Mobilne hiške v Baški Vodi

Mobilne hiške v Baški Vodi najdete v spodaj opisanem kampu Baško Polje. Preverite brezplačno rezervacijo, si oglejte slike in najdete podroben opis na povezavi spodaj.

mobilne hišice v baški vodi

Adriatic mobilne hiške v Camping Baško Polje

Kamp Baško Polje najdete na skrajnem jugovzhodnem delu kraja Baška Voda v južni Dalmaciji. Od Makarske je oddaljen približno 7km. Poleg ponudbe parcel za avtodome in prikolice boste v kampu našli tudi mobilne hišice, katere je možno najeti preko agencije Adriatic Camping. Nudijo dvoje velikosti – 24m2 in 32m2, v obeh modelih pa je prostora za do 6 oseb. Vse mobine hišice so klimatizirane, opremljene z kuhinjskimi pripomočki, SAT TV in lesenimi pokritimi terasami.

Plaža je večinoma prodnata, lepo urejena in obdana z borovci, zato je priljubljena pri družinah z otroci, uporabljate pa lahko tudi zunanje bazene in različne športne površine.

V kampu se nahaja trgovina in manjša restavracija, ob doplačilu pa lahko koristite brezžični internet.

Več informacij najdete na spodnji povezavi, kjer lahko mobilne hišice v kampu Baško Polje tudi rezervirate ali preverite druge podrobnosti za brezplačni najem v vašem priljubljenem terminu.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice adriatic kamping baško polje baška voda Hrvaška

Holiday Dream bungalovi

Kamp Baško Polje se nahaja na jugovzhodnem delu kraja Baška Voda, približno 8km pred mestom Makarska. V kampu, obdanem z gostim borovim gozdom najdete tudi mobilne hišice, katere so večinoma v lasti kampa, nekaj pa jih je tudi možno najeti preko agencije Holiday Dream. Vse enote mobilnih hišic imajo velikost 30m2, opremljene so z klimo, SAT televizijo, kuhinjskimi primočki in leseno pokrito teraso z zunanjim pohištvom.

Plaža v kampu je prodnata in obdana z borovci, tako da je dovolj sence tudi za manjše otroke.

Na svoj račun boste prišli oboževalci igre z žogo, na voljo pa sta tudi zunanji bazen, v pred in posezoni pa tudi notranji bazen v sosednjem hotelu. Ostala ponudba: trgovina, restavracija, plačljiv wi-fi …

Več fotografij, cene in možnost rezervacije najdete na spodnji povezavi.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilhome Baška voda

Zraven ostalih ponudnikov mobilnih hišic v kampu Baško Polje sta na voljo tudi dve hišici, ki ju najdete spodaj. Hiški sta nekoliko starejši, kljub temu pa imate nekaj drugih prednosti.

2 mobilni hiški v kampu Baško Polje se nahajata na senčni legi, tako da bo sence dovolj. Tudi ostale hišice v kampu imajo dovolj sence. Hiški sta opremljeni s pokrito teraso, kjer najdete stole in mizo. V notranjosti je jedilni kot, manjša kuhinja s štedilnikom na plin in hladilnikom.

Mobilne hiške so za do 5 oseb z zakonsko posteljo, dvema enojnima posteljema in pogradom. Prav tako so dovoljeni hišni ljubljenčki, vendar je potrebno doplačilo. Posteljnina je vključena v ceno najema.

Zraven tega je v kampu mini market, kjer lahko kupite osnovne stvari, restavracija in slaščičarna, otroška igrala in mize za namizni tenis. V okolici lahko tudi kolesarite ali se odpravite na kakšen pohod. Koristite pa lahko tudi žar za pripravo kosila ali večerje.

Preko spodnje povezave si lahko ogledate več informacij in hiške rezervirate. Glede na boljšo oceno, vam priporočamo, da najprej preverite, če so še proste katere hiške zgoraj in preverite ceno. Dodatno si lahko ogledate ceno za najem teh hišic s klikom na povezavo spodaj in preverite cene.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hiške baška voda, kamp baško polje

Najem mobilne hiške v Baški Vodi

Baška Voda je turistično naselje na makarski rivieri. Od Makarske je oddaljeno 10km severozahodno. Baška Voda se nahaja pod vznožjem pogorja Biokovo. Najverjetneje pa njeno ime izhaja iz številnih vodnih izvirov, najdenih v okolici današnjega kraja.

Po arheoloških najdbah se predvideva, da je bilo območje naseljeno že v rimskih časih, večinoma pa so se ljudje ukvarjali z kmetijstvom in ribolovom, v manjši meri pa s trgovino in pomorstvom.

Danes je Baška Voda predana turizmu in z njim povezanimi dejavnostmi. V kraju tako najdemo hotelske in apartmajske namestitve ter kamp. Ob večerih lahkov središču kraja naletite na različne kulturne prireditve ali pa posedite ob dobri hrani in glasbi v živo. Nad Baško Vodo lahko obiščete zavarovano arheološko območje, okolica pa je čudovita za raziskovanje s kolesi.

Nekoliko izven središča kraja se v prijetnem borovem gozdu nahaja manjši turistični kompleks Baško Polje, v katerem se nahaja tudi odličen kamp Baško Polje. V ponudbi kampa se nahaja tudi nekaj deset mobilnih hišic, večinoma lastnih, nekaj pa tudi agencijskih. Izbirate lahko med dvema velikostima.

Zraven mobilnih hišic v Baški Vodi najdete tam tudi bungalove (Holiday Dream). Tudi o njih najdete več na zgornji povezavi. Prodnata plaža, ki jo najdete ob kampu, je obdana z borovci, zato je zelo priljubljena in primerna tudi za male otroke.

Baška Voda za marsikoga velja za še neodkrit biser v Dalmaciji, zato si preberite več o možnostih najema mobilne hišice in uživajte na čudovitih počitnicah. Mobilne hiške v Baški Vodi so lahko primerna nastanitev za odkrivanje teh krajev.

mobilne hišice baška voda

Nazaj na stran Dalmacija ali Hrvaška.