≡ Meni

Mobilne hišice v Vodicah

Vodice postajajo vedno bolj priljubljene med slovenskimi turisti in če bi radi dopustovali v mobilnih hišicah imate tudi to možnost. Dopust v mobilnih hišicah je na voljo v naslednjem kampu:

mobilne hišice vodice

Najem mobilne hišice Vodice

Vodice so pristaniško in turistično mestece, katero se nahaja 9,5km zahodno ob Šibenika. Za razliko od svojega večjega soseda, so Vodice nastale v antični dobi, poznane pa so bile pod imenom Arausa. Zaradi večjih vpadov Turkov in drugih plemen so se ljudje iz celinskega dela zatekali v obalne utrdbe in na ta račun so Vodice rastle in pridobivale na številu prebivalcev. Zgodbe pričajo, da so bili Vodičani zelo bojeviti in trmasti ter so kljub številnim napadom uspeli ohraniti svoje mesto. Danes o tem priča trdnjava Ćorić kula, vidnih pa je še nekaj ostankov obzidja.

Danes so Vodice predvsem priljubljena turistična destinacija, katera se ponaša z dolgo in urejeno obalno promenado, katera vodi od turističnega kompleksa Olympia na vzhodni strani pa skoraj do sosednjega kraja Tribunj na zahodni strani. V pristanišču lahko ujamete ladije do sosednjih otokov, do narodnih parkov Slapovi Krke in Kornati ali pa si uredite celodnevni izlet ob čudoviti dalmatinski obali.

Znotraj znanega kompleksa Imperial, kateri se nahaja dober kilometer vzhodno od središča mesta, se nahaja kamp Imperial. Bivanje v kampu si lahko uredite v komfortnih mobilnih hišicah, katere se nahajajo v odlični senci borovcev. Gostje v kampu lahko koristijo usluge hotelskega kompleksa, na voljo pa so tudi lastne plaže in športne površine.4

Na mirni lokaciji v kraju Srima se nahaja novoodprt kamp Bonaca, kateri poleg nekaj kamp parcel nudi tudi mobilne hišice. Ker je nekoliko odmaknjen od večjege turistične gneče, nudi miren in sproščujoč oddih v objemu zelene mediteranske narave. Kratek sprehod je do plaž, v bližini pa se nahajajo tudi gostinski in trgovski lokali.

Vodice niso zastonj priljubljen turistični kraj, saj na majhem območju nudijo številne zanimive in zabavne dogodivščine. Pridružite se jim tudi vi, še prej pa ne pozabite rezervirati mobilne hišice preko zgornje povezave, kjer najdete proste termine in cene za njih.

Nazaj na Dalmacija ali celotna Hrvaška.

Mobilne hisice vodice