Mobilne hiške v Trogirju in Seget Vranjici

Če vas zanimajo mobilne hiške v Trogirju in njegovi okolici, najdete spodaj ponudbe, kjer jih lahko najamete. Na povezavah najdete več informacij, proste termine in cenik za mobilne hišice:

mobilne hišice trogir

Happy camp mobilne hiške v kampu Belvedere

Ponudnik mobilnih hišic v kampu Belvedere v kraju Seget Vranjica pri Trogirju je tudi Happy kamp.

Na voljo je 10 mobilnih hišic, ki so namenjene kar za do 7 oseb in so velike 32m2. Mobilne hišice nudijo opremljeno kuhinjo, teraso pred hišico, klimatsko napravo, jedilno mizo, kopalnico s tušem. V kampu najdete igrala za otroke, bar in mini market.

Mobilne hišice so odlična izbira za večje družine, saj je cena na osebo še posebej ugodna. Prav tako lahko v Dalmaciji uživate v toplem vremenu že konec aprila in v septembru.

Več informacij za najem, cene in druge podrobnosti o mobilni hišici Happy kamp Belvedere najdete preko spodnje povezave, kjer lahko hišice tudi brezplačno rezervirate.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice trogir happy kamp belvedere

Adriatic kamp Belvedere mobilne hišice

Kamp Belvedere se nahaja na manjši vzpetini zraven ribiškega kraja Seget-Vranjica, zato so njegove parcele za prikolice ter naselje mobilnih hišic postavljene v urejenih terasah, katere obdajajo borovci in drugo sredozemsko rastje.

Med njimi se nahaja tudi mobilna hišica, katera je last agencije Adriatic Camp. Sestavljena je iz treh spalnic, katere sprejmejo skupno 6 oseb, dnevnega prostora in dveh kopalnic, pred hišico pa se nahaja lesena pokrita terasa. Mobilna hišica je opremljena sodobno, svetlo, vključuje klimo, LCD SAT televizor in kuhinjske pripomočke.

V kampu je na voljo zunanji bazen, prodnato-betonirano plažo, lokal ob plaži, restavracijo, trgovino, športne površine …

V kampu so dobrodošli psi, brezžični internet pa je možen ob doplačilu.

Več o rezervaciji in cenah najdete spodaj, prav tako pa si lahko ogledate stran s prostimi termini in druge kampe v tem delu Dalmacije.

Rezervirajte na strani Booking – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice Hrvaška

Najem mobilne hiške v Trogirju

Seget Vranjica

Seget Vranjica je del manjše občine Seget, katera se nahaja 5km zahodno od Trogirja. Kraj je bil osnovan v sredini 16. stoletja kot del verige utrdbenih naselij za obrambo pred Turki. Danes se še opazijo deli srednjeveške utrdbe, obdržale pa so se večinoma cerkve. Seget Vranjica je pretežno turističen kraj, kjer prevladujejo privatne namestitve, najdete pa tudi dva hotela in manjši kamp.

Kamp Vranjica Belvedere se nahaja na zahodnem delu vranjiškega polotoka in je postavljen v terasah zaradi hribovitega terena. V kampu najdete tudi več mobilnih hišic, kjer boste uživali v enakem komfortu kot doma.

Kamp je urejen in zasajen z mediterankim drevjem ter zelenjem, plaže pa so primerne za vsakogar, dobrodošli so tudi kužki. Iz Seget Vranjice vozi tudi manjša ladijca, ki vas popelje do Trogirja.

Seget Vranjica je majhen in miren kraj, ki vabi na nepozabne počitnice v osrčje Dalmacije. Uživajte v odličnih mobilnih hišicah, katere najdete na zgornji povezavi. V Trogirju in njegovi okolici najdete tudi veliko število apartmajev, ki so primerni za kratek ali nekoliko daljši dopust, hotele in še nekatere druge oblike namestitev.

Nazaj na mobilne hišice v Dalmaciji ali Hrvaškem.