Mobilne hiške v Rovinju

Seveda ni presenetljivo, da so mobilne hiške v Rovinju na zelo visokem nivoju. Spodaj najdete priljubljene kampe v Rovinju, ki ponujajo mobilne hišice.

Preverite podrobnosti posameznega kampa in hišk ter izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

mobilne hišice rovinj

Mobilne hiške v kampu Polari

Kamp Polari se nahaja ob manjšem zalivu 3km južneje od Rovinja. Večinoma je tekstilen kamp, manjši del kampa pa je namenjen nudistom. Nudi najem 18 mobilnih hišic, velikosti 32m2, za nastanitev 4-6 oseb. Vključujejo dnevni prostor z kuhinjo, dve ločeni spalni sobi, dve kopalnici, teraso in 4 ležalnike. Hišice so opremljene s SAT TV in klimatsko napravo, možen je dostop do brezplačnega brezžičnega omrežja za internet.

2km plaže je večinoma skalnate z več manjšimi prodnatimi zalivčki, primernimi za manjše otroke, lahko pa uporabljate tudi zunanji bazen.

V kampu najdete še trgovino, restavracije, pivnico in nekaj manjših barčkov. Na voljo so igrišča za tenis, mali nogomet, košarko in odbojko ter mize za namizni tenis. Lahko si izposodite kolesa ali potapljaško opremo. Lastnikom čolnov je namenjena spustna rampa, privezi in boje.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hiške v kampu Polari na Hrvaškem

Mobilne hišice v kampu Porton Biondi

Kamp Porton Biondi se nahaja kakšen 1km od Rovinju, vsega 800m od središča mesta do katerega se lahko sprehodite ob obali. Pomembna ponudba v kampu je najem mobilnih hišic, velikost je od 18m2 do 35m2 in so za od 3 do 8 oseb.

Hišice so sestavljene iz dnevnega prostora s kuhinjo, dveh spalnih sob, kopalnice ter pokrite terase. Imajo tudi klimo, brezplačen brezžični internet in parkiranje.

Zraven tega, da so hišice zelo lepe so tudi zelo ugodne, saj jih lahko najamete po eni izmed najnižjih cen na Hrvaškem. Predvsem v predsezoni je cena za najem mobilne hišice v kampu Porton Biondi še posebej ugodna.

Plaža je prodnata in je blizu mobilnih hišk. Kamp nudi manjšo trgovinico, restavracijo in snack bar ob plaži. Na voljo je spustna rampa ter privezi / boje za čolne.

V kampu Porton Biondi je več različnih hišk. Preko spodnje povezave lahko preverite različne možnosti in velikosti hišic in jih brezplačno rezervirate.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

Mobilne hišice rovinj kamp porton biondi

Mobilne hiške v kampu Veštar

Kamp Veštar se nahaja južno od Rovinja, od katerega je oddaljen 6km. Nahaja se ob manjšem zalivu in je obdan z gozdovi. Ime je dobil po istoimenskem otočku, ki se nahaja pred njim.

Kamp Veštar nudi najem 50. mobilnih hišic dveh velikosti (32m2  in 34m2). Gre za zelo velike mobilne hišice v katerih lahko biva 6 (4+2) ali celo 8 (6+2).

Manjše imajo dve, večje pa kar tri spalnice, večjo kopalnico, kuhinjo, dnevnim prostorom in teraso s pohištvom in senčnikom. Hišice so klimatizirane ter opremljene s CD predvajalnikom in SAT TV. Hišice imajo pogled na morje.

V kampu Veštar je na voljo brezplačen brezžični internet in dovoljeno je bivanje za hišne ljubljenčke (doplačilo)

1,5km dolga peščena plaža nudi obilo senčnih prostorov, deloma je namenjena nudistom, del pa je označen za lastnike z kužki.

V kampu se nahaja trgovina, več lokalov, restavracija, večji zunanji bazen, igrišča za odbojo ter mize za namizni tenis. Najamete lahko kolesa in čolne, lastniki čolnov pa lahko uporabljate spustno rampo in priveze / boje.

V recepciji je urejen internet caffe, po delih kampa pa lahko dostopate do brezžičnega interneta, ki pa je plačljiv.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

mobilne hišice kamp veštar rovinj

Najem mobilne hiške v Rovinju

Rovinj je priljubljeno turistično in pristaniško mesto v zahodni Istri, nahaja pa se 7km južno od Limskega zaliva. Predhodnik današnjega mesta je nastal v pozni antiki, skozi zgodovino pa je preživel različne vladavine.

Najstarejši del se nahaja na manjšem polotoku, kjer lahko občudujete zgodovinske stavbe, spomenike in muzeje, nad vsmi pa se vzpenja cerkev sv. Eufemije, katera je najbolj znan del rovinjske vedute, zgrajena pa je bila v 18. stoletju. Pred Rovinjem se nahaja manjši arhipelag 22 otokov, kateri s svojim zelenjem in neokrnjenimi plažami daje mestu dodaten čar.

Priljubljena sta otoka Sv. Katarina in Sv. Andrija, na katerih se nahajata visokokatergorni turistični letovišči.

Rovinj pa je poznan tudi po številnih avtokampih, v petih pa se nahajajo tudi mobilne hišice. V samem mestu, 800m od zgodovinskega središča se nahaja manjši kamp Porton Biondi, kateri nudi mobilne hišice, primerne za družine. Kamp je ves poraščen z borovimi drevesi, je pa z lokalno cesto ločen od prodnate plaže. Trgovina in restavracija sta na voljo v kampu, lahko pa se sprehodite do večjih supermarketov in restavracij v starem mestnem jedru.

Kamp Ulika se nahaja v mirnem predelu zraven Rovinja, obdan s sadovnjaki in nasadi oliv. Gre za manjši kamp, približno 900m oddaljen od najbližjih plaž in 4km od središča mesta. V ponudbi predstavljajo dve mobilni hišici, lahko pa uporabljate tudi zunanji bazen, ležalnike in kolesa, za lačne pa je poskrbljeno v domači restavraciji.

V turističnem delu Rovinja, 3km južneje od starega mesta se nahaja kamp Polari, kateri nudi najem mobilnih hišic za večje družbe, saj sprejmejo kar do 6 oseb. Gre za tekstilni kamp, deloma pa je primeren tudi za nudiste. Prodnate plaže, zunanji bazen, športne površine, številni lokalčki in domača pivnica vas vabijo, da svoje počitnice preživite v njihovi družbi.

Kamp Valdaliso se nahaja severno od Rovinja znotraj urejenega borovega gozda, kateri tudi v največji vročini nudi prijetno senco. V kampu lahko najamete komfortne družinske mobilne hišice in uživate na urejenih prodnatih plažah. V sosednjem kompleksu lahko uporabljate bazene in tobogane, do Rovinja pa se popeljete z ladijco.

Kamp Veštar najdete približno 6km južneje od Rovinja, v mirnem zalivu, obdanem z borovimi drevesi. Ime nosi po otočku, katerega gledate iz urejene 1,5km dolge plaže. Nudijo najem mobilnih hišic z obilo dodatne opreme, v katerih vam bodo družbo lahko delali tudi vaši štirinožci. V kampu najdete še bazene, lokale in obilo športnih površin.

Zraven vhoda v Limski kanal se na odlični lokaciji nahaja največji nudistični kamp v Istri, kamp Valalta. 4 različni tipi mobilnih hišic vas bodo navdušili, prav tako pa kar 5km dolga prodnato-skalnata plaža. Ogromno dodatnih storitev vsakega gosta prav pošteno razvaja, ne manjka pa športnih površin, različnih animacij, lastniki čolnom pa boste veseli priročne marine.

Cene za mobilne hiške v Rovinju najdete zgoraj pri opisu vseh ponudb. Preverite proste termine in hišice v kampih rezervirajte brezplačno.

Preverite tudi druge kraje v Istri ali preostali Hrvaški.