Kamp Park Umag

Kamp Park Umag spada med največje kampe v Istri,  nahaja pa se cca. 10 minut vožnje iz središča Umaga, med vasicama Lovrećica in Karigador.

Na 140ha površine je prostora za kampiranje cca. 5000 gostov, na določenih predelih je dovoljeno tudi bivanje psov. Kamp je pretežno ravninski.

Plaža v kampu je večinoma kamnita /skalnata, na novo so urejeni manjši prodnati predeli za lažji vstop v morje. Uredili so tudi betonirane ploščadi za sončenje. V kampu se nahaja kompleks zunanjih bazenov ter adrenalinski, pustolovski in ekološki park z različnimi igrali.

Gostinska ponudba obsega več restavracij in lokalov, na voljo je dobro založena trgovina, ribarnica ter prodajalna sadja / zelenjave.

V kampu lahko igrate tenis na večjem kompleksu igrišč, na voljo je tudi mini golf, potapljanje, odbojka, mali nogomet, košarka ter izposoja koles.

Mobilne hišice:

Bivanje v kampu je omogočeno tudi z najemom mobilnih hišic. Trenutno je v ponudbi  kar 644 hišic, na voljo pa so lastniški modeli Classic 24m2, Superior 32m2 ter Family in Luxury 48m2. Med drugim pa lahko najamete hišice tudi pri različnih agencijskih ponudnikih. Do pričetka glavne sezone 2020 bo ob novozgrajenem kompleksu bazenov odprto še novo naselje mobilnih hišic.

V mestu Umag lahko občudujete  zgodovinske znamenitosti, si privoščite odlično ribjo večerjo ali se z otroci zabavate v lunaparku. Vsakodnevno je na voljo več ladijskih izletov po zahodni obali Istre. Nedaleč od kampa se nahaja tudi večji vodni park Istralandia.