Mobilne hiške na Hrvaškem

S pomočjo spodnje razdelitve najdete mobilne hišice na Hrvaškem. Celotno Hrvaško in njeno ponudbo mobilnih hišic smo razdelili tudi na bližnje kraje in otoke. Če se odpravljate v Dalmacijo, Istro ali Kvarner in želite najti mobilno hišico v bližini, preverite ponudbe tudi za bližnje kraje.

Posebne ponudbe za mobilne hiške na Hrvaškem

  Najnižje cene   –     Prosti termini   –     Vikend paketi

Mobilne hišice na Hrvaškem smo opisali za vsak kamp posebej in jih razdelili na Istro, Kvarner in Dalmacijo. Preverite ponudbo, opise in fotografije ter najemite tisto hiško, ki vam najbolj ustreza.

Istra

RovinjUmagPorečPula – Novigrad – PremanturaMedulin – Vrsar – Bale – Banjole – Fažana – Rabac – LanternaLabin

Kvarnerju

Otok KrkOtok RabOtok LošinjLovran – Otok PagKlenovicaSelce

Dalmacija

Biograd na MoruZadarZaton (in Privlaka) VodicePirovacOtok Murter – TrogirBaška VodaŠibenikDubrovnikPelješacStarigradOtok BračDrageŠibuljinaTisnoOtok HvarPakoštaneMakarska – Otok Vir – Otok Ugljan

Druge mobilne hišice na Hrvaškem

Izberite regijo na Hrvaškem, ki vam odgovarja in preverite ponudbo mobilnih hišic na tem področju. Ponudba je še posebej zanimiva v hrvaški Istri, kjer imajo posamezni kraji kar nekaj kampov z mobilnimi hiškami oz. je ponudba enega kampa razdeljena na več ponudnikov in tipov hišk.

Na podstraneh lahko tako enostavno preverite mobilne hišice na Hrvaškem in izberete tisti kraj, ki vam odgovarja ali enostavno preverite nove kraje, kjer še najdete kampe s takšno namestitvijo.

Brezplačna rezervacija mobilne hiške

Posebna ugodnost pri najemu mobilne hišice preko naših povezav je tudi brezplačna rezervacija. Z enostavno rezervacijo hiške preko spleta si zagotovite ugodno ceno za najem, celoten znesek pa na koncu poravnate v kampu ob prihodu. Možna plačila so običajno gotovina in različne plačilna kartice (preverite pri posameznem ponudniku).

mobilne hišice na Hrvaškem

Dodatna ugodnost je tudi brezplačen preklic rezervacije, kar omogoča večina kampov. Za vsako rezervacijo mobilne hiške si preberite pogoje in možnosti preklica, saj se lahko med seboj razlikujejo. Glede na veliko povpraševanje v času glavne turistične sezone v juliju in avgustu, si lahko na tak način zagotovite najem mobilne hišice, ki ga kasneje prekličete, če si premislite ali najdete kakšno drugo ponudbo.

Pri vsakem kampu posebej preverite kakšne so možnosti za preklic in koliko časa pred prihodom je možno odpovedati rezervacijo.

Pomoč pri iskanju hišice

V kolikor vam iskanje mobilne hišice preko spleta dela težave ali ne najdete kaj primernega, lahko izpolnite tudi povpraševanje in bomo preverili ponudbo glede na pogoje, ki jih boste pripisali. Pri tem seveda ne pozabite napisati željene datume, predvideno število oseb in zaželjene kraje (če jih imate). Preverili bomo ponudbo in vam jo poslali na email, ki jo nato rezervirate preko spleta.

Prav tako se prijavite na naše novice spodaj, saj objavljamo proste mobilne hišice na Hrvaškem in njenih kampih. Na tak način boste imeli enostaven pregled na ponudbo prostih hišk in v kolikor vam kakšen prosti termin ustreza ali je cena znižana, lahko mobilne hišice zelo enostavno in brezplačno rezervirate ter plačate ob prihodu v kamp.