Mobilne hiške v Biogradu na moru

Mobilne hiške v Biogradu so na voljo v vseh večjih kampih in nekaj manjših. Na tej strani najdete pregled mobilnih hišic v Biogradu in okolici.

Biograd je odličen kraj za preživljanje dopusta in v njegovi okolici najdete ponudbo mobilnih hišic, ki so odlična izbira za vse družine in ostale, ki jim odgovarja takšen način namestitve.

Spodaj najdete našteto ponudbo mobilnih hišic pri Biogradu. Tako si lahko preberete več o ponudbi in jih med seboj primerjate. Tudi rezervacija je zelo enostavna, saj lahko na vsaki podstrani samo kliknete na povezavo in preverite proste termine in ceno za mobilne hiške.

 • najem mobilne hišice v biogradu na moru

  Mobilne hiške v kampu Soline

  Kamp Park Soline se nahaja na lepi in zeleni lokaciji, jugovzhodno od središča mesta Biograd.

  Gre za kamp z široko ponudbo nastanitev in dodatnih storitev, med njimi pa najdete tudi mobilne hišice. Nudijo jih v dveh izvedbah, velikosti 30m2 in 32m2, razlikujeta pa se le malenkostno po notranji postavitvi in opremi, vse enote pa so klimatizirane in opremljene z LCD televizorjem. Vsaka mobilna hišica ima zunanjo leseno pokrito teraso, vse pa sprejmejo 4-6 oseb.

  Plaža v kampu je peščena in prodnata ter nudi veliko vodnih aktivnosti, v bližini kampa pa je večji teniški kompleks. V kampu sicer najdete tudi trgovino, lokalčke in restavracijo.

  Mobilne hišice v kampu Park soline v Biogradu lahko brezplačno rezervirate preko spodnje povezave.

  Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

  Mobilne hiške v Biogradu kamp Soline

  Dodatne hiške v kampu Park Soline

  Kamp Park Soline se nahaja 2km južneje od središča Biograda ob manjšem zalivu s peščeno obalo. Nudi najem 100 mobilnih hišic velikosti 32m2 z dnevno sobo, dvema spalnima sobama, dvema kopalnicama, kuhinjo in pokrito teraso. Hišice so klimatizirane ter opremljene s SAT TV.

  Plaža je deloma peščena, deloma prodnata z urejenimi prostori za sončenje.

  V kampu se nahaja trgovina, restavracija, picerija ter lokal na plaži. Uporabljate lahko igrišča za odbojko, košarko, mize za namizni tenis ter plezalno steno. Cca. 200m so oddaljena bližnja teniška igrišča.

  V kampu lahko dostopate do brezžičnega interneta – ob doplačilu.

  Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

  Mobilne hisice biograd soline kamp

  Mobilne hiške v kampu Diana & Josip

  Kamp Diana & Josip se nahaja v mestu Biograd, 700m oddaljen od središča. Nudi najem 20 mobilnih hišic dveh različnih tipov:

  • Tip Standard: 17m2 velikosti – dnevna soba, kopalnica, kuhinja, dve spalni sobi, terasa s tendo; kapaciteta 3-4 osebe
  • Tip Luxe: 24m2 velikosti – dnevna soba, kopalnica, kuhinja, dve spalni sobi, terasa s tendo; kapaciteta 4-5 oseb

  Vse hišice nudijo uporabo klimatske naprave in so opremljene s SAT TV.

  Najbližja plaža je oddaljena 200m, na njej najdete tudi nekaj lokalov. V bližini kampa je trgovina, športni center z igrišči za tenis, odbojko, idr …

  Po dogovoru so v kampu dovoljeni hišni ljubljenčki, ni pa urejenega dostopa do interneta.

  Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

  Mobilne hisice biograd kamp

  Mobilne hišice v kampu Mia

  Mini kamp Mia se nahaja v turističnem predelu Biograda, približno 500m oddaljen od zgodovinskega središča. V njihovi ponudbi najdete možnost najema prikolic, bungalovov in mobilnih hišic.

  Slednje so velike 32m2 in sprejmejo 4-6 oseb, opremljene pa so z vsem potrebnim komfortom za udobno počitnikovanje, med drugim tudi z klima napravo in LCD SAT televizijo. V kampu lahko uporabljate skupen prostor za druženje in peko na žaru, plaža pa je oddaljena cca. 250m.

  V bližini so teniška in odbojkarska igrišča, trgovina je oddaljena 150m, restavracije pa prav tako najdete v bližini. V kampu in mobilnih hišicah so kužki dobrodošli, uporabljate pa lahko tudi brezplačen brezžični dostop do interneta.

  Ponudbo in cene si lahko ogledate preko spodnje povezave.

  Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

  Mobilne hišice kamp mia biograd Hrvaška

  Mobilne hišice Shelbox

  V kampu Diana & Josip, kateri se nahaja na lepi in zeleni lokaciji, 800m oddaljeni od središča mesta in 200m oddaljeni od plaže, lahko najamete privatno mobilno hišico tipa Shellbox.

  Gre za 24m2 veliko enoto, katera je primerna za 4-6 oseb, vključuje pa klimatsko napravo, LCD televizor, komfortno opremljene prostore in kuhinjske pripomočke.

  Restavracije in lokali se nahajajo ob plaži, trgovina pa je oddaljena nekaj korakov od kampa. V bližini je teniško in odbojkarsko igrišče, v kampu pa nudijo tudi najem koles. Ob večerih je poskrbljeno za animacijo, gostje mobilne hišice pa lahko uporabljate tudi skupen prostor za žar.

  Cene in proste termine lahko preverite preko povezave spodaj.

  Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

  Mobilne hišice Hrvaška

  Mobilna hiška X line Adria hiška

  Privatna mobilna hišica v izvedbi X line Adria se nahaja na odlični lokaciji, obdani z borovimi drevesi, znotraj kampa Park Soline v Biogradu na Moru. Komfortno in prijetno opremljena mobilna hišica je velika 34m2 in sprejme do 6 oseb.

  Sestavljena je iz dveh spalnih sob, večjega dnevnega prostora z kuhinjo, dveh kopalnic in zunanje pokrite terase. Mobilna hišica je opremljena z klimatsko napravo, LCD televizorjem in kuhinjskimi pripomočki.

  Brezplačno parkirišče je urejeno znotraj kampa, kjer lahko uporabljate igrišče za odbojko in mize za namizni tenis, igrišča za tenis pa so oddaljena cca. 200m.

  V kampu se nahaja restavracija in trgovina, kjer si lahko uredite tudi dostavo živil na dom. Plaža v kampu je peščena in prodnata, nudijo pa različne vodne aktivnosti. Znotraj kampa lahko ob doplačilu dostopate do brezžičnega interneta.

  Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

  Mobilne hišice Biograd x line

  Lucija mobilna hiška – kamp Soline

  Med številnimi hiškami v kampu Soline najdete tudi Lucija mobilne hišice.

  Zelo lepe hišice so le nekaj metrov od morja in imajo pogled na morje, pokrito teraso, klimo, brezplačen internet, parkirišče in prostora za 4+1 osebe (dve enojni in zakonska postelja ter raztegljiv kavč). Hiške so velike 32m2. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

  Pri najemu mobilne hišice Lucija je potrebno doplačilo za končno čiščenje in turistično takso. Kamp Soline je znan po številnih aktivnostih za svoje goste, v njem najdete trgovino, restavracijo in bare.

  Mobilna hiška Lucija je odlična za družine z malimi otroci, je na novo opremljena, ostali gosti pa so jo priporočali predvsem zaradi čistoče, prijaznega lastnika, velike terase in bližine morja.

  Hišico lahko rezervirate preko spodnje povezave, kjer prav tako preverite proste termine in dodatne fotografije notranjosti hišice.

  Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

  mobilne hisice lucija biograd na moru

  Sunset mobilne hiške

  Sunset mobilne hišice se nahajajo zraven kampa Soline, enega izmed najboljših in največjih kampov na Hrvaškem. V kampu Soline je veliko aktivnosti, dogodkov, restavracije in možnosti za šport, tako da vam na dopustu ne bo dolgčas.

  Na voljo sta dve obliki hišice, Magnolija je za 5 oseb (2 spalnici), Gardenija pa je za 7 oseb (3 spalnice). Zraven tega je v mobilnih hišicah Sunset klimatska naprava, lcd tv, brezplačen wifi, opremljena kuhinja s hladilnikom, kopalnica s tušem in pokrita terasa pred hišico.

  Hišni ljubljenčki so dovoljeni, vendar je potrebno doplačilo. Parkiranje je brezplačno.

  Izkoristite odličen kamp, lepe in sodobno opremljene hišice v senci in se odpravite v Biograd. Več informacij dobite preko spodnje povezave, kjer lahko opravite tudi rezervacijo.

  Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

  sunset mobilne hišice Biograd

  Mobilne hišice Soline Seaside

  V kamp Soline lahko najamete tudi privatno mobilno hišico, katera se nahaja na odlični lokaciji, v neposredni bližini morja in plaže.
  Velika je 30m2 in sprejme do 5 oseb, opremljena pa je z vsem potrebnim komfortom za prijetno in sproščeno dopustovanje. Ne manjka niti LCD televizor, klimatska naprava ter manjši kuhinjski aparati in pripomočki.

  Pred mobilno hišico je urejena lesena pokrita terasa, v okolici pa je veliko borovih dreves, katera dajejo prijetno senco.

  Na peščeno-prodnatni plaži najdete veliko vodnih in obvodnih aktivnosti, v kampu pa so še odbojkarsko igrišče in namizni tenis. Dodatne storitve: restavracija, lokali, trgovina, wi-fi dostop ob doplačilu …

  Več o ponudbi, cene in proste termine najdete preko spodnje povezave.

  Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

  Mobilne hišice Hrvaška

  Victoria hiške

  Med veliko ponudbo mobilnih hišic v kampu Soline v Biogradu na moru najdete tudi 10 mobilniih hišk Victoria.

  Prostorne hiške Adria so primerne za do 6 oseb in imajo 2 spalnici (zakonska in dve enojni postelji) ter raztegljiv kavč. Brisače in rjuhe so z doplačilom ali si prinesete svoje. V hiški se nahaja manjša kuhinja s posodo, kopalnica z WC-jem in tušem in jedilni prostor. Pred hiško se nahaja pokrita terasa.

  V mobilni hiški Victoria je tudi klimatska naprava za hlajenje in gretje, brezplačen wifi pa najdete na javnih površinah v kampu Soline. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

  V kampu Soline se veliko dogaja, tako da je odlična izbira za dopust. Zraven otroških igral, najdete ob morju tudi restavracijo z jedmi po naročilu, bar in manjši klub. Do Biograda se lahko odpravite na večerni sprehod ali potepanje po mestu. Plaža je v kampu Soline zelo velika, najdete pa tako peščeno kakor tudi prodnato.

  Za informacije o ceni za najem mobilne hišice Victoria v kampu Soline kliknite na spodnjo povezavo ali preverite proste termine za datume, ki vam odgovarjajo.

  Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

  kamp soline biograd na moru, hiške victoria

  Najem mobilne hiške v Biogradu

  Biograd na Moru ali krajše Biograd je turistično in pristaniško mesto v srednji Dalmaciji, približno 10 km jugovzhodno od Zadra. Najverjetneje je na mestu današnjega naselja stala že rimska postojanka, na kar priča nekaj ostankov rimskih vil, vendar je zaradi burnega zgodovinskega dogajanja malo ohranjenega iz tega obdobja.

  Danes v Biogradu lahko občudujete cerkve, ostanke benedektinskega samostana, staro pristanišče, mestni muzej in številne urejene parke, kateri mestu prinašajo različne nagrade.

  Ob večerih v mestnem središču ni dolgčas, različne prireditve in koncerti ponujajo pester izbor zabave. Za raziskovalce predlagamo izlet do parka Vransko jezero ali pa ladijski izlet na Kornate oz. sosednje otoke.

  V sklopu turističnega naselja Soline se nahaja tudi istoimenski kamp Park Soline, kateri je s središčem mesta povezan z obalno promenado. Kamp je precej poraščen z borovimi drevesi in nudi dovolj sence in zavetja. Tako gostom, ki kampirajo in gostom, ki bivajo v mobilnih hišicah.

  V zadnjem letu so postavili še nove enote ob morju, tako da je izbira zelo široka. V kampu pa lahko po novem najamete tudi lesene hiške z večjim številom ležišč in skupnimi sanitarijami.

  Drugi kampi v Biogradu

  Dodatne mobilne hišice v Biogradu najdete približno 700-900m od središča mesta v treh manjši kampih, kateri se nahajajo na odličnih lokacijah. Kamp Mia, kamp Biograd in kamp Diana & Josip so namenjeni večinoma gostom, kateri koristijo storitve letnega pavšala za prikolice ali avtodome, svoje ponudbe pa so razširili še z možnostjo najema mobilnih hišic.

  V kampih Biograd in Diana & Josip lahko izbirate med dvema velikostima, kamp Mia pa nudi eno samo kategorijo mobilnih hišic. Vsi kampi so urejeni znotraj borovih nasadov in za nekaj minut hoda odmaknjeni od plaž, v njihovi okolici pa najdete različne gostinske lokale in trgovine.

  Med omenjenimi manjšimi kampi pa se nahaja novoizgrajeno naselje kamnitih dalmatinskih počitniških hišic, Mediteransko naselje San Antonijo. Nekaj deset hišic je komfortno opremljenih in razdeljenih glede na število postelj. V naselju pa se lahko dogovorite za storitev polpenziona in koristite zunanje bazene. Plaže so oddaljene le za kratek sprehod, do mestnega središča pa prav tako potrebujete le nekaj minut peš ali s kolesom.

  Biograd na Moru nudi pravo dalmatinsko sproščenost, zabavnost in zadovoljstvo, za katerega se trudijo prav vsi domačini. Preverite razpoložljive mobilne hiške v Biogradu po kampih in se prepustite enkratnim doživetjem.

  Nazaj na Dalmacijo ali Hrvaško.