Mobilne hiške na Lošinju

Spodaj najdete mobilne hiške na Lošinju. Preverite 3 priljubljene ponudnike in svoj dopust na otoku Lošinj lahko preživite v eni izmed njih.

Mobilne hišice na Lošinju si lahko ogledate spodaj in pridobite več informacij o ceni, prostih terminih in opremljenosti. Na povezavi pri vsaki posamezni mobilnih hišici pa jih lahko brezplačno rezervirate.

mobilne hišice Lošinj

Mobilne hiške v kampu Lopari

Kamp Lopari na otoku Lošinj je bil v letu 2015 izbran za najboljši manjši kamp na Hrvaškem, tako da boste tukaj zagotovo uživali. Seveda najdete v kampu Lopari tudi mobilne hišice. Kamp je primeren za miren družinski dopust, saj leži ob morju, tako da je plaža zelo blizu.

Kamp je opremljen z igrali za otroke, restavracijo, bar, trgovino z živili in nekaj športnih igrišč.

Mobilne hišice so opremljene s kuhinjo, kopalnico s tušem, jedilno mizo in televizorjem. Pred mobilnimi hišicami je tudi zelo uporabna terasa.

Za najem mobilnih hišic v kampu Lopari na Lošinju preverite spodnjo povezavo, kjer najdete vse ostale potrebne informacije in možnost brezplačne rezervacije.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hiške v kampu Poljana

Kamp Poljana se nahaja 3km pred krajem Mali Lošinj na istoimenskem otoku. Nudi najem 110 mobilnih hišic 5 različnih tipov:

  • Baia Comfort, velikosti 20m2 za do 4 osebe: sestavljena iz dveh spalnih sob, dnevne sobe, kuhinje, kopalnice ter ločenega stranišča, pred hišico se nahaja terasa z baldahinom
  • Baia Family, velikosti 24m2 za do 6 oseb: sestavljena iz dnevnega prostora z kuhinjo, dveh spalnih sob, kopalnice, ločenega stranišča. Pred hišico se nahajajo miza s stoli ter ležalniki
  • Baia Lux, velikosti 31m2 za do 4 osebe: sestavljena je iz dveh spalnih sob, kopalnice, dnevnega prostora s kuhinjo. Pred hišico se nahajajo miza s stoli in ležalniki
  • Baia For All, velikosti 32m2 za do 4 osebe: sestavljena je iz dveh spalnih sob, dveh kopalnic, dnevnega prostora in kuhinje ter pokrite terase – hišica je prilagojena za gibalno ovirane osebe
  • Baia Superior, velikosti 32m2 za do 4 osebe: sestavljena je iz dnevnega prostora s kuhinjo, dveh kopalnic, dveh spalnih sob in pokrite terase.

Vse hišice so klimatizirane (klimo je potrebno doplačati) in opremljene s SAT TV. Plaža v kampu je deloma prodnata, deloma pa skalnata z izgrajenimi betonskimi platoji.

V kampu najdete igrišča za odbojko, tenis, nogomet, mize za namizni tenis, plezalno steno, spustno rampo ter priveze za čolne. Kamp nudi večjo trgovino, restavracijo in bar. Na recepciji je urejen internetni kotiček, na delu kampa pa lahko ob doplačilu dostopate do brezžičnega interneta.

Na spodnji povezavi lahko najdete več fotografij, cene za najem in proste termine.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice kamp poljana otok lošinj

Najem mobilne hiške na Lošinju

Mali Lošinj

Mali Lošinj je zgodovinsko in največje mesto na istoimenskem kvarnerskem otoku, hkrati pa velja za največje urejeno naselje na vseh jadranskih otokih. V poznem 14. stoletju se prvič omenja kot Malo Selo, do konca 19. stoletja pa je Mali Lošinj postal pomembna pomorska sila, saj je takrat delovalo celo 11 manjših ladjedelnic, mesto pa je bilo pomembnejše od Rijeke, Pule in celo Trsta, saj je premoglo največjo trgovsko floto v tem delu Jadrana.

Danes je Mali Lošinj poznan po ribištvu, turizmu in nekaj manjših ladjedelnicah, premore pa tudi manjše športno letališče, ki je oddaljeno 11km od središča mesta.

V mestu kar prekipeva od zgodovinskih srednjeveških stavb, kjer prednjačijo sakralni objekti, zanimiva pa je tudi stara mestna hiša. V okolici mesta Mali Lošinj pa se nahaja pravi raj za potapljače, saj je urejenih precej arheoloških potapljaških točk.

Približno 3km pred Malim Lošinjem se nahaja kamp Poljana, kateri velja ze enega največjih v Kvarnerju ima pa tudi že nekaj desetletno tradicijo. V kampu so postavili večk kot 100 mobilnih hišic, večino lastnih, nekaj pa tudi agencijskih. Izbirate lahko glede na površino, notranjo postavitev, število oseb, določene hišice pa so prilagojene tudi invalidom.

Kamp Poljana je ekološko ozaveščen in za svoje goste nudi tudi avtobusni prevoz do Malega Lošinja po zelo ugodni ceni, razvajali pa vas bodo tudi z drugimi ugodnostmi in storitvami.

Nerezine

Nerezine so prvi kraj na otoku Mali Lošinj, v katerega se pripeljemo preko osorske ožine. Pod grebenom hriba Osorščica je nastalo naselje, kjer so se ljudje večinoma preživlajli z rejo drobnice, ribolovom in ladjedelništvom, slednje je danes še prisotno, saj še vedno izdelujejo kvalitetne lesene čolne in manjše ladje.

V mestecu in okolici najdete različne ostanke in znamenitosti vse od bronaste dobe do današnjih dni, večina jih lahko obiščete ob zanimivih kolesarskih izletih: trdnjava iz. 15. stoletja, Vela Jama, kjer so našli ostanke iz paleolitika, različne cerkvice in ostanki srednjeveških naselij.

Za hribovske sladokusce pa je po 20km dolgem hribovju Osorščica speljanih več različno zahtevnih planinskih poti. Ob večerih se na obalni promenadi veliko dogaja, od glasbenih in kulturnih prireditev do raznih fešt, tako da nikoli ni dolgčas.

Približno 1,5km oddaljen od osorske ožine in 4km pred Nerezinami se nahaja kamp Lopari, kateri se uvršča med manjše kampe, je pa dobro zaraščen s sredozemskim rastjem.

V svoji ponudbi imajo tudi možnost najema mobilnih hišic, primernih za družine. Kamp je zelo urejen, prilagojen tudi invalidom, dobrodošli pa so tudi kužki. Kamp pogosto obiskujejo tudi surferji in jadralci, saj je območje med osorsko ožino in Nerezinami poznano po odličnih pogojih za omenjene športe.

Mali Lošinj je kljub imenu otok velikih naravnih in kulturnih bogastev, tako na kopnem kot pod gladino. Doživite nepozaben in drugačen dopust, zato si vse o najemu mobilne hišice preberite na zgornji povezavi.

Glede pregleda prostih terminov za mobilne hiške na Lošinju uporabite zgornje povezave do posameznih kampov.

Preverite lahko tudi drugo ponudbo mobilnih hišic v Kvarnerju, Istri in Dalmaciji.

kamp lopari otok lošinj