≡ Meni

Mobilne hišice na otoku Rab

Otok Rab je zelo popularen otok v Kvarnerju in na njem najdete najrazličnejšo turistično ponudbo v različnih krajih. Če iščete mobilne hišice, jih boste našli tudi na otoku Rab.

Mobilne hišice na otoku Rab najdete v dveh kampih. Na spodnji povezavi lahko pridobite več informacij o opremljenosti kampov in mobilnih hišk, prostih terminih in cenah za najem mobilne hišice.

Najem mobilne hišice Rab

Banjol

Banjol je turistično naselje na otoku Rabu, katero je takorekoč združeno z zgodovinskim mestom Rab. Poznano je po treh večjih zalivih, kateri nosijo ime Padova, prebivalci pa se ukvarjajo predvsem z oddajo sob in apartmajev. V zalivu med Banjolom in polotokom, na katerem se nahaja zgodovinski del mesta Rab, se nahaja marina, kjer si lahko izposodite čolne ali jadrnice. Od Banjola do Raba vas loči kratek sprehod, v mestu pa lahko občudujete palače, samostane, cerkve, staro mestno obzidje, pravzaprav je celotno staro mestno jedro samo po sebi muzej. Ob večerih prirejajo različne koncerte in druge družabne dogodke, tako da vam ne more biti dolgčas.

V zalivu Padova III., kateri je od Raba najbolj oddaljen, se nahaja istoimenski kamp Padova III. Poleg parcel za kampiranje nudijo tudi najem mobilnih hišic, izbirate pa lahko med modeli za 2 osebi ali pa za družine oz. večje skupine. Kamp je dobro pogozden, plaže pa so pretežno peščene z betonskimi deli, kjer se lahko sončite. Kamp vas bo razvajal z dodatnimi storitvami, do zgodovinskega mesta Rab pa se lahko sprehodite po lepi obalni poti.

Lopar

Lopar je priljubljeno turistično naselje na severozahodu otoka Raba, poznano po čudoviti peščeni plaži »Rajska plaža«. Območje je bilo poseljeno že v pradavnini, prvo večje naselje pa je postalo v grški antiki, katere znamenja so vidna še danes. Lopar danes predvsem živi od turizma, saj zaradi ustrezne klime tukaj sezona poteka praktično skozi vse leto. V mestu se najde zabava za vsakogar, največja fešta pa je vsako leto 8. Septembra, ko meščani slavijo praznik rojstva Device Marija, katera je zavetnica mesta. Po legendi naj bi bil v Loparju rojen sv. Marin, kateri je ustanovil državo San Marino.

Ob desni strani Rajske plaže se nahaja kamp San Marino, posebej priljubljen pri mladih družinah zaradi ustrezne plaže in plitvine, katera se počasi poglablja. V kampu so v preteklih letih postavili nekaj deset komfortnih in popolnoma opremljenih mobilnih hišic za katere povpraševanje kar ne preneha. Veliko dodatnih storitev, dnevne in večerne animacije, prijaznost osebja in dobrodošlica vašim kužkom je prava spodbuda za množično zanimanje o dopustovanju v kampu San Marino.

Otok Rab velja za enega najbolj priljubljenih kvarnerskih otokov, saj je primeren za letovanje v katerem koli letnem času. Na zgornji povezavi vam nudimo vse potrebne informacije glede najema mobilne hišice.

Zraven Raba, najdete mobilne hišice tudi na drugih otokih v Kvarnerju in na Hrvaškem. Preverite ponudbo in rezervirajte pravočasno, saj so hitro polne.

Mobilne hisice otok rab san marino