Mobilne hiške v Istri - akcije in last minute ponudbe za najem hišice v Istri

Mobilne hišice v Istri

Najem mobilne hiške v Istri je mogoč v številnih kampih. Spodaj najdete široko ponudbo, ki si jo lahko ogledate.

Preverite mesta, ki vas zanimajo in si bolj podrobno oglejte kampe v Istri, ki ponujajo najem mobilne hiške. Preverite njihovo ponudbo, cene, fotografije in vse ostale informacije, ki so za vas pomembne. Primerjajte mobilne hišice med seboj in se odločite za tisto, ki vam najbolj ustreza.

Izberite kraj v Istri

Prisotnost mobilnih hišk v Istri se je v zadnjih letih zelo povečala. Istra ima veliko kampov, ki so postopoma dopolnjevali ponudbo mobilnih hišk. Danes pa jih najdete skoraj že v vsakem kampu.

Za ugodno ponudbo si je za začetek najbolje izbrati mesto, ki vas zanima. Ponudba je zelo velika: Novigrad in okolica, Poreč, Rovinj, Umag, Pula, Bale in drugi.

Ugodne cene za najem mobilne hiške v Istri

Istra je zanimiva za najem mobilne hiške tudi v predsezoni. Zaradi bližine se lahko tja odpravimo samo za nekaj dni, tako da je primerna tudi za prvomajske praznike. Tudi cene za najem so takrat zelo ugodne.

V času glavne sezone je ponudba zelo pestra, prav tako pa tudi povpraševanje. Tako je priporočljivo hiško rezervirati vsaj nekaj mesecev prej, še posebej, če bi se na dopust radi odpravili v juliju in avgustu.

Za iskanje ugodnih cen v Istri si lahko pomagate na več načinov. Če še niste, se prijavite na naše email akcije in redno boste prejemali zanimive ponudbe za Istro in druge dele Hrvaške.

Prav tako preverite zgornja mesta. V vsakem kraju najdete nakaj ponudnikov hišic, tako da enostavno preverite ponudbo in si oglejte cene za termin, ki vas zanima.

Dodatno lahko preverite stran Najnižje cene v Istri, kjer najdete pregledno tabelo za različne termine. Izberite termin ali dva, ki vas zanima in si oglejte ponudbo hišic v Istri, ki je še na voljo.

Last minute Istra

Kljub velikemu povpraševanju se najdejo tudi kakšne last minute ponudbe za Istro. Na strani lajdete kar nekaj predlogov in strani, s pomočjo katerih lahko najdete kakšno ugodno last minute ponudbo.

Prav tako nas lahko kontaktirate in vam preverimo proste termine.

kamp valkanela

Preverite tudi druge mobilne hišice na Hrvaškem v Kvarnerju in Dalmaciji.