Prosti termini za hiške na Hrvaškem

Vas zanimajo mobilne hišice na Hrvaškem in ne najdete prostih terminov?

Zraven prostih terminov, ki jih pogosto objavljamo med zadnjimi novicami in akcijami, jih redno pošiljamo na email vsem prijavljenim ali jih najdete na različnih podstraneh otokov in krajev, si lahko ogledate tudi spodnjo stran. Tukaj najdete povezave do posamezniih krajev, tam pa pregled prostih terminov za najem mobilne hišice.

Za iskanje prostih terminov za najem mobilne hišice v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji izberite mesto ali otok spodaj. Glede na veliko povpraševanje, vam priporočamo dovolj hitro rezervacijo, saj je povpraevanje zelo veliko in se hiške hitro zapolnijo.

Ceno in podrobnosti preverite na posamezni povezavi, kjer opravite brezplačno rezervacijo mobilne hišice, plačate pa ob prihodu v kamp.

Shranite si stran (dodajte med zaznamke) tudi za drugo leto, saj bomo vedno objavljali proste mobilne hišice na Hrvaškem v času turistične sezone. V primeru, da ne najdete prostih terminov, izpolnite Povpraševanje. Prijavite se tudi na novice, da boste pravočasno obveščeni o akcijah in prostih hišicah.

Mesta in otoki na Hrvaškem

Istra: Bale, Banjole, Fažana, Medulin, Novigrad, Premantura, Poreč, Pula, Rabac, Rovinj, Umag, Vrsar

Kvarner: otok Krk, otok Rab, otok Lošinj, Klenovica, Lovran, otok Pag, Selce

Dalmacija: Baška Voda, Biograd, otok Brač, Drage, Dubrovnik, otok Hvar, otok PagPelješac, Pirovac, Makarska, otok Murter, Starigrad, Šibenik, Šibuljina, Trogir, otok VirVodice, Zadar, Zaton