≡ Meni

Mobilne hišice v Medulinu

Spodaj najdete mobilne hišice v Medulinu in njegovi okolici. Preverite dodatne informacije in rezervirajte tisto, ki vam odgovarja.

mobilne hišice medulin

Najem mobilne hišice v Medulinu

Medulin je najjužnejše mestece v Istri, poznan po svoji edinstveni zgodovini in čudovitem arhipelagu zelenih otočkov, kateri krasijo medulinski zaliv. Medulin se nahaja približno 9km južneje od znamenitega mesta Pula in je danes povsem živahno turistično mestece, katerega se opazi že na daleč, seveda zaradi znamenite cerkve sv. Agneze z dvema zvonikoma. Področje okoli Medulina je bilo glede na arheološka odkritja poseljeno že v pradavnini, tudi Rimljani pa so v teh krajih gradili svoje počitniške vile, katerih ostanke je moč videti še danes.

O priljubljenosti Medulina priča podatek, da ga letno obišče med 7.000 in 10.000 turistov, kateri koristijo usluge hotelov in številnih apartmanov ter sob, priljubljena pa sta tudi oba kampa.

Kamp Kažela

Kamp Kažela se nahaja na skrajnem vzhodnem delu mesteca, približno 2km od njegovega središča, razdeljen pa je na tekstilni in nudistični del. V njegovi bogati ponudbi najdete tudi več kot 100 mobilnih hišic, dovoljeni pa so tudi vaši hišni ljubljenčki, katerim je dodeljen tudi lasten del plaže. Več športnih igrišč in različni gostinski lokali skrbijo za vaše aktivno preživljanje počitnic ter dobro počutje, zvečer pa se lahko sprehodite do živahnega pristaniškega dela, kjer se za vsakogar najde svoja zabava.

kamp kažela medulin mobilne hišice

Kamp Medulin

V samem središči mesta pa se nahaja tudi kamp Medulin, kateri ima že dolgo tradicijo, razprostira pa se čez čudovit polotok Kašteja, kateri s svojimi borovci, različnimi tipi plaž in razgledom na medulinsko otočje popolnoma navdušuje. V kampu pa se nahajajo tudi komfortno opremljene mobilne hišice, v katerih so dobrodošli psl, kateri bodo uživali tudi na svojem delu plaže. Medulin je raj za deskarje in jadralce, dobro ga poznajo potapljači, novost pa je velika polpodmornica, s katero lahko brez večjega truda in potapljaškega znanja občudujete čudovit podvodni svet.

mobilne hišice kamp medulin

Za najem mobilnih hišic v kampih Kažela ali Medulin preverite informacije na zgornji povezavi.

Izberite enega izmed zgornjih ali si oglejte druge kraje v Istri ali na Hrvaškem.