Mobilne hiške v Vrsarju – primerjajte ponudbo

Če vas zanimajo mobilne hiške v Vrsarju, ste prišli na pravo mesto. Spodaj najdete nekaj osnovnih informacij o ponudbi v kampih pri Vrsarju in druge informacije.

Mobilne hiške v Vrsarju lahko rezervirate neposredno preko spodnjih strani.

mobilne hišice vrsar

Mobilne hiške v kampu Valkanela

Kamp Valkanela velja za enega izmed najboljših kampov na Hrvaškem za najem mobilne hišice in se nahaja med Vrsarjem in naseljem Funtana na čudovitem polotoku. Na tekmovanju najboljših kampov Naj kamp 2015 je kamp Valkanela celo osvojil 1. mesto v kategoriji najboljši večji kamp v Istri. Vrsar je oddaljen cca. 2 km.

Kamp Valkanela nudi najem več kot 150 mobilnih hišic velikost 32m2 za 4-6 oseb. Hišice nudijo dve ločeni spalni sobi, vsaka s svojo kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo, pokrito teraso in 4 ležalnike. Opremljene so z klimatsko napravo in SAT TV. Hišice so postavljene v sklope po 6, vsakemu sklopu je dodeljen manjši bazen.

Zraven standardnih mobilnih hišk pa najdemo v kampu Valkanela tudi Deluxe, Premium in družinske mobilne hišice s tremi spalnicami, kjer lahko biva 6+2 osebi. Pri rezervaciji preko spodnje povezave lahko v večini primerov (razen pri last minute ponudbah) koristite brezplačno odpoved rezervacije samo 2 dni pred rezerviranim prihodom.

Celotna oprema mobilne hišice v kampu Valkanela je odvisna od tipa hišice. Vse hiške imajo brezplačen wifi internet in parkirišče, 2 spalnici, lcd tv, pokrito teraso in klimo. Hišni ljubljenčki so dovoljeni, vendar je potrebno doplačilo. Končno čiščenje je vključeno v ceno.

Plaža je dolga skoraj 3km, deloma je skalnata, deloma betonirana, najdete pa tudi večji prodnat zaliv, primeren za družine z otroci.

Kamp s svojimi nudenimi storitvami ne skopari, saj najdete trgovine, restavracije, bare, picerije in celo ambulanto.

Preko spodnje povezave lahko najdete več informacij o mobilnih hiškah v Valkaneli in jih tudi brezplačno rezervirate. Preverite cene v željenih terminih in rezervirajte ene izmed najboljših hišic na Hrvaškem.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice valkanela vrsar istra

Mobilne hišice v kampu Tina

Kamp Tina se nahaja v samem mestecu Vrsar, 50m oddaljen od sosednjega kampa Orsera. Gre za mini kamp, kateri v svoji ponudbi nudi najem 2 mobilnih hišk velikost 24m2 za do 5 oseb. Sestavljeni sta iz dnevne sobe z kuhinjo, kopalnice, dveh spalnic. Opremljeni sta s klimatsko napravo, pred hišico pa lahko koristite mizo s stoli in senčnik oz. baldahin.

Gosti kampa Tina dobijo dovolilnico za vstop v sosednji kamp Orsera, kjer lahko koristijo plažo, športna igrišča, trgovino in restavracijo, do večje zunanje trgovine pa je 500m, prav tako pa lahko v bližini kampa in središču mesta najdete več različnih restavracij in barov.

Psi so dovoljeni, gostom pa je nuden brezplačen dostop do brezžičnega omrežja za internet.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

kamp Tina mobilne hišice Vrsar Mobilne hisice tina istra vrsar

Mobilne hiške v kampu Orsera

Kamp se nahaja zraven središča mesteca Vrsar. Nudi najem 30 mobilnih hišic površine 30m2 za 4-6 oseb.

Vsaka hišica je sestavljena iz dnevnega prostora z kuhinjo, dvema kopalnicama in dvema spalnima sobama. Hišice so klimatizirane, sprostite pa se lahko na pokriti terasi. Nudi dober kilometer dolgo plažo, večinoma betonirano, del pa je urejen za goste s psmi.

V kampu najdete prenovljeno restavracijo, trgovino, mini tržnico ter tobogane, igrišče za odbojko in potapljaški center. Uporabljate lahko spustno rampo ter priveze za čolne, če nimate svojega, lahko čoln tudi najamete. Teniška igrišča so oddaljena 800m. Na določenih mestih po kampu je omogočen dostop do brezžičnega interneta.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice orsera vrsar

Adriatic hiške v kamp Valkanela

Kamp Valkanela se nahaja 3km severno od središča Vrsarja, lociran pa je na lepi lokaciji, obdani z borovci in mediteranskim rastjem.

V svoji bogati ponudbi imajo na razpolago več kot 100 mobilnih hišic, nekaj jih je v lasti agencije Adriatic Camp. Hišice velikost 34m2 vas prepričajo z prostornostjo in opremljenostjo, sprejmejo pa do 6 oseb. Pred hišicami so velike lesene pokrite terase, kjer lahko tudi poležite na ležalnikih.

Plaže so zelo raznolike a vendar tudi urejene, nudijo pa lep razgled na vrsarsko otočje. Na plaži je urejeno mesto za dostop ljudi s posebnimi potrebami, del plaže pa je namenjen kopanju kužkov. Zelo široka ponudba dodatnih storitev, gostinskih lokalov in športnih površin bo zadovoljila še tako zahtevnega gosta.

Oglejte si ponudbo v tem priljubljenm kampu in rezervirajte svojo mobilno hišico po ugodni ceni. Kliknite spodaj za več informacij.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice adriatic kamp valkanela Hrvaška

Najem mobilne hiške v Vrsarju

Vrsar je naselje v zahodni Istri, katero se nahaja med Porečem in Rovinjem, na severni strani vhoda v znameniti Limski kanal. Na vzpetinah za današnjim mestecem so se nahajale ilirske utrdbe, v rimskih časih pa je bilo zgrajeno zelo urejeno mesto z akvaduktom in ostalo infrastrukturo.

Tudi v srednjem veku je mesto cvetelo, predvsem zaradi poreških škofov, kateri so znatno prispevali k razvoju, še danes pa se lahko občuduje škofovsko palačo v starem delu mesta.

Vrsar je predvsem turistično mesto, katero vabi z čudovitim arhipelagom zelenih otočkov, urejenimi prodnatimi plažami in obilo zgodovinskih znamenitosti, ob večerih pa v manjših gostilnicah najdete veliko prave istrske zabave z živo glasbo, domačimi vini in svežimi morskimi specialitetami.

V Vrsarju in njegovi okolici se nahaja 5 kampov, v 3 pa najdete tudi mobilne hišice za najem.

Kamp Valkanela – odlična izbira mobilnih hišic

Kamp Valkanela se nahaja 2km severneje od središča mesta, malo pred krajem Funtana. Spada v kategorijo večjih kampov. V prijetni senci starih borovih dreves pa se nahaja tudi več kot 200 mobilnih hišic, pretežno lastnih, nekaj pa jih je tudi v lasti tujih agencij.

V kampu je poskrbljeno za kužke, tako z urejenim delom plaže, kakor z posebnimi tušimi. V kampu se nahaja tudi akvapark in mnogo dodatnih storitev, prilagojen pa je tudi za invalide.

Kamp Tina

Kamp Tina se nahaja v bližini središča mesta. Gre pa za butični mini kamp, kjer poleg nekaj parcel za kampiranje nudijo tudi dve mobilnih hišici. V kampu najdete še manjšo restavracijo, kjer igrajo tudi živo glasbo.

Gostje lahko s posebno dovolilnico uporabljajo vse storitve v sosednjem kampu Orsera, njegove plaže, bazene in ostalo ponudbo. Plažo najdete tudi izven obeh kampov, približno 200m od kampa Tina.

Kamp Orsera

Kamp Orsera se nahaja v severnem delu Vrsarja ob čudoviti plaži z pogledom na otočke. Z zelenjem bogat kamp nudi tudi komfortne mobilne hišice, primerne za družine ali večje družbe.

V kampu so dobrodošli kužki, uporabljate pa lahko številne dodatne storitve. Za otroke je poskrbljeno z anmacijo in otroškim igriščem, okolica kampa pa nudi številne zanimive kolesarske poti.

V Vrsarju se na majhnem področju skriva vsa očarljivost Istre in Istranov, zato se čimprej pozanimajte o možnostih najema mobilnih hišic na zgornjih povezavah.

Mobilne hiške v Vrsarju so znane po odlični ponudbi in ugodnih cenah v določenih terminih.

Dodatno ponudbo mobilni hišic najdete v drugih krajih v Istri ali preostali Hrvaški.