≡ Meni

Mobilne hišice v Baški Vodi

Mobilne hišice v Baški Vodi najdete v spodaj opisanem kampu Baško Polje. Preverite brezplačno rezervacijo, si oglejte slike in najdete podroben opis na povezavi spodaj.

mobilne hišice v baški vodi

Najem mobilne hišice v Baški Vodi

Baška Voda je turistično naselje na makarski rivieri. Od Makarske je oddaljeno 10km severozahodno. Baška Voda se nahaja pod vznožjem pogorja Biokovo. Najverjetneje pa njeno ime izhaja iz številnih vodnih izvirov, najdenih v okolici današnjega kraja. Po arheoloških najdbah se predvideva, da je bilo območje naseljeno že v rimskih časih, večinoma pa so se ljudje ukvarjali z kmetijstvom in ribolovom, v manjši meri pa s trgovino in pomorstvom.

Danes je Baška Voda predana turizmu in z njim povezanimi dejavnostmi. V kraju tako najdemo hotelske in apartmajske namestitve ter avtokamp. Ob večerih lahkov središču kraja naletite na različne kulturne prireditve ali pa posedite ob dobri hrani in glasbi v živo. Nad Baško Vodo lahko obiščete zavarovano arheološko območje, okolica pa je čudovita za raziskovanje s kolesi.

Nekoliko izven središča kraja se v prijetnem borovem gozdu nahaja manjši turistični kompleks Baško Polje, v katerem se nahaja tudi odličen kamp Baško Polje. V ponudbi kampa se nahaja tudi nekaj deset mobilnih hišic, večinoma lastnih, nekaj pa tudi agencijskih. Izbirate lahko med dvema velikostima.

Zraven mobilnih hišic v Baški Vodi najdete tam tudi bungalove (Holiday Dream). Tudi o njih najdete več na zgornji povezavi. Prodnata plaža, ki jo najdete ob kampu, je obdana z borovci, zato je zelo priljubljena in primerna tudi za male otroke.

Baška Voda za marsikoga velja za še neodkrit biser v Dalmaciji, zato si preberite več o možnostih najema mobilne hišice in uživajte na čudovitih počitnicah. Mobilne hišice v Baški Vodi so lahko primerna nastanitev za odkrivanje teh krajev.

mobilne hišice baška voda

Nazaj na stran Dalmacija ali Hrvaška.