Mobilne hiške v Premanturi - cene za kamp Stupice, Tešalera

Mobilne hiške v Premanturi

V Premanturi najdete različne oblike namestitev. Mobilne hiške v Premanturi najdete v kampu Stupice.

Spodaj najdete osnovni opis hišic. Rezervacija je možna preko povezave spodaj, kjer lahko preverite cene in proste termine.

mobilne hišice premantura

Mobilne hiške v kampu Stupice

Kamp Stupice se nahaja na skrajnem robu kraja Premantura, pred vstopom v naravni rezervat Rt Kamenjak. Do središča Premanture je 1km. Nudi najem 110 mobilnih hišic, velikosti 24m2, za do 5 oseb. Sestavljene so iz dveh spalnih sob, dnevnega prostora, kuhinje, kopalnice. Hišice so klimatizirane in opremljene s SAT TV.

Plaža v kampu je večinoma skalnata, del pa je prodnat, kjer je možno uporabiti tudi spustno rampo in priveze za čolne. Del plaže je urejen za goste s kužki.

V kampu je na voljo trgovina, dve restavraciji in bar na plaži, igrišča za tenis, mali nogomet, odbojko, poligon za mini golf in mize za namizni tenis. Nudena je izposoja čolnov ter uporaba šole deskanja.

Na območju kampa je gostom omogočeno dostopati do brezžičnega intereneta.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice jezevac krk

Mobilne hiške v kampu Tašalera

Kamp Tašalera spada med manjše kampe, nahaja pa se 2km pred krajem Premantura, do katerega je 10-15min hoje.

Nudijo najem 5 mobilnih hišic, velikosti 24m2 za 4-6 oseb. Opremljena kuhinja, dnevni prostor, dve spalni sobi, kopalnica in terasa sestavljajo vsako hiško, katere so klimatizirane in opremljene z SAT TV. Po dogovoru so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki.

Plaža je večinoma skalnata z nekaj manjšimi prodnatimi zalivčki, primernimi za družine z otroci.

V kampu lahko obiščete manjšo trgovinico in restavracijo ter igrišče za odbojko. Za večje nakupe se priporoča supermarket v Premanturi, kjer lahko najdete prodajalce sadja in zelenjave. Uporabljate lahko tudi spustno rampo in priveze za čolne. Na območju kampa je za goste omogočen dostop do brezžičnega interneta.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice v Premanturi

Najem mobilne hiške v Premanturi

Premantura je poznano turistično naselje v občini Medulin, nahaja pa se 8 kilometrov južno od Pule. Kot večina istrskih naselij, se je tudi Premantura razvila na temeljih antične ilirsko-rimske naselbine, kamor so se v času beneško-turških vojn na otoku Mljetu zatekli begunci.

Danes je Premantura predvsem turističen kraj z obilico naravnih znamenitosti.  Med njimi kraljuje krajinski park Kamenjak, kateri nudi številne manjše prodnate zalivčke, strah zbujajoče pečine Rta Kamenjak, kjer lahko poskusite svoj pogum s skokom v morje. Dodatno je na voljo naravoslovna pot, kjer se lahko poučite o odkritih fosilih in stopinjah dinozavrov, katere so našli prav na tem območju. Za romantične duše pa predlagamo najem čolna in obisk otočka Porer, kjer se nahaja 35m visok svetilnik, ob katerem lahko opazujete nepozabne sončne zahode.

Mobilne hiške v Premanturi najdete skupno v 4 kampih, pobližje pa bomo spoznali dva. Dober kilometer pred Premanturo se nahaja manjši kamp Tašalera, ki leži ob istoimenskem mirnem zalivu. Nudi 5 komfortnih mobilnih hišic, lepo plažo, ki je primerna tudi za otroke, novo restavracijo in nekaj športnih objektov, med drugim pa so dobrodošli tudi kužki.

Neposredno pred vstopom v krajinski park Kamenjak pa se nahaja večji in bolj znan kamp Stupice, kateri nudi širšo ponudbo mobilnih hišic, katere se nahajajo v bližini plaže pod okriljem borovih dreves. V kampu najdete raznolike športne objekte, lahko pa se vključite v znano šolo deskanja na vodi.

Premantura vas vabi, zato si ne pozabite pogledati dodatnih informacij na zgornji povezavi.

Dodatne mobilne hišice najdete v drugih krajih po Istri in Hrvaški.