Mobilne hiške v Lanterni

V kolikor se zanimate za najem mobilne hiške v Lanterni, najdete tukaj vse informacije, ki jih potrebujete. Kamp Lanterna je eden izmed najbolj priljubljenih kampov na celi Hrvaški in po izboru najboljši kamp 2015 na Hrvaškem.

Preverite spodnjo ponudbo in hišice preko povezav tudi enostavno rezervirajte.

prestige mobilne hišice kamp lanterna

Superior hišice Camping Lanterna

Kamp Lanterna se nahaja zraven istoimenskega polotoka med Novigradom in Porečem, velja pa za enega največjih kampov v Istri. V obširni ponudbi različnih mobilnih hišic najdete tudi enote tipa Superior.

Hišice so oblikovane moderno in svetlo, občudovali boste veliko barvnih detajlov, poskrbljeno pa je tudi za udobnost v kuhinji in dnevnem prostoru, saj vas bodo čakali kuhinjski apartai in pripomočki, sprostite pa se lahko ob LCD televiziji.

Mobilne hišice so velike 30m2 in sprejmejo do 4 osebe. Na voljo so raznolike plaže, bazenski kompleks, akvapark, restavracije, trgovina in več športnih površin.

Pridružijo se vam lahko tudi vaši štirinožni prijatelji, poskrbljeno pa bo tudi za spust in varno sidranje čolnov.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice biograd na moru

Prestige hiške v kampu Lanterna

Priljubljen in večkrat nagrajen kamp Lanterna se nahaja dobrih 9km južneje od Novigrada, na odlični lokaciji pred istoimenskim polotokom Lanterna, ki je poznan po svojih turističnih naseljih. V kampu se nahaja več skupin mobilnih hišic, med njimi pa so tudi enote Prestige.

Komfortno in udobno opremljene mobilne hišice sprejmejo od 4 do 6 oseb, velike pa so 30m2. V kuhinji in dnevnem prostoru vas bodo razvajali številni sodobni pripomočki, na leseni pokriti terasi pa lahko uživate ob peki na žaru.

V kampu se nahajajo številni bazeni, primerni tako za otroke in odrasle, na voljo pa je tudi več različnih plaž. Ostala ponudba je sestavljena iz več restavracij, trgovine, manjše tržnice, športnih površin …

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice prestige kamp lanterna

Najem mobilne hiške v Lanterni

Tar-Vabriga je skupna občina dveh manjših krajev v zahodni Istri, katera se nahajata med Novigradom in Porečem. Že v rimskih časih so bile na tem območju manjše naselbine, mogoče pa je tarsko obalno območje najbolj poznano po obisku papeža Pija VII. leta 1800.

Na območju občine je bilo najdenih kar nekaj odtisov in ostankov dinozavrov, prav tako pa je območje arheološko zelo raznoliko, saj zgodovinarji odkrivajo različne ostanke predvsem iz rimske dobe.

Danes v Taru in Vabrigi predvsem prednjači turizem, kateri je vezan na polotok Lanterna, kjer se nahaja turistično naselje in več kampov. Turistično naselje  Lanterna se nahaja na severnem delu istoimenskega polotoka, v ponudbi nastanitev pa najdete tudi mobilne hišice.

5 različnih tipov hišic nudi veliko izbire, v turističnem kompleksu pa najdete tudi trgovino in športne površine. Plaža je oddaljena le za kratek sprehod.

Na severnem delu polotoka se nahaja priljubljen kamp Lanterna, poleg kamp Park v Umagu je to največji kamp v Istri.

Več kot 300 mobilnih hišic različnih velikosti in notranjih postavitev vam nudi obilo možnosti za enkratno počitnikovanje po vašem okusu. Poleg lastnih plaž lahko uporabljate še plaže in vodne aktivnosti v sosenjem kompleksu ABF Turist.

Kamp Solaris pa se nahaja južno od polotoka Lanterna in je namenjen zgolj nudistom. V kampu se nahajajo tudi mobilne hišice, v katerih boste udobno in sproščeno bivali med svojim dopustovanjem. 2,5km urejnih plaž, prostor za vaše hišne ljubljenčke in športne aktivnosti vam bodo še dodatno popestrili vaše bivanje.

Občina Tar-Vabriga je svet različnih doživetij, zato se pozanimajte o najemu mobilne hišice na priljubljenem turističnem biseru Lanterna.

Zgoraj najdete različne mobilne hiške v Lanterni. Preverite ponudnike, proste termine in cene za vaše željene datume ter rezervirajte hiške v enem izmed najbolj priljubljenih kampov na Hrvaškem.

Preverite tudi mobilne hišice v Poreču.