Kontakt za mobilne hišice

Kontakt in pogosta vprašanja

Če potrebujete pomoč pri iskanju prostih kapacitet za mobilne hišice in druge namestitve, izpolnite obrazec za povpraševanje.

Spodaj najdete nekaj odgovorov na pogosta vprašanja.

Če ste lastnik mobilne hišice in vas zanima promocija ali oglaševanje, kliknite tukaj.

Prijavite se tudi na naše novice in posebne ponudbe!

Kontakt

Če nas želite kontaktirati v zvezi s spletno stranjo MobilneHišice.si, izpolnite spodnji obrazec.

  Ime (obvezno)

  Vaš email (obvezno)

  Zadeva

  Sporočilo

  Antispam - vpišite razliko s številko

  Kamp Polari Rovinj

  Lastnik spletne strani MobilneHišice.si je podjetje:

  Nova stran, Martin Helbing s.p., Majcigerjeva ulica 33, 2000 Maribor.

  Pogosta vprašanja o mobilnih hišicah

  Partnerji za rezervacijo na strani MobilneHišice.si

  Na strani MobilneHišice.si uporabljamo različne partnerje za rezervacijo mobilnih hišic. Zraven direktnih rezervacij, ki so občasno mogoče pri oglaševanih hišicah, lahko hišice rezervirate preko strani Booking in Uniline.

  Zakaj je potrebna rezervacija s kreditno kartico na strani Booking?

  Rezervacija s kreditno kartico vam omogoča, da je rezervacija brezplačna in da ob rezervaciji ni potrebno plačati kavcije. Najem hiške plačate ob prihodu v kamp z gotovino ali s poljubno plačilno kartico. V redkih primerih (od pogojih plačila je posebej označeno) se plača del najema s kreditno kartico ob rezervaciji.

  Varnost vaših podatkov

  Naši partnerji imajo zelo dobro urejeno varovanje podatkov na spletnih stranhe, vsi prenosi podatkov pa gredo preko varovanih in šifriranih https povezav, tako da je vaša rezervacija preko njih varna.

  Preklic rezervacije

  Booking

  Brezplačna rezervacija s kreditno kartico vam omogoča tudi brezplačen preklic rezervacije v roku, ki je za to določen in je označen pri pogojih plačila ob rezervaciji. V večini primerov je to 7 ali 21 dni pred prihodom. Svetujemo vam, da pred rezervacijo preverite možnosti in datume, do kdaj je možno preklicati rezervacijo (v kolikor niste 100% prepričani, da želite najeti mobilne hiške v tem kampu). Če rezervacijo prekličete pravočasno glede na pogoje, nimate s tem nobenih stroškov.

  Uniline

  Brezplačen preklic rezervacije preko strani Uniline ni možen. Za preklic rezervacije do 30 dni od datuma prihoda se plača 15% od skupne vrednosti rezervacije oz. minimalno 15€. Z manjšanjem dni do prihoda se procent povečuje, za 7 ali manj dni pa se plača 100% skupne cene rezervacije. V primeru neprihoda se prav tako plača 100% skupne cene rezervacije. Bolj natančni podatki za odpoved rezervacije in pogoji so navedeni na njihovi strani in so dosegljivi pred rezervacijo kapacitet.

  Premislili smo si ali našli drugo ponudbo (samo za Booking)

  Rezervacijo mobilne hišice lahko prekličete v primeru, ko je to mogoče glede na pogoje ob rezervaciji (posebej preverite ob rezervaciji). Večina rednih ponudb omogoča brezplačen preklic do 7 dni pred prihodom. Če ste našli drugo ponudbo in vaša obstoječa rezervacija omogoča brezplačen preklic, jo lahko prekličete in rezervirate novo. V kolikor boste pravočasno preklicali prvotno rezervacijo, ne boste imeli nobenih stroškov.

  V primeru neprihoda se vam zaračuna celotna cena najema mobilne hišice. V posameznih primerih se vam lahko zaračuna samo cena prve nočitve. Obvezno preverite točne pogoje rezervacije, plačila in možnosti odpovedi ob rezervaciji.

  Lahko pripeljemo psa ali drugega hišnega ljubljenčka?

  Nekateri kampi dovolijo hišne ljubljenčke, nekateri ne. Dovoljenje za njih in morebitno potrebno doplačilo je zapisano med pogoji pri vsakem kampu posebej (proti dnu strani našega partnerja). Prav tako smo večino dovoljenj dodali med opise na naši strani.

  Je možno plačilo na položnice ali na obroke?

  Booking

  Preko strani Booking plačilo na položnice ali na obroke ni možno. Ob rezervacijo v večini primerov mobilne hišice samo rezervirate in ne plačate takoj. Če jih rezervirate za nekaj mesecev v naprej, lahko sami postopoma prihranite za plačilo ob prihodu. Prav tako nekatere kreditne kartice omogočajo plačilo na obroke.

  Uniline

  Preko strani Uniline je možno plačilo preko položnice. Ob rezervaciji je potrebno v 24h plačati 30% celotnega zneska, da je rezervacija veljavna. To lahko naredite s kreditno kartico ali preko položnice na njihov račun. Vse podatke o rezervaciji in podrobne informacije za plačilo prejmete tekom rezervacije na njihovi strani, prav tako pa jih prejmete na vaš email. Celotno ceno rezervacije je potrebno plačati do 21 dni pred prihodom. V primeru, da opravite rezervacijo, ko je do predvidenega prihoda manj kot 21 dni, se mora rezervacija plačati v celoti.

  Izgubil sem rezervacijo, mi jo lahko pošljete še enkrat

  Mobilne hišice rezervirate preko naših partnerjev. Pri tem nam oni ne sporočijo kdo je rezerviral kakšno nastanitev, tako da nimamo podatkov o vas in vaši rezervaciji. Za podatke o rezervaciji ali preklic/spremembe rezervacije se obrnite na njih. Ob rezervaciji so vam poslali potrdilo na vpisan email, tako da jo lahko najdete tam ali se na njihovi spletni strani ponovno prijavite z emailom in geslom.

  Prijava in odjava na novice in akcije

  S prijavo na novice nam dovolite, da vam občasno pošljemo sporočilo na vaš email v povezavi z mobilnimi hišicami. Vaš email bomo strogo varovali in ga nikoli ne bomo posredovali drugi osebi. Iz novic se lahko tudi zelo enostavno in hitro odjavite, če več ne bi želeli biti prijavljeni. Samo kliknite na povezavo odjava na dnu vsakega email sporočila, ki ste ga prejeli od nas. Trudili se bomo, da bodo novice in akcije zanimive. Prijava je seveda brezplačna.

  Imate vprašanje?

  Izpolnite zgornji obrazec, da vam odgovorimo.

  Pridružite se FB skupini Mobilne hišice na Hrvaškem in Apartmaji Brez Posrednika.