Mobilne hiške v Banjolah

Če iščete mobilne hiške v Banjolah pri Puli, imate na voljo spodnje opcije.

Preverite jih na spodnjih povezavah ali si preberite več kraju Banjole in njegovi turistični ponudbi.

Mobilne hišice v kampu Indije

Kamp Indije se nahaja na čudovitem polotoku v bližini kraja Banjole, od katerega je oddaljen 2km, do središča Pule pa je 8,5km.

Nudi najem 72 mobilnih hišic, velikosti 24m2 za 4-5 oseb. Sestavljene so iz dnevnega prostora z kuhinjo, dvema spalnima prostoroma in kopalnice, pred hiško je tudi pokrita terasa. Hišice so klimatizirane in imajo vgrajeno SAT TV.

Plaža je večinoma skalnata, dolga je 1,5km, del pa je namenjen gostom s kužki.

V kampu najdete tudi trgovino, restavracijo, mesta za žar, picerija ter bar na plaži. Na območju kampa je gostom nuden brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice banjole indije istra

Aqua mobilne hišice v Camping Indije

Kamp Indije se nahaja na čudoviti lokaciji v kraju Banjole, približno 8km oddaljenem od zgodovinskega mesta Pule. Poleg ponudbe lastnih mobilnih hišic, lahko v kampu le-te najamete tudi preko agencije Aqua Camp.

Ponujajo komfortne enote, velikosti 24m2, v katerih je dovolj prostora za 4 odrasle osebe in 2 otroka. Hišice se nahajajo v gostem borovem gozdu, zato je v njihovi okolici dovolj sence, vsaki hišici pa pripada tudi zunanje pohištvo, dvoje ležalnikov in senčnik.

Plaža je večinoma skalnata, vendar z dovolj primernimi dostopi v morje, na svojem delu pa bodo uživali tudi kužki. Ostala ponudba: restavracija, picerija, trgovina, namizni tenis, mali nogomet, izposoja koles …

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice Aqua kamp indije banjole

Mobilne hišice Rojnić

Mobilne hišice Rojnić se nahajajo na mirni lokaciji sredi zelenega polotoka Banjole pri Puli. Plaža je nekoliko oddaljena, do nje se sprehodite v 20 min.

Ponujajo vam 7 mobilnih hišic velikosti 30 m2. Imajo dve spalni sobi s skupno 4 ležišči, kopalnico, WC, dnevni prostor in kuhinjo.
Hišice so klimatizirane, opremljene z LCD televizorjem, dobrodošli so tudi kužki. Nuden je brezplačen dostop do Wi-Fi omrežja in privatno parkirišče.

Na prostem lahko uporabljate zunanji bazen, ležalnike za sončenje, žar in igrala za otroke. 5min hoje je oddaljena trgovina, v bližini sta tudi dve restavraciji.

Na spodnji povezavi lahko preverite razpoložljivost in ceno najema za mobilno hišico Rojnić. Postopek rezervacije je varen in  brezplačen. Kliknite spodaj za več informacij in možnost rezervacije hiške Rojnić.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hiške Rojnić, banjole, Pula

Mobilne hiške v Banjolah

Banjole so manjši, a priljubljen turistični kraj 8km zahodno od Medulina, od znamenitega mesta Pula pa je oddaljen prav tako 8km. Banjole so poznane po razgibani obali z različnimi naravnimi zalivi, zelenimi borovimi gozdiči, med drugim pa lahko občudujete tudi zgodovinske ostanke, saj je bilo to območje naseljeno že od starega veka naprej.

V Banjolah najdete več odličnih ribjih restavracij, saj se njegovi prebivalci že več stoletij ukvarjajo z ribolovom, skozi letno sezono pa seveda tudi z turizmom.

V Banjolah se nahajajo kar štirje avtokampi, trije od tega so manjši družinski kampi, namenjeni bolj ali manj stalnim pavšalistom, v večjem kampu Indije pa poleg več različnih parcel za kampiranje nudijo tudi najem mobilnih hišic.

Kamp Indije je skoraj v celoti pokrit z gostim borovim gozdom, kateri vam čez dan nudi prijetno senco, zvečer pa vas škržati v njegovih krošnjah zazibajo v prijeten spanec. Kar kilometer in pol obale nudi veliko prijetnih kotičkov, seveda pa je poskrbljeno tudi za vaše štirinožne prijatelje.

Mobilne hisice banjole indije istra

Poleg športnih površin lahko v kampu obiščete restavracijo ali picerijo, na prostorih za žar pa si lahko sami pripravite okusen obrok. S kolesom se lahko zapeljete raziskati naravni park Zgornji Kamenjak ali pa si ogledate ostanke srednjevešče cerkvice iz 7. stoletja. Preživite čudovite počitnice v mobilnih hišicah in si na zgornji povezavi preberite več o možnostih najema.

Za najem mobilne hiške v Banjolah lahko preverite zgornje možnosti. Preverite katera hišica vam ustreza in proste termine za najem tako, da kliknite na posamezno povezavo pri hišicah.

Ponudbo lahko preverite tudi v drugih kampih v Istri in na Hrvaškem.