Mobilne hiške v Trogirju in Seget Vranjici

Če vas zanimajo mobilne hiške v Trogirju in njegovi okolici, najdete spodaj ponudbe, kjer jih lahko najamete. Na povezavah najdete več informacij, proste termine in cenik za mobilne hišice:

mobilne hišice trogir

Happy camp mobilne hiške v kampu Belvedere

Ponudnik mobilnih hišic v kampu Belvedere v kraju Seget Vranjica pri Trogirju je tudi Happy kamp.

Na voljo je 10 mobilnih hišic, ki so namenjene kar za do 7 oseb in so velike 32m2. Mobilne hišice nudijo opremljeno kuhinjo, teraso pred hišico, klimatsko napravo, jedilno mizo, kopalnico s tušem. V kampu najdete igrala za otroke, bar in mini market.

Mobilne hišice so odlična izbira za večje družine, saj je cena na osebo še posebej ugodna. Prav tako lahko v Dalmaciji uživate v toplem vremenu že konec aprila in v septembru.

Več informacij za najem, cene in druge podrobnosti o mobilni hišici Happy kamp Belvedere najdete preko spodnje povezave, kjer lahko hišice tudi brezplačno rezervirate.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice trogir happy kamp belvedere

Najem mobilne hiške v Trogirju

Seget Vranjica

Seget Vranjica je del manjše občine Seget, katera se nahaja 5km zahodno od Trogirja. Kraj je bil osnovan v sredini 16. stoletja kot del verige utrdbenih naselij za obrambo pred Turki. Danes se še opazijo deli srednjeveške utrdbe, obdržale pa so se večinoma cerkve. Seget Vranjica je pretežno turističen kraj, kjer prevladujejo privatne namestitve, najdete pa tudi dva hotela in manjši kamp.

Kamp Vranjica Belvedere se nahaja na zahodnem delu vranjiškega polotoka in je postavljen v terasah zaradi hribovitega terena. V kampu najdete tudi več mobilnih hišic, kjer boste uživali v enakem komfortu kot doma.

Kamp je urejen in zasajen z mediterankim drevjem ter zelenjem, plaže pa so primerne za vsakogar, dobrodošli so tudi kužki. Iz Seget Vranjice vozi tudi manjša ladijca, ki vas popelje do Trogirja.

Seget Vranjica je majhen in miren kraj, ki vabi na nepozabne počitnice v osrčje Dalmacije. Uživajte v odličnih mobilnih hišicah, katere najdete na zgornji povezavi. V Trogirju in njegovi okolici najdete tudi veliko število apartmajev, ki so primerni za kratek ali nekoliko daljši dopust, hotele in še nekatere druge oblike namestitev.

Nazaj na mobilne hišice v Dalmaciji ali Hrvaškem.