Mobilne hiške na Rabu - 5 top ponudb za hišice na otoku Rab

Mobilne hiške na Rabu

Otok Rab je zelo popularen otok v Kvarnerju in na njem najdete najrazličnejšo turistično ponudbo v različnih krajih. Če iščete mobilne hiške na Rabu, najdete spodaj 5 ponudnikov, kjer jih lahko najamete.

Mobilne hišice na otoku Rab najdete v dveh kampih in privat ponudniku. Na spodnjih povezavah lahko pridobite več informacij o opremljenosti kampov in mobilnih hišk, prostih terminih in cenah za najem mobilne hiške na Rabu.

Mobilne hiške v kampu Padova III

Kamp Padova III se nahaja v kraju Banjol na otoku Rabu, 1,5km oddaljenem od središča istoimenskega mesta. Nudi najem 45 mobilnih hišic dveh tipov:

  • 2 mobilni hišici Sun Roller za 2 osebi, velikosti 16,5m2 – sestavljeni sta iz spalne sobe, dnevnega prostora z čajno kuhinjo, kopalnice ter pokrite terase
  • 43 mobilnih hišic Sun Roller za do 6 oseb, velikosti 30,8m2 – sestavljene so iz dveh spalnih sob, dnevne sobe, kuhinje, dveh kopalnic in pokrite terase.

Vse hišice so opremljene, vključujejo klimatsko napravo ter satelitsko televizijo. Plaža v kampu je urejena, deloma peščena, deloma pa betonska. Del plaže je namenjen gostom s kužki.

Kamp nudi mize za namizni tenis, fitnes center, izposojo koles ter različne vodne aktivnosti na plaži. V kampu najdete še restavracijo, trgovino, kavarnico, pekarno ter manjšo tržnico s svežim sadjem in zelenjavo. Do žičnega interneta lahko dostopate v recepciji.

Kliknite tukaj za priporočen način rezervacije po najnižji ceni – rezervacija preko TRR ali s kreditno kartico – možna brezplačna odpoved rezervacije

Rezervirajte na strani Booking – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice otok rab padova banjol

Victoria hiške v kampu Padova

Victoria mobilne hiške se nahajajo v priljubljenem kampu Padova 3 na otoku Rabu pri kraju Banjol. Sodobno opremljene mobilne hišice se nahajajo 300m od peščene plaže, tako da so še posebej primerne za družine z manjšimi otroci.

Kljub temu, da je na voljo 5 hišk Victoria, so zelo hitro zasedene, saj jih lahko rezervirate tudi brez kreditne kartice. Mobilne hiške so opremljene s klimo, pokrito teraso in dvema spalnicama (zakonska in 2 enojni postelji) ter raztegljivim kavčem. V manjši kuhinji s posodo je tudi hladilnik in mikrovalovna pečica. Otroci do 12. leta imajo brezplačno uporabo dodatne postelje.

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni, prav tako pa trenutno ni na voljo brezplačen brezžični internet.

V kampu Padova 3 najdete igrala za otroke, športna igrišča, trgovino, pekarno in restavracije. Okolica je primerna za kolesarjenje in pohode, pra v tako pa lahko obiščete bližnji Banjol ali druge kraje na otoku Rab.

Za več informacij o mobilnih hiškah Victoria v kampu Padova 3 in rezervacijo kliknite na spodnjo povezavo ter si oglejte dodatne fotografije in proste termine.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hiške Vicotria na otoku Rab, kamp Padova

Mobilne hišice v kampu San Marino

Kamp San Marino se nahaja na otoku Rabu, na vzhodnem delu kraja Lopar, lociran ob lepem zalivu z daljšo peščeno plažo. Nudi najem 79 mobilnih hišic, velikosti 30,8m2, katere sprejmejo do 6 oseb. Sestavljene so iz dveh spalnih sob, dveh kopalnic, dnevnega prostora, kuhinje ter pokrite terase. So popolnoma opremljene ter nudijo klimatsko napravo in satelitski televizijski sprejemnik.

Kamp se nahaja ob znani »Rajski plaži«, dolgi peščeni plaži, kjer se lahko posvetite ogromno vodnim ter obalnim športnim aktivnostim. Del plaže je namenjen gostom s kužki.

Kamp nudi veliko športnih površin, med drugim teniška igrišča, igrišča za nogomet, rokomet in košarko, poligon za mini golf, wellnes center, priveze za čolne (le-te lahko spustite v vodo v bližini kampa)

V kampu najdete restavracijo, trgovino, prodajalno sadja in zelenjave, zdravstveno oskrbo, internetni kotiček v recepciji, na območju kampa pa je možno brezplačno dostopati do brezžičnega interneta.

Na spodnji povezavi lahko preverite proste termine in cene za najem mobilnih hišic v kampu San Marino.

Kliknite tukaj za priporočen način rezervacije po najnižji ceni – rezervacija preko TRR ali s kreditno kartico – možna brezplačna odpoved rezervacije

Rezervirajte na strani Booking – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice prestige otok krk

Victoria hiške v kampu San Marino

Mobilne hiške Victoria se nahajajo zraven cone 2 v kampu San Marino na otoku Rab. Kamp San Marino se nahaja pri kraju Lopar in se lahko pohvali s čudovito peščeno plažo, ki se razprostira skozi celoten kamp. Ime Rajska plaža je dobila z razlogom.

V ponudbi je 10 mobilnih hišk Adria, ki so za do 6 oseb. Imajo dve spalnici (zakonska in 2 enojni postelji) in raztegljiv kavč. Na voljo je tudi manjša kuhinja s posodo, jedilni prostor in kopalnica s tušem in WC-jem.

Mobilne hiške Victoria v kampu San Marino so velike 32m2 in imajo klimatsko napravo, brezplačen wifi in parkiranje.

Zraven peščene plaže najdete v kampu San Marino tudi druge možnosti za aktivnosti in užitek. Na voljo so žari, otroška in športna igrišča, trgovina, pekarna in manjša tržnica ter kavarna, restavracije in bar.

Zraven tega so možne tudi druge aktivnosti, tako da vam v kampu ne bo dolgčas, če si boste zaželeli aktivnega dopusta.

Cena za najem mobilne hiške Victoria v kampu San Marino najdete preko spodnje povezave, kjer lahko preverite tudi proste termine. Na voljo je brezplačna rezervacija in možnost odpovedi. Kliknite spodaj in si oglejte cene.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Victoria, kamp San Marino na otoku Rab

Hiške Suha Punta

Mobilne hiške Suha Punta se nahajajo v predelu Suha Punta, 3 km od naselja Kampor in cca. 6 km od mesta Rab.

Na voljo so 3 superior mobilne hiške za 2 osebi, pred njimi pa se nahaja privat bazen.

Hiške so velike kar 32m2, dve od njih pa imatatudi pogled na morje. Hiške so nadstandardno opremljene, saj imajo med drugim tudi pomivalni stroj. Tako so tudi brisače in posteljnina vključene v ceno. Z doplačilom je mogoče naročiti zajtrk.

Do kamnite plaže je cca. 200m. Psi in hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Mobilne hiške Suha Punta je možno rezervirati tudi brez kreditne kartice.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Suha Punta na rabu

Najem mobilne hiške na Rabu

Banjol

Banjol je turistično naselje na otoku Rabu, katero je takorekoč združeno z zgodovinskim mestom Rab. Poznano je po treh večjih zalivih, kateri nosijo ime Padova, prebivalci pa se ukvarjajo predvsem z oddajo sob in apartmajev. V zalivu med Banjolom in polotokom, na katerem se nahaja zgodovinski del mesta Rab, se nahaja marina, kjer si lahko izposodite čolne ali jadrnice.

Od Banjola do Raba vas loči kratek sprehod, v mestu pa lahko občudujete palače, samostane, cerkve, staro mestno obzidje, pravzaprav je celotno staro mestno jedro samo po sebi muzej. Ob večerih prirejajo različne koncerte in druge družabne dogodke, tako da vam ne more biti dolgčas.

V zalivu Padova III., kateri je od Raba najbolj oddaljen, se nahaja istoimenski kamp Padova III. Poleg parcel za kampiranje nudijo tudi najem mobilnih hišic, izbirate pa lahko med modeli za 2 osebi ali pa za družine oz. večje skupine.

Kamp je dobro pogozden, plaže pa so pretežno peščene z betonskimi deli, kjer se lahko sončite. Kamp vas bo razvajal z dodatnimi storitvami, do zgodovinskega mesta Rab pa se lahko sprehodite po lepi obalni poti.

Lopar

Lopar je priljubljeno turistično naselje na severozahodu otoka Raba, poznano po čudoviti peščeni plaži »Rajska plaža«. Območje je bilo poseljeno že v pradavnini, prvo večje naselje pa je postalo v grški antiki, katere znamenja so vidna še danes.

Lopar danes predvsem živi od turizma, saj zaradi ustrezne klime tukaj sezona poteka praktično skozi vse leto. V mestu se najde zabava za vsakogar, največja fešta pa je vsako leto 8. Septembra, ko meščani slavijo praznik rojstva Device Marija, katera je zavetnica mesta. Po legendi naj bi bil v Loparju rojen sv. Marin, kateri je ustanovil državo San Marino.

Ob desni strani Rajske plaže se nahaja kamp San Marino, posebej priljubljen pri mladih družinah zaradi ustrezne plaže in plitvine, katera se počasi poglablja.

V kampu so v preteklih letih postavili nekaj deset komfortnih in popolnoma opremljenih mobilnih hišic za katere povpraševanje kar ne preneha. Veliko dodatnih storitev, dnevne in večerne animacije, prijaznost osebja in dobrodošlica vašim kužkom je prava spodbuda za množično zanimanje o dopustovanju v kampu San Marino.

Otok Rab velja za enega najbolj priljubljenih kvarnerskih otokov, saj je primeren za letovanje v katerem koli letnem času. Na zgornji povezavi vam nudimo vse potrebne informacije glede najema mobilne hišice.

Mobilne hiške na Rabu najdete preko zgornjih ponudnikov. Preverite proste termine in cene za najem.

Zraven Raba, najdete mobilne hišice tudi na drugih otokih v Kvarnerju in na Hrvaškem. Preverite ponudbo in rezervirajte pravočasno, saj so hitro polne.

Mobilne hisice otok rab san marino