Mobilne hišice v kamp Adria - Preverite cene in proste termine

Kamp Adria Ankaran – mobilne hišice

Kamp Adria se nahaja v središču Ankarana in je največji slovenski priobalni kamp. Nudi najem 18 mobilnih hišic velikosti 24m2 , primernih za 4 osebe in 9 mobilnih hišic za 5 oseb. Hišice so sestavljene iz dnevne sobe, kuhinje, kopalnice in dveh spalnic. Pred hišico se nahaja prostor z mizo in stoli, kateri je pokrit z baldahinom. Po dogovoru lahko pripeljete svoje hišne ljubljenčke. Vse mobilne hišice so opremljene s klimo.

V kampu lahko uživate na 1km dolgi plaži, deloma peščeni in deloma betonirani, lahko pa uporabljate velik zunanji bazen. Del plaže je urejen za goste s kužki.

V kampu je na voljo restavracija in trgovina ter več različnih športnih površin, med drugim igrišča za tenis, nogomet, košarko ter poligon za mini golf. Z najemom mobilne hišice v kamp Adria Ankaran lahko brezplačno koristite tudi zunanji bazen z morsko vodo, prav tako pa po nižji ceni koristite bližnji wellness.

V kampu se trudijo, da vsako leto pripravijo nekaj novosti. Tako so v 2015 uvedli tuše samo za goste kampe in na novo uredili sanitarije.

Na recepciji lahko dostopate do brezplačnega brezžičnega interneta, po ostalih delih kampa pa je dostop potrebno doplačati.

Preverite cene za najem mobilne hišice v Adria kamp Ankarana preko spodnje povezave in se odpravite na oddih v najboljši kamp v Sloveniji 2015 po izboru obiskovalcev.

  Preverite cene, proste termine in rezervirajte tukaj

Dodatno lahko preverite ponudbo v kampu Adria Ankaran tudi preko spodnje strani. Glede na to, da je kamp zelo zaseden, boste v določenih terminih zelo težko našli prosto prenočišče.

Preko spodnje povezave boste zelo hitro ugotovili kdaj je prosto in kakšna je ponudba. Preverite.

  Akcije za Ankaran Mobilne hisice ankaran kamp adria slovenia

Druge mobilne hišice v Sloveniji.