Camping Bela krajina – mobilne hišice

Camping Bela krajina se nahaja v Beli krajini ob reki Kolpi in je odlična rešitev za vse, ki bi radi nekaj dni ostali na tem koncu Slovenije.

V kampu je na voljo več mobilnih hišic in mobilnih sob, ki imajo svojo teraso s pogledom na reko Kolpo, opremljeno kuhinjo, kopalnico in spalnico. Zraven tega dobite tudi opremo za žar.

Kamp ima v ponudbi tudi glamping Keltske lesene hiške pokrite s slamo, ki nudijo posebno doživetje v dvoje. Z jutranjim pogledom na reko Kolpo in zajtrkom v postelji je za popolno razvajanje tu še Finska savna in sprostitveni kotiček za dva.

S sklopu kampa Bela krajina najdete lepe zelene površine, športna igrišča, mini golf, namizni tenis, adrenalinski park, otroško igrišče in še kaj. V bližini je trgovina z živili.

Kamp nudi številne možnosti za športne aktivnosti, saj je okolica primerna za kolesarjenje, pohodništvo, predvsem pa aktivnosti v povezavi z reko Kolpo, kot so kajak, kanu, rafting in ribištvo.

Preko spodnje povezave najdete več informacij o rezervaciji mobilnih hišk v kampu Bela krajina, prav tako pa lahko preverite proste termine, cene za najem jih brezplačno rezervirate.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

Mobilne hisice kamp podzemelj kolpa slovania