≡ Meni

Mobilne hišice v Banjolah

Če iščete prenočišča v kampu Indije v kraju Banjole v Istri, imate na razpolago dve obliki mobilnih hišic. Preverite jih na spodnjih povezavah ali si preberite več kraju Banjole in turistični ponudbi.

Mobilne hišice Banjole

Banjole so manjši, a priljubljen turistični kraj 8km zahodno od Medulina, od znamenitega mesta Pula pa je oddaljen prav tako 8km. Banjole so poznane po razgibani obali z različnimi naravnimi zalivi, zelenimi borovimi gozdiči, med drugim pa lahko občudujete tudi zgodovinske ostanke, saj je bilo to območje naseljeno že od starega veka naprej. V Banjolah najdete več odličnih ribjih restavracij, saj se njegovi prebivalci že več stoletij ukvarjajo z ribolovom, skozi letno sezono pa seveda tudi z turizmom.

V Banjolah se nahajajo kar štirje avtokampi, trije od tega so manjši družinski kampi, namenjeni bolj ali manj stalnim pavšalistom, v večjem kampu Indije pa poleg več različnih parcel za kampiranje nudijo tudi najem mobilnih hišic. Kamp Indije je skoraj v celoti pokrit z gostim borovim gozdom, kateri vam čez dan nudi prijetno senco, zvečer pa vas škržati v njegovih krošnjah zazibajo v prijeten spanec. Kar kilometer in pol obale nudi veliko prijetnih kotičkov, seveda pa je poskrbljeno tudi za vaše štirinožne prijatelje.

Poleg športnih površin lahko v kampu obiščete restavracijo ali picerijo, na prostorih za žar pa si lahko sami pripravite okusen obrok. S kolesom se lahko zapeljete raziskati naravni park Zgornji Kamenjak ali pa si ogledate ostanke srednjevešče cerkvice iz 7. stoletja. Preživite čudovite počitnice v mobilnih hišicah in si na zgornji povezavi preberite več o možnostih najema.

Ponudbo lahko preverite tudi v drugih krajih v Istri in na Hrvaškem.

Mobilne hisice banjole indije istra