Mobilne hiške v Zadru

Spodaj najdete ponudbe za najem mobilne hiške v Zadru in njegovi okolici. Preverite ponudbo in dodatne informacije spodaj ter se odločite za najbolj primerno.

mobilne hišice zadar

Najem mobilne hiške v Zadru

Zadar je največje mesto, hkrati pa je gospodarsko, finančno in kulturno središče v severni Dalmaciji. Samo mesto in območja okrog njega so bila naseljena že v pradavnini, po najdbah sodeč od mlade kamene dobe naprej.

Največji razcvet je Zadar doživel potem, ko so ga zasedli Rimljani, saj je postal pomorska in trgovska postojanka, katera je bila v srednjem veku po moči enakovredna Benetkam.

Danes Zadar nudi pristaniške storitve mnogim ladijskim in trajektnim linijam po bližnjih otokih ter do večjih hrvaških in italijanskih pristaniških mestih. Poleg potniškega premore tudi večje in pomembno tovorno pristanišče, v Zadru pa med drugim proizvajajo svetovno znan sadni liker Maraschino.

V mestu lahko občudujete ostanke rimskega foruma, cerkev sv. Donata, katera je največji simbol Zadra, novejši znamenitosti pa so Morske orgle in skulptura Pozdrav soncu.

V turističnem predelu Zadra, imenovanem Borik se poleg hotelskih in apartmajskih kapacitet nahaja tudi kamp Borik. Od središča mesta je oddaljen ca. 3km, poleg standradne kamp ponudbe pa je na voljo tudi nekaj deset mobilnih hišic, katere so na voljo v dveh velikostih in notranjih razporedih.

Plaže v kampu so lepo urejene, uživali bodo tako odrasli kot otroci, v kampu in sosednjem kompleksu pa so na voljo različne dodatne storitve in večerne zabavne prireditve.

Mobilne hiške v Zadru najdete preko zgornjih ponudnikov. Preverite cene in proste termine preko zgornjih povezav in najdite primerno mobilno hiško za svoj dopust v Zadru.

Če pa vas zanimajo samo mobilne hišice, preverite tudi druge strani na naši strani, kjer najdete vse ostale kraje s to ponudbo: Dalmacija, Istra, Kvarner.

Mobilne hisice Borik Zadar