Mobilne hiške v Vodicah - 3 top ponudbe za hišice v Vodicah

Mobilne hiške v Vodicah

Vodice postajajo vedno bolj priljubljene med slovenskimi turisti in tako je tudi za mobilne hiške v Vodicah. Če bi radi dopustovali v mobilnih hišicah imate na voljo v naslednje možnosti:

mobilne hišice vodice

Mobilne hiške v kampu Imperial

Kamp Imperial se nahaja v istoimenskem hotelsko-apartmajskem kompleksu, 1km oddaljenem od središča Vodic, do katerega se lahko sprehodite po obalni promenadi.

Nudi najem 18 mobilnih hišic velikosti 24m2. Sestavljene so iz dnevne sobe z kuhinjo, dveh spalnih sob, kopalnice in ločenega WC-ja ter pokrite terase. Hišice, katere sprejmejo 4-6 oseb, so klimatizirane in opremljene s SAT TV.

Plaža je deloma prodnata, del pa je betoniran.

Trgovina in restavracija sta od kampa oddaljeni 100m, gostje kampa pa lahko uporabljajo zunanji in notranji bazen ter ostale športne površine v hotelsko apartmajskem kompleksu. Nudijo pa tudi najem koles.

Gostje lahko brezplačno dostopajo do brezžičnega interneta.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hisice imperial vodice dalmacija

Najem mobilne hiške v Vodicah

Vodice so pristaniško in turistično mestece, katero se nahaja 9,5km zahodno ob Šibenika. Za razliko od svojega večjega soseda, so Vodice nastale v antični dobi, poznane so bile pod imenom Arausa.

Zaradi večjih vpadov Turkov in drugih plemen so se ljudje iz celinskega dela zatekali v obalne utrdbe. Na ta račun so Vodice rastle in pridobivale na številu prebivalcev. Zgodbe prpovedujejo, da so bili Vodičani zelo bojeviti in trmasti ter so kljub številnim napadom uspeli ohraniti svoje mesto. Danes o tem priča trdnjava Ćorić kula, vidnih pa je še nekaj ostankov obzidja.

Danes so Vodice predvsem priljubljena turistična destinacija, katera se ponaša z dolgo in urejeno obalno promenado, katera vodi od turističnega kompleksa Olympia na vzhodni strani pa skoraj do sosednjega kraja Tribunj na zahodni strani.

V pristanišču lahko ujamete ladije do sosednjih otokov, do narodnih parkov Slapovi Krke in Kornati ali pa si uredite celodnevni izlet ob čudoviti dalmatinski obali.

Znotraj znanega kompleksa Imperial, kateri se nahaja dober kilometer vzhodno od središča mesta, se nahaja kamp Imperial. Bivanje v kampu si lahko uredite v komfortnih mobilnih hišicah, katere se nahajajo v odlični senci borovcev. Gostje v kampu lahko koristijo usluge hotelskega kompleksa, na voljo pa so tudi lastne plaže in športne površine.4

Na mirni lokaciji v kraju Srima se nahaja novoodprt kamp Bonaca, kateri poleg nekaj kamp parcel nudi tudi mobilne hišice. Ker je nekoliko odmaknjen od večjege turistične gneče, nudi miren in sproščujoč oddih v objemu zelene mediteranske narave. Kratek sprehod je do plaž, v bližini pa se nahajajo tudi gostinski in trgovski lokali.

Vodice niso zastonj priljubljen turistični kraj, saj na majhem območju nudijo številne zanimive in zabavne dogodivščine. Pridružite se jim tudi vi.

Za dodatno uživanje na dopustu pa si lahko preverite mobilne hiške v Vodicah preko zgornjih povezav in najdete kakšne zanimive proste termine in ugodne cene.

Nazaj na Dalmacija ali celotna Hrvaška.