≡ Meni

Mobilne hišice v Novigradu

Spodaj najdete ponudbo namestitev v mobilnih hišicah v Novigradu v Istri. Za vsako izmed njih najdete opis in dodatne informacije, ki vam bodo pomagale pri odločitvi o tem, katera izmed njih je prava.

mobilne hišice novigrad

 Najem mobilne hišice Novigrad

Novigrad je poznano zgodovinsko mestece v zahodni Istri, približno 16km južneje od Umaga. Prva rimska naselbina na tem območju je bila zgrajena že v 6. stoletju, v srednjem veku pa so zgradili dobro utrjeno mestece na otoku pred obalo, katerega so v 18. stoletju umetno povezali z celino. Kljub nekaj turškim vpadom in opustošenjih, je bilo mesto obnovljeno po srednjeveškem vzoru, z nepogrešljivimi ozkimi uličicami in ostanki nekdanjega utrdbenega zidu, kjer še danes kraljujeta dva stražna stolpa.

Danes Novigrad nudi lasten lapidarij, kjer najdete večino ohranjenih kamnitih najdb iz samega mesta in njegove okolice , mešanico različnih arhitekturnih slogov, ob obalni promenadi pa se ob večerih najde obilo zabave, v številnih restavracijah pa nudijo izvrstne istrske dobrote. V Novigradu se nahajata tudi dve marini, znamenita Bazilika sv. Pelagija, mesto pa je poznano tudi kot gostitelj različnih kulturnih festivalov.

Kamp Sirena

Novigrad in okolica ponujata 3 odlične kampe, kjer lahko najamete mobilne hišice. Najbližji središču mesta je Kamp Sirena, kateri nudi tri tipe mobilnih hišic, katere so postavljene v majhne skupnosti, delijo pa si zunanje bazene, počivalnike in mnoge dodatne storitve. V določenih hišicah so dovoljeni tudi psi, kateri bodo uživali na plaži, vi pa se lahko poslužite številnih športnih aktivnosti ter dodatnih animacij, tako za otroke kot odrasle.

Kamp Kastanija

Približno 3km je oddaljen Kamp Kastanija, sicer manjše velikosti, a vseeno bogate ponudbe. Poleg dveh tipov mobilnih hišic, katere se nahajajo v senci starih borovcev, kamp nudi urejeno plažo, izvrstne gostinske storitve ter je prijazen za hišne ljubljenčke, le zmočiti se bodo morali zunaj kampa.

Kamp Park Mareda

Kamp Park Mareda leži ob istoimenski vasici, 4km severneje od Novigrada, gre pa za zelo urejen kamp z veliko sredozemskega zelenja in kateri v zadnjih letih prejema prestižne nagrade tujih turističnih agencij. Mobilne hišice so urejene v 5 naselij, vsako s svojim bazenom in igriščem, poskrbljeno pa je tudi za obilico aktivnosti in zabave, tako da ne bi nikomur dolgčas.

Preverite razpoložljive mobilne hišice v Novigradu preko zgornjih povezav.

Zraven Novigrada najdete mobilne hišice tudi v drugih krajih Istre in Hrvaške.