≡ Meni

Mobilne hišice v Balah

Če iščete v Istri zanimive mobilne hišice, lahko preverite tudi Bale, ki postaja vedno bolj zanimiv turistični kraj. Ponudbo mobilnih hišic najdete v spodnjem kampu, ki je rezultat združitve kamp San Polo in Colone:

Preverite zgornja kampa na povezavi in si oglejte kateri izmed njiju bi bil primeren za vas. Na povezavah najdete več fotografij, opremljenost in možnost brezplačne rezervacije.

Bale Istra Colone

Najem mobilne hišice v Balah

Bale so majhen kraj v notranjosti Istre in imajo okoli 1000 prebivalcev. Bale se nahajajo na cesti med Rovinjem in Pulo. Turistično najbolj zanimiv del je pomaknjen ob morje, kjer najdete mobilne hišice v kampu Mon Perin, ki je nastal po združitvi kamp Colone in San Polo.

Lokacija bivšega kampa Colone je v istoimenskem zalivu. Kamp je dobro pokrit z drevjem, tako da lahko najdete senco. Lokacija bivšega kampa Colone je na mirni lokaciji, tako da boste tukaj lahko uživali v miru in se dodobra odpočili. Skoraj 5 km dolga prodnata plaža, blizu katere so pred časom našli veliko fosilov, vam bo omogočila dolge romantične sprehode z družino ali v dvoje. V bližini so prav tako našli sledi dinozavra.V kolikor bi želeli najeti mobilno hišico v tem kampu, najdete več informacij na zgornji povezavi.

Drugi lokacija kampa Mon Perin je bivši kamp San Polo, ki leži severno proti Rovinju. Tudi ta kamp je znan po dolgi plaži in številnih senčnih kotičkih, tako da če bi se radi kakšen dan skrili pred soncem, to ne bo problem. Zraven urejenih mest za kampiranje najdete tudi mobilne hišice, ki jih lahko najamete. Na bivši lokaciji kampa San Polo najdete tudi športno igrišče in restavracijo. V kampu San Polo so prav tako dovoljene živali, tako da boste lahko svojega psa peljali na sprehod ob morju.

Lokacija obeh kampov je priročna tudi za obisk Rovinja in Pule, kjer si lahko ogledate veliko zanimivosti. Seveda se lahko odpravite tudi v kraj Bale, kjer najdete kar nekaj zanimivih kamnitih stavb, obrambne zidove, stolpe in cerkvico.

Za najem mobilne hišice v Balah lahko tako izbirate med različnimi hišicami, ki jih najdete v kampu Mon Perin na bivših lokacijah kampa Colone in San Polo. Več o mobilnih hišicah v posameznem kampu pa si lahko ogledate na zgornjih povezavah.

Preverite tudi druge kraje v Istri in mobilne hišice na Hrvaškem.