≡ Meni

Mobilne hišice v Biogradu na moru

Mobilne hišice v Biogradu so na voljo v vseh večjih kampih in nekaj manjših. Na tej strani najdete pregled mobilnih hišk v Biogradu in okolici.

Biograd je odličen kraj za preživljanje dopusta in v njegovi okolici najdete ponudbo mobilnih hišic, ki so odlična izbira za vse družine in ostale, ki jim odgovarja takšen način namestitve.

Spodaj najdete našteto ponudbo mobilnih hišic pri Biogradu. Tako si lahko preberete več o ponudbi in jih med seboj primerjate. Tudi rezervacija je zelo enostavna, saj lahko na vsaki podstrani samo kliknete na povezavo in preverite proste termine in ceno za mobilne hiške.

najem mobilne hišice v biogradu na moru

Najem mobilne hišice v Biogradu

Biograd na Moru ali krajše Biograd je turistično in pristaniško mesto v srednji Dalmaciji, približno 10 km jugovzhodno od Zadra. Najverjetneje je na mestu današnjega naselja stala že rimska postojanka, na kar priča nekaj ostankov rimskih vil, vendar je zaradi burnega zgodovinskega dogajanja malo ohranjenega iz tega obdobja.

Danes v Biogradu lahko občudujete cerkve, ostanke benedektinskega samostana, staro pristanišče, mestni muzej in številne urejene parke, kateri mestu prinašajo različne nagrade.

Ob večerih v mestnem središču ni dolgčas, različne prireditve in koncerti ponujajo pester izbor zabave. Za raziskovalce predlagamo izlet do parka Vransko jezero ali pa ladijski izlet na Kornate oz. sosednje otoke.

V sklopu turističnega naselja Soline se nahaja tudi istoimenski kamp Park Soline, kateri je s središčem mesta povezan z obalno promenado. Kamp je precej poraščen z borovimi drevesi in nudi dovolj sence in zavetja. Tako gostom, ki kampirajo in gostom, ki bivajo v mobilnih hišicah. V zadnjem letu so postavili še nove enote ob morju, tako da je izbira zelo široka. V kampu pa lahko po novem najamete tudi lesene hiške z večjim številom ležišč in skupnimi sanitarijami.

Drugi kampi v Biogradu

Dodatne mobilne hišice v Biogradu najdete približno 700-900m od središča mesta v treh manjši kampih, kateri se nahajajo na odličnih lokacijah. Kamp Mia, kamp Biograd in kamp Diana & Josip so namenjeni večinoma gostom, kateri koristijo storitve letnega pavšala za prikolice ali avtodome, svoje ponudbe pa so razširili še z možnostjo najema mobilnih hišic.

V kampih Biograd in Diana & Josip lahko izbirate med dvema velikostima, kamp Mia pa nudi eno samo kategorijo mobilnih hišic. Vsi kampi so urejeni znotraj borovih nasadov in za nekaj minut hoda odmaknjeni od plaž, v njihovi okolici pa najdete različne gostinske lokale in trgovine.

Med omenjenimi manjšimi kampi pa se nahaja novoizgrajeno naselje kamnitih dalmatinskih počitniških hišic, Mediteransko naselje San Antonijo. Nekaj deset hišic je komfortno opremljenih in razdeljenih glede na število postelj. V naselju pa se lahko dogovorite za storitev polpenziona in koristite zunanje bazene. Plaže so oddaljene le za kratek sprehod, do mestnega središča pa prav tako potrebujete le nekaj minut peš ali s kolesom.

Biograd na Moru nudi pravo dalmatinsko sproščenost, zabavnost in zadovoljstvo, za katerega se trudijo prav vsi domačini. Preverite razpoložljive mobilne hišice v Biogradu po v kampih in se prepustite enkratnim doživetjem.

Nazaj na Dalmacijo ali Hrvaško.