≡ Meni

Mobilne hišice v kamp Lanterna

V kolikor se zanimate za najem mobilne hiške v kampu Lanterna, enem izmed najbolj priljubljenih kampov na celi Hrvaški in po izboru najboljši kamp 2015 na Hrvaškem, si oglejte spodnje ponudnike, kjer si lahko uredite najem mobilne hišice v kampu Lanterna.

prestige mobilne hišice kamp lanterna

Najem mobilne hišice kamp Lanterna

Tar-Vabriga je skupna občina dveh manjših krajev v zahodni Istri, katera se nahajata med Novigradom in Porečem. Že v rimskih časih so bile na tem območju manjše naselbine, mogoče pa je tarsko obalno območje najbolj poznano po obisku papeža Pija VII. leta 1800. Na območju občine je bilo najdenih kar nekaj odtisov in ostankov dinozavrov, prav tako pa je območje arheološko zelo raznoliko, saj zgodovinarji odkrivajo različne ostanke predvsem iz rimske dobe.

Danes v Taru in Vabrigi predvsem prednjači turizem, kateri je vezan na polotok Lanterna, kjer se nahaja turistično naselje in več kampov. Turistično naselje ABF Turist Lanterna se nahaja na severnem delu istoimenskega polotoka, v ponudbi nastanitev pa najdete tudi mobilne hišice. 5 različnih tipov hišic nudi veliko izbire, v turističnem kompleksu pa najdete tudi trgovino in športne površine. Plaža je oddaljena le za kratek sprehod.

Na severnem delu polotoka se nahaja priljubljen kamp Lanterna, poleg kampa IN Park v Umagu je to največji kamp v Istri. Več kot 300 mobilnih hišic različnih velikosti in notranjih postavitev vam nudi obilo možnosti za enkratno počitnikovanje po vašem okusu. Poleg lastnih plaž lahko uporabljate še plaže in vodne aktivnosti v sosenjem kompleksu ABF Turist.

Kamp Solaris pa se nahaja južno od polotoka Lanterna in je namenjen zgolj nudistom. V kampu se nahajajo tudi mobilne hišice, v katerih boste udobno in sproščeno bivali med svojim dopustovanjem. 2,5km urejnih plaž, prostor za vaše hišne ljubljenčke in športne aktivnosti vam bodo še dodatno popestrili vaše bivanje.

Občina Tar-Vabriga je svet različnih doživetij, zato se pozanimajte o najemu mobilne hišice na priljubljenem turističnem biseru Lanterna.

Preverite tudi mobilne hišice v Poreču.