Mobilne hiške v Balah, kamp Mon Perin - preverite cene

Mobilne hišice v Balah

Če iščete v Istri zanimive hišice, preverite mobilne hiške v Balah. Njihov kamp postaja vedno bolj zanimiv turistični kraj. Ponudbo mobilnih hišic najdete v kampu Mon Perin, ki je rezultat združitve kampa San Polo in Colone:

Mobilne hiške v kampu Mon Perin

Kamp Mon Perin predstavlja združenje kampa San Polo in Colone, ki sta dolgo veljala za zelo priljubljena kampa v Istri. Kamp Mon Perin se nahaja ob morju, mobilne hišice v njem pa so kakšnih 200m oddaljene od morja.

Mobilne hišice v kampu so zelo raznolike, tako da se za vsakogar najde nekaj. V času sezone so zato že zelo hitro rezervirane, tako da priporočamo hitro rezervacijo.

Ponudba mobilnih hišic

  1. Mobilna hišica Delux – 32m2, 5 oseb
  2. Mobilna hiška Delux Plus – 32m2, 5 oseb
  3. Mebilne hišice Superior – 41m2, 6 oseb, 2 kopalnici
  4. Mobilne hišice Superior Plus – 41m2, 6 oseb, 2 kopalnici
  5. Mobilne hiške Comfort – 24m2, 4+1 osebe, 2 spalnici
  6. Mobilne hišice Exclusive – 50m2, 6 oseb, zelo velika terasa
  7. Mobilne hiške Exclusive Plus – 50m2, 4 osebe, zelo velika terasa
  8. Mobilno hiško za 2+1 osebe – 12m2 velike hišice, tri enojne postelje, terasa

Glavna razlika med hišicami je velikost in s tem povezano število oseb, ki lahko biva v njej. Vse mobilne hišice v kampu Mon Perin imajo klimo, brezplačni brezžični internet, opremljeno kuhinjo s hladilnikom, kopalnico s tušem in teraso. Parkiranje je brezplačno. Hišni ljubljenčki so dovoljeni samo v hišicah za 2+1 osebe, Comfort in Delux in je potrebno doplačilo. Pri vseh najemih je doplačilo 20€ za končno čiščenje.

Kamp Mon Perin leži ob morju in nudi restavracijo, igrala za otroke, vrt, veliko sence, bar, igrišče za odbojko in mize za namizni tenis. Na plaži si lahko najamete ležalnike, čolne in pedaline.

Kraj Bale leži 6 km od kampa do katerega se lahko odpeljete z brezplačnim vlakcem. V njem najdete trgovino, restavracije, bare in kavarne. Na izlet se prav tako lahko odpravite v bližnji Rovinj alu Pulo.

Kamp Mon Perin slovi predvsem po mirni lokaciji, čistem morju, urejeni plaži, kjer je dovolj sence in da lahko s seboj pripeljete svoje hišne ljubljenčke.

Odlične mobilne hišice v kampu Mon Perin lahko rezervirate preko spodnje povezave in si samostojno najdite termin. S klikom na gumb Pregled prostih terminov si lahko ogledate izbrane termine in cene za njih. Rezervacija je brezplačna in jo je možno do 7 dni pred prihodom brezplačno odpovedati.

Kliknite tukaj za priporočen način rezervacije po najnižji ceni – rezervacija preko TRR ali s kreditno kartico – možna brezplačna odpoved rezervacije

Rezervirajte na strani Booking – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

kamp mon perin bale mobilne hišice 2

Kliknite na fotografijo za več informacij in rezervacijo

kamp mon perin bale mobilne hišice kamp mon perin bale mobilne hiške

Najem mobilne hiške v Balah

Bale so majhen kraj v notranjosti Istre in imajo okoli 1000 prebivalcev. Bale se nahajajo na cesti med Rovinjem in Pulo. Turistično najbolj zanimiv del je pomaknjen ob morje. Mobilne hiške v Balah najdete v kampu Mon Perin, ki je nastal po združitvi kamp Colone in San Polo.

Lokacija bivšega kampa Colone je v istoimenskem zalivu. Kamp je dobro pokrit z drevjem, tako da lahko najdete senco. Lokacija bivšega kampa Colone je na mirni lokaciji, tako da boste tukaj lahko uživali v miru in se dodobra odpočili.

Skoraj 5 km dolga prodnata plaža, blizu katere so pred časom našli veliko fosilov, vam bo omogočila dolge romantične sprehode z družino ali v dvoje. V bližini so prav tako našli sledi dinozavra.V kolikor bi želeli najeti mobilno hišico v tem kampu, najdete več informacij na zgornji povezavi.

Drugi lokacija kampa Mon Perin je bivši kamp San Polo, ki leži severno proti Rovinju. Tudi ta kamp je znan po dolgi plaži in številnih senčnih kotičkih, tako da če bi se radi kakšen dan skrili pred soncem, to ne bo problem. Zraven urejenih mest za kampiranje najdete tudi mobilne hišice, ki jih lahko najamete. Na bivši lokaciji kampa San Polo najdete tudi športno igrišče in restavracijo. V kampu San Polo so prav tako dovoljene živali, tako da boste lahko svojega psa peljali na sprehod ob morju.

Lokacija obeh kampov je priročna tudi za obisk Rovinja in Pule, kjer si lahko ogledate veliko zanimivosti. Seveda se lahko odpravite tudi v kraj Bale, kjer najdete kar nekaj zanimivih kamnitih stavb, obrambne zidove, stolpe in cerkvico.

Za najem mobilne hiške v Balah lahko tako izbirate med različnimi hišicami, ki jih najdete v kampu Mon Perin na bivših lokacijah kampa Colone in San Polo. Več o mobilnih hišicah v posameznem kampu pa si lahko ogledate na zgornjih povezavah.

Preverite tudi druge kraje v Istri in mobilne hišice na Hrvaškem.