≡ Meni

Mobilne hišice v Poreču

Spodaj najdete ponudbo mobilnih hišic v Poreču, če je to vaša priljubljena oblika preživljanja dopusta in bi ga radi preživeli v Poreču. Na povezavah najdete več informacij o posameznem kampu, kjer jih prav tako lahko rezervirate.

mobilne hišice poreč

Najem mobilne hišice Poreč

Poreč je poleg Rovinja, najbolj priljubljena destinacija v Istri, skupaj pa beležita povprečno največ turističnih nočitev na sezono. Poreč s svojo okolico nudi veliko raznolikh doživetij. Mesto, ki stoji že več kot 22. stoletij, nudi številne zgodovinske znamenitosti, med katerimi je nalbolj poznana bazilika sv. Eufrazija, katera je uvrščena na UNESCO-v seznam svetovne dediščine. V mestu najdete tudi okroglo trdnjavo, palače in vile iz različnih srednjeveških obdobij, vse skupaj pa je v celti zaokroženo v mestnem muzeju, kjer hranijo najpomebnejše artefakte.

Poreč je prav tako živahno mesto z dolgimi urejenimi plažami, različnimi turističnimi središči, razgibanim nočnim življenjem, v pristanišču pa vas vabijo na različne ladijske izlete ob istrski obali ali pa celo do Benetk.

Kamp Materada

V okolici Poreča se nahajajo štirje kampi z široko ponudbo najema mobilnih hišic. Severno od mesta se nahaja kamp Materada, zraven istoimenskega kraja. Kamp je nekoliko bolj konservativen, a vseeno nudi vse potrebno udobje za sproščeno bivanje, katerega lahko preživljate v družbi hišnih ljubljenčkov. Mobilne hišice so komfortne in prostorne, prav tako pa je v bližnjem športnem kompleksu poskrbljeno za mnogo aktivnosti.

Kamp Ulika

Še nekoliko severneje se nahaja kamp Ulika, kateri je namenjen izključno nudistom. Nudi kar 2,5km dolgo urejeno plažo, zunanje bazene, športne aktivnosti, tako da bo preživljanje počitnic v priljubljenih mobilnih hišicah prijetno in sproščeno. V kampu najdete še različne dodatne storitve, okolica pa je primerna za raziskovanje s kolesom.

Kamp Zelena laguna

Južno od Poreča pa se nahaja dvoje večjih turističnih kompleksov oba pa vsebujeta tudi poznana avto kampa. Kamp Zelena Laguna je središču Poreča najbližji, povezuje ju tudi turistični vlakec. Med borovimi drevesi se nahaja več deset mobilnih hišic, katere so primerne za družine z otroci, uživali pa boste ob dolgi urejeni plaži, zunanjih bazenih in številnih dodatnih storitvah.

Kamp Bijela uvala

Kamp Bijela Uvala je največji kamp na tem območju, nudi pa več kot 200 mobilnih hišic, katere presenečajo z prostornostjo in notranjo opremo, nekaj korakovpa je oddaljena odlična plaža, kjer vam bodo družbo lahko delali tudi kužki. Ob številnih animacijah, športnih površinah in dodatnih storitvah bo Bijelo Uvalo težko zapustiti.

Prepričajte se sami in najamite mobilno hišico v Poreču.

Mobilne hišice najdete tudi v drugih krajih v Istri in na Hrvaškem.

Mobilne hisice Materada