Mobilne hišice na Braču

Če se odpravljate na južne otoke Dalmacije, si lahko ogledate mobilne hišice na Braču. Brač je zelo priljubljen otok, ki je primeren za družinske počitnice.

Glede na to, da na njem najdete tudi zelo lepo opremljene mobilne hišice, pa je lahko pravilna izbira za vaš naslednji dopust. Preverite spodnji kamp in si oglejte ponudbo mobilnih hišic v njem.

mobilne hišice brač

Mobilne hišice Waterman Beach Village

Mobilne hišice Waterman Beach Village se nahajajo v kraju Supetar na otoku Brač, do koder vozi direktna trajektna linija.

V sklopu kompleksa najdete več kot 40 modernih mobilnih hišic, ki so opremljene s teraso, lcd televizorjem, opremljeno kuhinjo in kopalnico s tušem. Seveda je v njih tudi klimatska naprava. Na voljo so mobilne hišice za 4, 5 ali 6 oseb.

Na voljo vam je 24 urna recepcija, igrala za otroke, športna igrišča, restavracijo z različnimi meniji in bar.

Oglejte si več fotografij na spodnji povezavi, kjer si lahko mobilne hišice v Waterman Beach Village tudi bolj podrobno ogledate, preverite proste termine in preverite ceno za njihov najem.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice otok brač

Mobilne hiške v kampu Antonia

Mini kamp Antonia se nahaja na mirni lokaciji, približno 200m oddaljeni od središča kraja in plaž.

Poleg manjših parcel za prikolice ali šotor nudijo tudi možnost najema dveh mobilnih hišic. Obe sta veliki 24m2 in sprejmeta do 5 oseb, opremljeni pa sta z klimatsko napravo, SAT televizorjem. Notranjost mobilnih hišic je svetla, prijetna in ob razgledu na borovce ter oljke nudi pristen občutek domačnosti.

Pred hišicami je skupen prostor z manjšim vrtom in prostorom za žar, lahko pa uporablajte tudi mizo za namizni tenis.

V vasici najdete dve manjši, a dobro založeni trgovinici ter nekaj lokalov in domačih gostilnic, kjer vam pripravijo odlične morske jedi.

Dodatne informacije za najem mobilne hišice na otoku Brač najdete preko spodnje povezave ali preverite stran s prostimi termini. Možna je rezervacija brez kreditne kartice.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Hrvaška

Najem mobilne hišice na Braču

Supetar

Supetar je priljubljeno letoviško in pristaniško mesto na otoku Braču. Je največje naselje ter gospodarsko in kulturno središče, hkrati pa pomembna logistična točka, saj drži pomembne trajektne in ladijske povezave s Splitom in drugimi pomembnimi pristanišči.

Otok je bil poseljen že za časa ilirskih plemen, na prisotnost Rimljanov pa kažejo posamezne t.i. vilae rusticae, katere lahko še danes obiščete. V tem obdobju je bil Supetar pomembno transportno pristanišče, iz katerega so prevažali znameniti beli marmor za izgradnji Dioklecijanove palače v Splitu.

Danes je Supetar živahno dalmatinsko mestece, katero živi predvsem od turizma. Čez poletje se organizirajo festivali, kjer ne manjka glasbe, plesa in drugih kulturnih dejavnosti. Otok Brač je poznan po vinogradništvu in oljkarstvu, zato lahko v Supetarju in okolici uživate v odličnih rdečih in črnih vinih ter izvrstnem olivnem olju.

V letu 2014 so bivši kamp Supetar, kateri se nahaja na vzhodnem delu mesta, popolnoma prenovili in v ponudbo dodali nove storitve ter ime, katero se glasi kamp Waterman Beach Village.

V kampu se nahaja nekaj deset komfortnih in odlično opremljenih mobilnih hišk, kjer boste uživali v večji družbi prijateljev ali družine. Osvežite se lahko v zunanjih bazenih ali na bližnji plaži, iz terase ob mobilnih hišicah pa boste uživali ob razgledu na brački kanal in Split v ozadju.

Povlja

Povlja je manjše turistično naselje na severovzhodnem delu otoka Brača, nahaja pa se v podolgovatem naravnem zalivu. Mesto Supetar je oddaljeno 42km, najbližje pristanišče Sumartin pa 9km.

V rimskih časih je nekaj hiš verjetno nudilo zavetje pomorščakom, na kar priča ostanek obrambnega zidu, najbolj pa se je Povlja razvila v zgodnjem srednjem veku, iz katerega izhajata starokrščanska bazilika in benedektinski samostan. V mestecu stoji še znamenit obrambni stolp.

Povlja je danes poznana po kamnoseštvu, ribištvu, oljkarstvu ter turizmu. Za časa poletne sezone večina prebivalcev nudi najem zasebnih sob ali apartmajev, v kraju pa se nahaja tudi manjši kamp.

Kratek sprehod oddaljen od središča kraja in plaž se nahaja kamp Antonija, kateri spada v kategorijo mini kampov. Poleg nekaj parcel za kampiranje je možno najeti tudi dve mobilni hišici, lahko pa se uporablja skupna zelenica in žar, kjer boste zagotovo spoznali nove znance in prijatelje.

Kljub na prvi pogled robustni in negostoljubni pokrajini je otok Brač s svojimi letovišči morda prav zaradi tega zelo priljubljena počitniška destinacija. Pohitite z rezervacijami odličnih mobilnih hišic in se prepričajte tudi sami. Več informacij si preberite na zgornji povezavi.

Mobilne hišice na Braču pa seveda niso edina oblika prenočišč. Zraven hišk, najdete tam zelo veliko ponudbo apartmajev in hotelov. Preverite jih lahko na enaki povezavi, kot mobilne hiške, kjer lahko med rezultati najdete tudi številne druge namestitve na otoku Brač.

Izkoristite brezplačno rezervacijo in se letos odpravite na jug Dalmacije ter uživajte v sproščenem vzdušju tega dela Hrvaške.

Druge mobilne hišice v Dalmaciji.