≡ Meni

Mobilne hišice v Zadru

Spodaj najdete ponudbo mobilnih hišic v Zadru in njegovi okolici, kjer so najbolj prepoznavne ravno s spodaj omenjenem kampu.

mobilne hišice zadar

Najem mobilne hišice Zadar

Zadar je največje mesto, hkrati pa je gospodarsko, finančno in kulturno središče v severni Dalmaciji. Samo mesto in območja okrog njega so bila naseljena že v pradavnini, po najdbah sodeč od mlade kamene dobe naprej. Največji razcvet je Zadar doživel potem, ko so ga zasedli Rimljani, saj je postal pomorska in trgovska postojanka, katera je bila v srednjem veku po moči enakovredna Benetkam.

Danes Zadar nudi pristaniške storitve mnogim ladijskim in trajektnim linijam po bližnjih otokih ter do večjih hrvaških in italijanskih pristaniških mestih. Poleg potniškega premore tudi večje in pomembno tovorno pristanišče, v Zadru pa med drugim proizvajajo svetovno znan sadni liker Maraschino. V mestu lahko občudujete ostanke rimskega foruma, cerkev sv. Donata, katera je največji simbol Zadra, novejši znamenitosti pa so Morske orgle in skulptura Pozdrav soncu.

V turističnem predelu Zadra, imenovanem Borik se poleg hotelskih in apartmajskih kapacitet nahaja tudi kamp Borik. Od središča mesta je oddaljen ca. 3km, poleg standradne kamp ponudbe pa je na voljo tudi nekaj deset mobilnih hišic, katere so na voljo v dveh velikostih in notranjih razporedih. Plaže v kampu so lepo urejene, uživali bodo tako odrasli kot otroci, v kampu in sosednjem kompleksu pa so na voljo različne dodatne storitve in večerne zabavne prireditve.

Če pa vas zanimajo samo mobilne hišice, preverite tudi druge strani na naši strani, kjer najdete vse ostale kraje s to ponudbo: Dalmacija, Istra, Kvarner.

Mobilne hisice Borik Zadar