≡ Meni

Mobilne hišice v Trogirju

Če vas zanimajo mobilne hišice v Trogirju in njegovi okolici, najdete spodaj kamp, kjer jih lahko najamete. Na povezavi najdete več informacij, proste termine in cenik za mobilne hišice:

mobilne hišice trogir

Najem mobilne hišice Trogir

Seget Vranjica

Seget Vranjica je del manjše občine Seget, katera se nahaja 5km zahodno od Trogirja. Kraj je bil osnovan v sredini 16. stoletja kot del verige utrdbenih naselij za obrambo pred Turki. Danes se še opazijo deli srednjeveške utrdbe, obdržale pa so se večinoma cerkve. Seget Vranjica je pretežno turističen kraj, kjer prevladujejo privatne namestitve, najdete pa tudi dva hotela in manjši kamp.

Kamp Vranjica Belvedere se nahaja na zahodnem delu vranjiškega polotoka in je postavljen v terasah zaradi hribovitega terena. V kampu najdete tudi več mobilnih hišic, kjer boste uživali v enakem komfortu kot doma. Kamp je urejen in zasajen z mediterankim drevjem ter zelenjem, plaže pa so primerne za vsakogar, dobrodošli so tudi kužki. Iz Seget Vranjice vozi tudi manjša ladijca, ki vas popelje do Trogirja.

Seget Vranjica je majhen in miren kraj, ki vabi na nepozabne počitnice v osrčje Dalmacije. Uživajte v odličnih mobilnih hišicah, katere najdete na zgornji povezavi. V Trogirju in njegovi okolici najdete tudi veliko število apartmajev, ki so primerni za kratek ali nekoliko daljši dopust, hotele in še nekatere druge oblike namestitev.

Nazaj na mobilne hišice v Dalmaciji ali Hrvaškem.