≡ Meni

Mobilne hiške v Premanturi

V Premanturi najdete različne oblike namestitev. Ena izmed bolj popularnih so mobilne hišice, ki jih najdete v različnih kampih. Spodaj najdete osnovne opise nekaterih izmed njih za več informacij. Rezervacija je možna preko povezave.

mobilne hišice premantura

Najem mobilne hišice v Premanturi

Premantura je poznano turistično naselje v občini Medulin, nahaja pa se 8 kilometrov južno od Pule. Kot večina istrskih naselij, se je tudi Premantura razvila na temeljih antične ilirsko-rimske naselbine, kamor so se v času beneško-turških vojn na otoku Mljetu zatekli begunci.

Danes je Premantura predvsem turističen kraj z obilico naravnih znamenitosti, med katerimi kraljuje krajinski park Kamenjak, kateri nudi številne manjše prodnate zalivčke, strah zbujajoče pečine Rta Kamenjak, kjer lahko poskusite svoj pogum s skokom v morje ter naravoslovno pot, kjer se lahko poučite o odkritih fosilih in stopinjah dinozavrov, katere so našli prav na tem območju. Za romantične duše pa predlagamo najem čolna in obisk otočka Porer, kjer se nahaja 35m visok svetilnik, ob katerem lahko opazujete nepozabne sončne zahode.

Premantura premore kar 4 avtokampe, pobližje pa bomo spoznali dvoje njih, v katerih lahko najamete tudi mobilne hišice. Dober kilometer pred Premanturo se nahaja manjši kamp Tašalera, ki leži ob istoimenskem mirnem zalivu. Nudi 5 komfortnih mobilnih hišic, lepo plažo, ki je primerna tudi za otroke, novo restavracijo in nekaj športnih objektov, med drugim pa so dobrodošli tudi kužki.

Neposredno pred vstopom v krajinski park Kamenjak pa se nahaja večji in bolj znan kamp Stupice, kateri nudi širšo ponudbo mobilnih hišic, katere se nahajajo v bližini plaže pod okriljem borovih dreves. V kampu najdete raznolike športne objekte, lahko pa se vključite v znano šolo deskanja na vodi.

Premantura vas vabi, zato si ne pozabite pogledati dodatnih informacij na zgornji povezavi.

Dodatne mobilne hišice najdete v drugih krajih po Istri in Hrvaški.