Mobilne hiške v Šibeniku

Če iščete mobilne hiške v Šibeniku in okolici, najdete na spodnji povezavi nekaj ponudnikov, kjer jih lahko najamete. Preberite si več o kampu in jih brezplačno rezervirajte.

mobilne hišice šibenik

Dalmatian Star Home

Naselje komfortnih in luksuznih počitniščkih hišic Dalmatian Star Homes se nahaja v jugovzhodnem delu turističnega kompleksa Solaris, kateri je približno 6km oddaljen od središča Šibenika.

Vile se nahajajo ba odlični lokaciji, v prvi vrsti ob morju, tako da je skok v morje takoj pri roki, obdane pa so z palmami in oljkami, katere dajejo čudovito senco.

Hišice / vile so velike 50m2 in nudijo dovolj prostora za bivanje 4 oseb. Opremljene so z klimatsko napravo, LCD televizorjem in sodobnimi kuhinjskimi pripomočki.

Nedaleč od hišic se nahajajo zunanji bazeni, različne plaže, akvapark, v bližini je igrišče za golf, na razpolago pa je tudi več restavracij in lokalčkov.

Več o ponudbi Dalmatian Star najdete spodaj ali si oglejte stran s prostimi termini.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Hrvaška

Mediteran mobilne hišice Solaris

Mobilne hišice Mediteran so novost v ponudbi turističnega kompleksa Solaris pri Šibeniku. Nahajajo se v prvi vrsti ob obali Solaris Yacht marine in so le nekaj minut oddaljene od najbližje plaže.

10 luksuznih mobilnih hišic sprejme do 6 gostov. Sestavljene so iz dnevnega prostora, opremljene kuhinje, dveh kopalnic in dveh spalnih sob. Na prostem je večja terasa z razgledom na marino in morje.

32m2 velike hišice premorejo klimatsko napravo, brezžični internet, z vami lahko bivajo tudi psi. Brezplačno parkiranje je omogočeno pri vhodu v kamp Solaris.

Gostje mobilnih hišic Mediteran lahko koristijo vse storitve v kompleksu Solaris, od trgovin, gostinskih lokalov, dnevnih in večerni animacij ter športnih objektov.

Na spodnji povezavi preverite cene za najem mobilne hiške v vašem željenem terminu. Prav tako si lahko ogledate več fotografij in hiške brezplačno rezervirate.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

mediteran mobilne hišice v kampu Solaris v Šibeniku

Najem mobilne hiške v Šibeniku

Šibenik je večje pristaniško mesto v srednji Dalmaciji, katero je nastalo ob izlivu reke Krke, deloma se razteza ob večjem zalivu, preostali del mesta pa je zgrajen po manjših vzpetinah. Mesto je nastalo v 11. stoletju okoli znamenite trdnjave sv. Mihovila. Z širjenjem mesta so dodali še dve trdnjavi nad obstoječo, pred naravnim kanalom, kateri ščiti Šibenik pred odprtim morjem pa stoji še četrta utrdba.

Šibenik je zaradi svoje utrjenosti veljal za pomembno pomorsko in trgovsko postojanko, tako pa velja še danes, ko so zgradili potniško in tovorno luko, prav tako pa nudi trajektne povezave do otokov v manjšem primestnem arhipelagu. V ozdaju mesta je tudi manjše industrijsko območje, kjer kraljuje predelava kovin, prav tako pa je Šibenik poznan kot trgovsko, kulturno in turistično središče.

Vsako leto prirejajo otroški festival, poleti pa lahko spremljate različne povorke ob cerkvenih praznikih, koncerte dalmatinskih klap in veliko drugih dogodkov. Največja znamenitost je zagotovo katedrala sv. Jakova, katera je spada pod zaščito UNESCA, ostale znamenitosti pa so knežja palača, škofovska palača ter poznan spomenik kralju Petru Krešimirju IV.

Približno 7km jugovzhodno od središča mesta se nahaja šibenski turistični kompleks Solaris, kjer poleg hotelov in apartmajev najdemo tudi kamp Solaris. Kamp nudi nekaj deset mobilnih hišic, katere so primerne za večje družbe ali družine z otroci. Poleg lastne plaže in dodatnih storitev lahko koristite tudi usluge sosednjega kompleksa, kot novost pa je dodan še zanimiv adrenalinski park.

Kot novost v kompleksu Solaris pa se predstavlja skupek počitniških hišic Dalmatian Star Homes. Gre za 15 udobnih in komfortno opremljenih počitniških vil, katere se nahajajo na odlični lokaciji ob obali, tako da je do plaže le kratek skok. V okolici najdete urejeno igrišče za golf, adrenalinski park, lahko pa ob manjšem doplačilu koristite vse storitve kompleksa Solaris.

Šibenik je mesto zanimivih nasprotij – je obmorsko mesto, pa ne leži čisto ob morju, je zgodovinsko mesto, pa obstajajo še starejša mesta v okolici, je turistično mesto, je mesto kulture in zabave in je še mnogo več. Podrobno raziskovanje prepuščamo Vam, vabimo pa vas, da si na zgornji povezavi ogledate možnosti najema mobilne hiške v Šibeniku ali luksuznih vil.

Oglejte si tudi druge mobilne hišice v Dalmaciji in na Hrvaškem.