Hrvaška – pregled hišk po krajih, kampih in otokih

S pomočjo spodnje razdelitve najdete mobilne hišice na Hrvaškem. Celotno ponudbo smo razdelili tudi na bližnje kraje in otoke. Če se odpravljate v Dalmacijo, Istro ali Kvarner in želite najti mobilno hišico v bližini, preverite ponudbe tudi za bližnje kraje.

Posebne ponudbe za mobilne hiške na Hrvaškem

  Najnižje cene   –     Prosti termini   –     Vikend paketi

Pregled ponudbe na Hrvaškem smo razdelili na Istro, Kvarner in Dalmacijo. Preverite ponudbo, opise in fotografije ter najemite tisto hiško, ki vam najbolj ustreza.

Istra

RovinjUmagPorečPula – Novigrad – PremanturaMedulin – Vrsar – Bale – Banjole – Fažana – Rabac – LanternaLabin

Kvarnerju

Otok KrkOtok RabOtok LošinjLovran – Otok PagKlenovicaSelce

Dalmacija

Biograd na MoruZadarZaton (in Privlaka) VodicePirovacOtok Murter – TrogirBaška VodaŠibenikDubrovnikPelješacStarigradOtok BračDrageŠibuljinaTisnoOtok HvarPakoštaneMakarska – Otok Vir – Otok Ugljan

Druge mobilne hišice na Hrvaškem

Pomoč pri iskanju hišice

V kolikor vam iskanje mobilne hiške preko spleta dela težave ali ne najdete kaj primernega, lahko izpolnite tudi povpraševanje in bomo preverili ponudbo glede na pogoje, ki jih boste pripisali. Pri tem seveda ne pozabite napisati željene datume, predvideno število oseb in zaželjene kraje (če jih imate). Preverili bomo ponudbo in vam jo poslali na email, ki jo nato rezervirate preko spleta.

mobilne hišice na Hrvaškem