Mobilne hiške v Rabcu - preverite akcije za poceni najem

Mobilne hiške v Rabcu

Ponudbo za mobilne hiške v Rabcu najdete v spodnjih dveh kampih. Preverite, če vam katere odgovarjajo in si oglejte proste termine in cene za najem.

mobilne hišice rabac

Mobilne hiške v kampu Marina

Kamp Marina se nahaja približno 12km južneje od Rabca in Labina, lociran pa je na samotnem polotoku z razgledom na otok Cres.

Kamp je sicer bolj malo zaraščen, ob večinoma skalnatih plažah pa raste kar nekaj borovcev, kateri dajejo lepo senco. V kampu sta sicer tudi urejena dva prodnata zaliva, predviden pa je tudi nov bazenski kompleks.

V kampu Marina lahko najamete mobilne hišice velikosti 24m2, katere so primerne za 4-6 oseb, ob vsaki hišici pa je na voljo tudi shramba za potaplaško opremo, saj je okolica poznana po odličnih potapljaških točkah.

Trgovina je nekoliko oddaljena, v kampu pa se nahaja restavracija in slaščičarna ter nekaj igrišč.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice kamp marina rabac Hrvaška

Mobilne hišice v kampu Oliva

Kamp Oliva se nahaja na južnem delu mesteca Rabac, s katerim ga povezuje čudovita obalna sprehajalna pot. Nudi najem 190 mobilnih hišic dveh tipov:

  • Standard: 24m2 z kapaciteto do 5 oseb: dnevni prostor, dve ločeni spalni sobi, kuhinja, kopalnica in terasa.
  • Deluxe: 32m2 z kapaciteto do 5 oseb: dnevni prostor, dve ločeni spalni sobi, dve kopalnici, kuhinja in terasa.

V obeh tipih mobilnih hišic je potrebno doplačati uporabo klimatske naprave ter dostop do brezžičnega interneta. Plaža v večjem zalivu je prodnata in primerna za družine z otroci.

V kampu najdete trgovino, restavracijo, wellnes center, fitnes, velik športni center z različnimi igrišči ter zunanji bazen.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

mobilne hišice kamp olica rabac

Najem mobilne hišice v Rabcu

Rabac je priljubljeno turistično mestece na vzhodni strani Istre, le nekaj kilometrov oddaljeno od mesta Labin. Do poznega 19. stoletja je bil to majhen ribiški kraj z vsega nekaj hišami. Zaradi svoje čudovite narave, lege v mirnem zalivu ter klimatskih pogojev so ga pričeli obiskovati prvi turisti, ki so letovali v Rijeki in njeni okolici. Med njimi je bil najbolj znan angleški literat Richard Francis Burton, ki je o Rabcu in okoliških krajih spisal celo potopisno knjigo.

Glede na majhnost kraja, dislociranost od večjih in zgodovinsko pomembnih mest (Rijeka, Pula …), je do svojega turističnega razcveta Rabac služil le kot dom lokalnih ribičev, zato v mestecu, razen cerkve sv. Andrije iz 15. stoletja, ne najdemo zgodovinskih spomenikov ali zgradb.

Zgodovinsko bolj raznolik je sosednji Labin, v Rabcu pa lahko uživamo ob obalnem sprehodu in široki ponudbi odlično pripravljenih svežih rib.

V središču Rabca se nahaja urejen in velik kamp Oliva, kateri nudi veliko število komfortnih mobilnih hišic, katere so razdeljene na dvoje velikosti. Plaže v Rabcu so nasploh primerne za družine z otroci, takšno najdete tudi v kampu, v katerem se nahaja tudi zunanji bazen, wellnes in druge dodatne storitve.

12 km južneje od središča Rabca pa se nahaja kamp Marina, kateri je lociran na robu manjšega kraja sv. Marina, po katerem nosi svoje ime. Kamp velja za obvezno dopustniško točko potapljaških navdušencev, saj v svoji okolic nudi atraktivne potapljaške točke ter enega najboljših potapljaških centrov na Jadranu. V kampu se nahajajo tudi mobilne hišice za družine ali večje skupine, poskrbljeno pa je tudi za vaše štirinožce.

Rabac še danes vabi s svojo naravno lepoto ter pristno istrsko gostoljubnostjo, zato ne odlašajte in poglejte ponudbo najemov mobilnih hišic na zgornji povezavi.

Prav tako lahko preverite druge mobilne hišice na Hrvaškem in Istri.