Mobilne hiške v Poreču

Spodaj najdete ponudbo za mobilne hiške v Poreču. Če je to vaša priljubljena oblika preživljanja dopusta in bi ga radi preživeli v Poreču, preverite cene in proste termine. Na povezavah najdete več informacij o posameznem kampu, kjer jih prav tako lahko rezervirate.

mobilne hišice poreč

Kamp Bijela Uvala Poreč

Kamp Bijela Uvala se nahaja 5km južneje od središča Poreča, v turističnem kompleksu Plava laguna. Nudi najem 220 mobilnih hišic velikosti 28,5m2, za 6+1 oseb. Sestavljene so iz dveh večjih in ene manjše spalne sobe, dnevne sobe s kuhinjo, dveh kopalnic, terase s sončnikom, ležalniki in žarom. Hišice so klimatizirane.

Kamp nudi 2km skalnate in betonirane plaže z nekaj peščenimi zalivčki. Del plaže je namenjen tudi gostom z kužki, del plaže, ki prehaja proti kampu Plava laguna pa je namenjen nudistom.

Trgovina, restavracije, bari, bazen, športna igrišča za odbojko, tenis, poligon za mini golf, najem koles in čolnov so le nekatere izmed mnogih storitev, katere nudi kamp Bijela Uvala. V recepciji je urejen Internet caffe z žičnim internetom, na območju kampa pa gostje lahko dostopajo do brezžičnega interneta – zaenkrat še ob doplačilu.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice jezevac krk

Easyatent hiške v Zeleni Laguni

Kamp Zelena Laguna se nahaja približno 4km južneje od zgodovinskega središča mesta, velja pa za največji kamp na poreški rivieri.

Sam kamp je del hotelsko-apartmajskega kompleksa Zelena laguna, poleg kamp parcel pa nudijo tudi možnost najema mobilnih hišic. Med njimi se nahaja tudi manjši del agencijskih hišic »Stacaravan«, katere nudijo na 30m2 velikosti prostora za do 7 oseb, v nekaterih od njih pa so dovoljeni tudi psi.

Notranjost hišic je moderna in udobna, opremljene pa so s sodobnimi gospodinjskimi pripomočki. V kampu lahko uživate na 2,5km dolgi plaži, obdani z borovci, na voljo pa je tudi zunanji bazen. Ostala ponudba: restavracija, trgovina, mini golf, tenis …

Trenutno so na voljo samo 4 mobilne hišice, tako da bodo verjetno hitro zasedene, kljub temu pa lahko spodaj preverite ceno in rezervirate.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Hrvaška Stacaravan Zelena laguna Poreč

Laguna hišice kamp Ulika (FKK) ****

Kamp Ulika se nahaja na odličini in mirni lokaciji, približno 7km severno od središča mesta Poreč. Obdan je z hrastovimi in borovimi drevesi, katera dajejo prijetno senco, tako za najemnike kamp parcel kot najemnike mobilnih hišic.

Poleg lastnih so v kampu postavili tudi nekaj agencijskih hišic »Laguna«. Hišice so velike 20m2 in sprejmejo do 4 osebe, nudijo pa vsa potrebno udobje za prijetne počitnice. Opremljene so z klimatsko napravo in SAT televizijskim sprejemnikom.

Plaže v kampu so deloma prodnate deloma skalnate, lahko pa uporabljate tudi zunanju bazen in številne športne površine. Otroci bodo veseli urejenega igrišča in številnih dnevnih animacij.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Hrvaška

Albatross camping Bijela uvala

Manjšo ponudbo mobilnih hišic najdete tudi v kampu Bijela uvala, kjer ima ponudnik Albatross na voljo dve mobilnih hiški. Kamp se nahaja nekaj km južno od Poreča.

Albatross mobilne hiške so za do 6 oseb, saj imajo veliko zakonsko posteljo, 2 enojni postelji in raztegljiv kavč. Hiška ima prav tako manjšo opremljeno kuhinjo, jedilnico in pokrito teraso. Hišni ljubljenčki so dovoljeni, vendar je potrebno doplačilo. Doplačilo je prav tako potrebno za brisače, posteljnino in wifi internet.

V sklopu kampa imate na voljo številne aktivnosti in dodatno ponudbo. Tako najdete zunanji bazen, opremo za žar, otroški klub, športne aktivnosti v vodi in na kopnem. V sklopu kampa najdete tudi bar s prigrizki, priljubljen klub/diskoteka Byblos pa je oddaljen cca. 1km.

Preko spodnje povezave si lahko ogledate več informacij in rezervirate Albatross hiško v kampu Bijela uvala.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

albatross kamp bijela uvala porec

Premium hišice v kampu Zelena Laguna

Premium mobilne hišice se nahajajo v kampu Zelena Laguna, zelo popularnem delu Istre med Porečem in Funtano (Vrsarjem).

V tej ponudbi sta dve na novo opremljeni mobilni hišici za do 5 oseb. Mobilni hiški sta opremljeni s kuhinjo, jedilnim kotom, dvema spalnicama, kopalnico in pokrito teraso pred hišico. Bazen je oddaljen cca. 150m, morje cca. 200m.

Na voljo je brezplačen brezžični internet, brezplačno parkirišče, prav tako pa so dovoljeni hišni ljubljenčki, vendar je potrebno doplačilo.

Zraven je zunanji bazen, ki ga lahko koristite, v bližnji stavbi je spa center, kjer lahko dodatno uživate s kakšno sprostitveno masažo. V isti stavbi se nahaja tudi restavracija, mini trgovina in dodatni apartmaji lastnika.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

0009 mobilne hiske zelena laguna porec 0003 mobilne hiske zelena laguna porec0004 mobilne hiske zelena laguna porec0008 mobilne hiske zelena laguna porec0007 mobilne hiske zelena laguna porec  0012 mobilne hiske zelena laguna porec

 

Boutique kamp Materada Beach mobilne hišice

V kolikor iščete ene izmed najboljših mobilnih hišk na Hrvaškem, ste se ustavili na pravem mestu. Že po imenu Boutique kamp lahko sklepate, da gre za luksuzno ponudbo prenočišč. Kamp se nahaja kakšna dva km severno od Poreča.

V tem butičnem kampu najdete zraven luksuznih mobilnih hišic tudi odlične šotore s teraso. Skupaj je na voljo 61 mobilnnih hišic in šotorov.

Najboljše so seveda mobilne hišice tik ob morju. Zraven tega pa lahko najemete tudi hišice s pogledom na morje, z masažno kadjo ali cenejše hiške, ki so v notranjosti kampa. Vse mobilne hišice so za 4+2 osebe (šotori 4+1) in so velike 32m2 (šotori 28m2). Hiške imajo dve spalnici, klimatsko napravo, pokrito teraso, lcd tv in dve kopalnici. nekatere mobilne hiške imajo tudi masažno kad.

Brisače in posteljnina je vključena v ceno, dovoljeni pa so tudi hišni ljubljenčki (doplačilo).

Celotno ponudbo mobilnih hišk v Boutique kamp Materada beach si lahko ogledate preko spodnje povezave, kjer jih lahko brezplačno rezervirate. Rezervacijo lahko tudi brezplačno prekličete do 14 dni pred prihodom.

V kolikor želite nadstandardne hiške s pogledom na morje ali celo ob morju, so to prave hiške za vas.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

boutique kamp materada beach poreč

Brugor mobilne hiške

Mobilne hiške Brugor se nahajajo v mini kampu Funtana pri Poreču, ki se nahaja zraven kampa Bijela uvala.

Mobilne hiške se od morja oddaljene cca. 1km.

Mobilne hišice Brugor lahko rezervirate preko spodnjih dveh povezav. Preverite ponudbo, proste termine in cene.

Rezervacija preko Booking po najnižji ceni Rezervacija preko Uniline - tudi s plačilom preko položnice

Najem mobilne hišice Poreč

Poreč je poleg Rovinja, najbolj priljubljena destinacija v Istri, skupaj pa beležita povprečno največ turističnih nočitev na sezono. Poreč s svojo okolico nudi veliko raznolikh doživetij. Mesto, ki stoji že več kot 22. stoletij, nudi številne zgodovinske znamenitosti, med katerimi je nalbolj poznana bazilika sv. Eufrazija, katera je uvrščena na UNESCO-v seznam svetovne dediščine. V mestu najdete tudi okroglo trdnjavo, palače in vile iz različnih srednjeveških obdobij, vse skupaj pa je v celti zaokroženo v mestnem muzeju, kjer hranijo najpomebnejše artefakte.

Poreč je prav tako živahno mesto z dolgimi urejenimi plažami, različnimi turističnimi središči, razgibanim nočnim življenjem, v pristanišču pa vas vabijo na različne ladijske izlete ob istrski obali ali pa celo do Benetk.

Kamp Materada

V okolici Poreča se nahajajo štirje kampi z široko ponudbo najema mobilnih hišic. Severno od mesta se nahaja kamp Materada, zraven istoimenskega kraja. Kamp je nekoliko bolj konservativen, a vseeno nudi vse potrebno udobje za sproščeno bivanje, katerega lahko preživljate v družbi hišnih ljubljenčkov. Mobilne hišice so komfortne in prostorne, prav tako pa je v bližnjem športnem kompleksu poskrbljeno za mnogo aktivnosti.

Kamp Ulika

Še nekoliko severneje se nahaja kamp Ulika, kateri je namenjen izključno nudistom. Nudi kar 2,5km dolgo urejeno plažo, zunanje bazene, športne aktivnosti, tako da bo preživljanje počitnic v priljubljenih mobilnih hišicah prijetno in sproščeno. V kampu najdete še različne dodatne storitve, okolica pa je primerna za raziskovanje s kolesom.

Kamp Zelena laguna

Južno od Poreča pa se nahaja dvoje večjih turističnih kompleksov oba pa vsebujeta tudi poznana avto kampa. Kamp Zelena Laguna je središču Poreča najbližji, povezuje ju tudi turistični vlakec. Med borovimi drevesi se nahaja več deset mobilnih hišic, katere so primerne za družine z otroci, uživali pa boste ob dolgi urejeni plaži, zunanjih bazenih in številnih dodatnih storitvah.

Kamp Bijela uvala

Kamp Bijela Uvala je največji kamp na tem območju, nudi pa več kot 200 mobilnih hišic, katere presenečajo z prostornostjo in notranjo opremo, nekaj korakovpa je oddaljena odlična plaža, kjer vam bodo družbo lahko delali tudi kužki. Ob številnih animacijah, športnih površinah in dodatnih storitvah bo Bijelo Uvalo težko zapustiti.

Prepričajte se sami in najamite mobilno hišico v Poreču.

Mobilne hišice najdete tudi v drugih krajih v Istri in na Hrvaškem.

Mobilne hisice Materada