbo tukaj

2 prosti hišici za septembrski oddih: 08.09. – 15.09. (nedelja – nedelja)

538€ za 7 dni bivanja - kliknite tukaj

Mobilna hišica velikosti 35m2 nudi dve spalni sobi, dve kopalnici ter udoben dnevni prostor z kuhinjo. Na prostem je večja lesena terasa z vrtnim pohištvom.

Mobilna hišica je klimatizirana, opremljena z aparatom za kavo, mikrovalovno pečico ter satelitsko televizijo. Parkirate lahko tik ob hišici, dostopate lahko tudi do brezžičnega interneta.

V kampu in mobilnih hišicah je dovoljeno tudi bivanje kužkov – brezplačno. Primeren je za družine z manjšimi otroci saj je večična kampa v senci borovih dreves, prav tako je zaščiten z ograjo. Urejen je tudi manjši prostor z žarom.

Plaža in središče mesta sta oddaljena približno 2-3 minute hoje.

V pristanišču se lahko dogovorite za ladijske izlete do slapov reke Krke ali do Kornatov.

Danes smo poiskali nekaj zanimivih terminov z ugodnimi cenami za mobilno hišico Thalia v kampu Klenovica. Prostorna hišica za 4-6 oseb je prosta:

Prvi termin: 17.08. – 24.08. (sobota – sobota)

856€ za 7 dni bivanja - ponudbo najdete tukaj

Drugi termin: 23.08. – 30.08. (petek – petek)

7 nočitev za 856€ - preverite tukaj

Mobilna hišica Thalia se nahaja v spodnjem delu kampa, nedaleč od zunanjih bazenov in v bližini plaže. Kljub nižji legi nudi lep pogled na morje. Hišica nudi dve spalni sobi s skupno 4 ležišči, kopalnico ter dnevni prostor z kuhinjo. Na prostem je udobna lesena terasa z vrtnim pohištvom.

Hišica je opremljena s klimatsko napravo, satelitsko televizijo in mikrovalovno pečico, na voljo je tudi manjša zunanja kuhinja.

Na območju recepcije in restavracije lahko brezplačno dostopate do brezžičnega omrežja za internet, drugod po kampu pa ob dnevnem doplačilu.

Plaža v kampu je prodnata, na voljo je tudi izposoja plastičnih plovil. Gostje lahko uporabljajo tudi manjši kompleks 5 zunanjih bazenov (za otroke in odrasle).

Kamp nudi kavarno / slaščičarno, restavracijo, trgovino, otroško igrišče ter mize za namizni teni.

Novi Vinodolski je oddaljen 8km, iz vasice pa dnevni vozijo ladijce na bližnje otoke (Krk, Prvić …)

V enem največjih in urejenih kampov v Istri smo poiskali zanimivo ponudbo za mobilno hišico Sunrise Park. Hišica za 4 osebe je prosta ob koncu julija:

Termin najema: 25.07. – 01.08. (četrtek – četrtek)

971€ za 7 nočitev - več o ponudbi tukaj

Edini prost avgustovski termin: 10.08. – 17.08. (sobota – sobota)

7 dni bivanja za 1.138€ - preverite tukaj

*v ceno najema je vključeno končno čiščenje hišice v višini 25€. Ob prihodu se doplača 100€ varščine, katera se vrne po ogledu hišice pred odhodom

Mobilne hišice Sunrise Park se nahajajo na mirni lokaciji v kampu. Primerne so za 4 osebe. Nudijo klimatsko napravo, satelitsko televizijo, zunanjo teraso z vrtnim pohištvom. Posteljnino in brisače lahko prejmete v kampu (doplačilo) ali pa prinesete svoje s seboj.

V hišicah je dovoljeno tudi bivanje kužkov (možno doplačilo). na celotnem področju kampa lahko dostopate do brezžičnega omrežja za internet.

Kamp Park Umag nudi dolgo, večinoma skalnato plažo, deli plaže pa so prodnati. Urejene so tudi vstopno-izstopne točke za gibalno ovirane osebe.

Otroci bodo veseli velikega bazenskega kompleksa z igrali, obiščete lahko tudi adrenalinski, pustolovski in ekološki park.

Kamp nudi več lokalov in restavracij, ribarnico, prodajalno sadja in zelenjave ter večji supermarket.

Šport: tenis, košarka, mali nogomet, mini golf, odbojka, izposoja plovil, izposoja koles, potapljanje …

Danes vam predstavljamo prostorno mobilno hišico za 5 oseb v manjšem kampu Maslina pri Biogradu na Moru. Kamp se nahaja na mirni lokaciji slab kilometer od marine Kornati. Konec meseca julija je na voljo še zadnja prosta hišica:

Termin najema: 27.07. – 03.08. (sobota – sobota)

814€ za teden dni bivanja - več o ponudbi tukaj

Začetek avgusta: 08.08. – 14.08. (četrtek – sreda)

6 dni bivanja za 702€ - preverite tukaj

*ob prihodu je potrebno doplačati 100€ varščine, katera se vrne po ogledu hišice pred odhodom

Mobilne hišice so novejšega datuma, udobno in svetlo opremljene ter nudijo vse za prijetno preživljanje dopusta. Dve spalni sobi nudita skupno 5 ležišč, na voljo je še kopalnica ter večji dnevni prostor z kuhinjo. Na pokriti zunanji terasi lahko občudujete pogled na morje.

Hišice so klimatizirane, opremljene s satelitsko televizijo, dostop do brezžičnega interneta… V hišicah je dovoljeno bivanje psov (možno doplačilo).

Kamp nudi manjši prostor za žar, mizo za namizni tenis ter izposojo kompleta za badminton.

Plaža je oddaljena le 1 minuto hoje, gre pa za bolj divjo skalnato – prodnato plažo. Do urejene prodnate plaže je približno 650m.

Najbližja trgovina je oddaljena 10min sprehoda, do središča mesta je 15 minut zmerne hoje.