≡ Meni

Mobilne hišice v Vrsarju – primerjajte cene in kampe

Če vas zanimajo mobilne hišice v Vrsarju, ste prišli na pravo mesto. Spodaj najdete nekaj osnovnih informacij o ponudbi v kampih pri Vrsarju in druge informacije.

Mobilne hiške v Vrsarju lahko rezervirate neposredno preko strani z opisom spodaj.

mobilne hišice vrsar

Najem mobilne hišice Vrsar

Vrsar je naselje v zahodni Istri, katero se nahaja med Porečem in Rovinjem, na severni strani vhoda v znameniti Limski kanal. Na vzpetinah za današnjim mestecem so se nahajale ilirske utrdbe, v rimskih časih pa je bilo zgrajeno zelo urejeno mesto z akvaduktom in ostalo infrastrukturo.

Tudi v srednjem veku je mesto cvetelo, predvsem zaradi poreških škofov, kateri so znatno prispevali k razvoju, še danes pa se lahko občuduje škofovsko palačo v starem delu mesta.

Vrsar je predvsem turistično mesto, katero vabi z čudovitim arhipelagom zelenih otočkov, urejenimi prodnatimi plažami in obilo zgodovinskih znamenitosti, ob večerih pa v manjših gostilnicah najdete veliko prave istrske zabave z živo glasbo, domačimi vini in svežimi morskimi specialitetami.

V Vrsarju in njegovi okolici se nahaja 5 kampov, v 3 pa najdete tudi mobilne hišice za najem.

Kamp Valkanela – odlična izbira mobilnih hišic

Kamp Valkanela se nahaja 2km severneje od središča mesta, malo pred krajem Funtana. Spada v kategorijo večjih kampov. V prijetni senci starih borovih dreves pa se nahaja tudi več kot 200 mobilnih hišic, pretežno lastnih, nekaj pa jih je tudi v lasti tujih agencij. V kampu je poskrbljeno za kužke, tako z urejenim delom plaže, kakor z posebnimi tušimi. V kampu se nahaja tudi akvapark in mnogo dodatnih storitev, prilagojen pa je tudi za invalide.

Kamp Tina

Kamp Tina se nahaja v bližini središča mesta. Gre pa za butični mini kamp, kjer poleg nekaj parcel za kampiranje nudijo tudi dve mobilnih hišici. V kampu najdete še manjšo restavracijo, kjer igrajo tudi živo glasbo, gostje pa lahko s posebno dovolilnico uporabljajo vse storitve v sosednjem kampu Orsera, njegove plaže, bazene in ostalo ponudbo. Plažo najdete tudi izven obeh kampov, približno 200m od kampa Tina.

Kamp Orsera

Kamp Orsera se nahaja v severnem delu Vrsarja ob čudoviti plaži z pogledom na otočke. Z zelenjem bogat kamp nudi tudi komfortne mobilne hišice, primerne za družine ali večje družbe. V kampu so dobrodošli kužki, uporabljate pa lahko številne dodatne storitve. Za otroke je poskrbljeno z anmacijo in otroškim igriščem, okolica kampa pa nudi številne zanimive kolesarske poti.

V Vrsarju se na majhnem področju skriva vsa očarljivost Istre in Istranov, zato se čimprej pozanimajte o možnostih najema mobilnih hišic na zgornjih povezavah.

Mobilne hišice v Vrsarju so znane po odlični ponudbi in ugodnih cenah v določenih terminih.

Dodatno ponudbo mobilni hišic najdete v drugih krajih v Istri ali preostali Hrvaški.