Mobilne hiške v Medulinu - 3 hišice za najem v Medulinu

Mobilne hiške v Medulinu

Spodaj najdete mobilne hiške v Medulinu in njegovi okolici. Preverite dodatne informacije in rezervirajte tisto, ki vam odgovarja.

mobilne hišice medulin

Mobilne hiške v kampu Medulin

Kamp se nahaja v samem mestecu Medulin, deloma leži na večjem polotoku, deloma pa na otočku, povezanem z nasipom. Nudi najem 121 mobilnih hišic površine cca. 24m2 z kapaciteto do 4 osebe. Vsaka hišica ima dve ločeni sobi, kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo ter nepokrito teraso. Vse hišice so klimatizirane.

Kamp nudi precej dolgih plaž, med njimi kar 1km dolg peščeno plažo v medulinski uvali, ostale pa so večinoma stopničasto skalnate, kar olajša dostop do morja. Del plaže je urejen za goste s kužki.

V kampu je na voljo trgovina, restavracija in bar, uporabljate lahko igrišče za odbojko ter tobogane. V neposredni bližini kampa je večje športno središče z več igrišči za tenis, mali nogomet, košarko, idr … V kampu lahko uporabite spustno rampo ter priveze za čolne. Brezžični internet je možno dostopati po večjem delu kampa.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice kamp medulin istra

Mobilne hišice v kampu Kažela

Kamp Kažela je priljubljen kamp v Istri, ki se nahaja JV od Medulina. Gre za zelo velik kamp, saj najdemo v njem kar 174 mobilnih hišk, kar je odlična novica za tiste, ki iščejo najem v zadnjem trenutku in je večina ostalih kampov že polna.

V kampu najdete dva tipa mobilnih hišic, ki se razlikujejo po tem ali so obrnjena proti morju ali ne. Seveda so tiste s pogledom nekoliko dražje (za koliko je odvisno od sezone), vendar imajo odličen razgled, kjer lahko uživate ob jutranji kavici ali večernem pogledu na sončni zahod. Brezžični internet je na voljo po celem kampu.

Mobilne hišice v kampu Kažela so namenjene za 5 oseb (4+1) in imajo zakonsko posteljo, dve enojni postelji in raztegljiv kavč. Medtem ko je klimatska naprava na voljo z doplačilom, so brisače in rjuhe na voljo brezplačno. Prav tako najdete v njih manjšo kuhinjo, dnevni prostor in kopalnico.

V kampu Kažela najdete športna igrišča, igrala za otroke, zunanji bazen, več restavracij, večjo trgovino, bar in slaščičarno. Posebno kamp Kažela je tudi zelo dolga peščena in prodnata plaža, kjer boste našli prostor zase.

Več informacij in cene za najem mobilne hišice v kampu Kažela lahko najdete preko spodnje povezave. Izberite si termine, ki vam odgovarjajo in preverite ceno, dodatne fotografije mobilne hišice, opremljenost kampa in druge informacije. Mobilne hišice v kampu Kažela lahko tudi brezplačno rezervirate in brezplačno prekličete rezervacijo.

Kliknite tukaj za priporočen način rezervacije po najnižji ceni – rezervacija preko TRR ali s kreditno kartico – možna brezplačna odpoved rezervacije

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Preko spodnje povezave lahko rezervirate mobilne hiške v kampu Kažela in plačate rezervacijo tudi preko bnačnega nakazila. Zagotovite si najnižje cene za kamp Kažela v Medulinu.

  Rezervirajte hiške (plačilo tukaj tudi preko bančnega nakazila) Mobilne hišice kamp Kažela Medulin

Superior mobilne hiške v kampu Kažela

Kamp se nahaja 2km izved središča Medulina, na skrajnem koncu mesteca. Razdeljen je na tekstilni in nudistični del.

Nudi najem 174 mobilnih hišic za do 5 oseb velikosti 22m2. Vsaka hišica ima dve ločeni sobi, dnevni prostor, kopalnico, kuhinjo ter teraso. Določene hišice stojijo tik ob morju ter nudijo lep razgled. Hišice so klimatizirane.

Kamp nudi cca. 2km plaže, večinoma skalnate, deloma prodnate. Del plaže je urejen za kopanje s kužki. Kamp nudi še trgovino, restavracijo, slaščičarno. Športnim navdušencem so na voljo igrišča za tenis, odbojko, košarko, mali nogomet, med drugim pa še mize za namizni tenis ter poligon za mini golf.

Kolesarji imajo na voljo kilometre različnih poti v okolici kampa. Nudeni so tudi privezi za čolne ter na večini kampa tudi dostop do brezžičnega interneta.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Preko spodnje povezave lahko prav tako rezervirate hiške v kampu Kažela. Plačilo za rezervacijo lahko opravite preko TRR nakazila, če nimate kreditne kartice za rezervacijo.

  Rezervirajte hiške (plačilo tukaj tudi preko bančnega nakazila) Mobilne hisice kažela medulin

Najem mobilne hišice v Medulinu

Medulin je najjužnejše mestece v Istri, poznan po svoji edinstveni zgodovini in čudovitem arhipelagu zelenih otočkov, kateri krasijo medulinski zaliv.

Medulin se nahaja približno 9km južneje od znamenitega mesta Pula in je danes povsem živahno turistično mestece, katerega se opazi že na daleč, seveda zaradi znamenite cerkve sv. Agneze z dvema zvonikoma. Področje okoli Medulina je bilo glede na arheološka odkritja poseljeno že v pradavnini, tudi Rimljani pa so v teh krajih gradili svoje počitniške vile, katerih ostanke je moč videti še danes.

O priljubljenosti Medulina priča podatek, da ga letno obišče med 7.000 in 10.000 turistov, kateri koristijo usluge hotelov in številnih apartmanov ter sob. Mobilne hiške v Medulinu najdete v obeh kampih. 

Kamp Kažela

Kamp Kažela se nahaja na skrajnem vzhodnem delu mesteca, približno 2km od njegovega središča, razdeljen pa je na tekstilni in nudistični del. V njegovi bogati ponudbi najdete tudi več kot 100 mobilnih hišic, dovoljeni pa so tudi vaši hišni ljubljenčki, katerim je dodeljen tudi lasten del plaže. Več športnih igrišč in različni gostinski lokali skrbijo za vaše aktivno preživljanje počitnic ter dobro počutje, zvečer pa se lahko sprehodite do živahnega pristaniškega dela, kjer se za vsakogar najde svoja zabava.

kamp kažela medulin mobilne hišice

Kamp Medulin

V samem središči mesta pa se nahaja tudi kamp Medulin, kateri ima že dolgo tradicijo, razprostira pa se čez čudovit polotok Kašteja, kateri s svojimi borovci, različnimi tipi plaž in razgledom na medulinsko otočje popolnoma navdušuje. V kampu pa se nahajajo tudi komfortno opremljene mobilne hišice, v katerih so dobrodošli psl, kateri bodo uživali tudi na svojem delu plaže. Medulin je raj za deskarje in jadralce, dobro ga poznajo potapljači, novost pa je velika polpodmornica, s katero lahko brez večjega truda in potapljaškega znanja občudujete čudovit podvodni svet.

mobilne hišice kamp medulin

Za najem mobilnih hišic v kampih Kažela ali Medulin preverite informacije preko zgornjih povezav.

Izberite enega izmed zgornjih ali si oglejte druge kraje v Istri ali na Hrvaškem.