Mobilne hišice v Labinu - preverite akcije za kamp Romantik

Mobilne hišice v Labinu

Če bi radi najem mobilne hišice v Labinu, imate tudi tukaj to možnost. Na voljo so v kampu Romantik. Vse dodatne informacije o njih najdete spodaj, prav tako pa jih lahko preko spodnje povezave enostavno rezervirate.

Mobilne hiške v kampu Romantik

Kamp Romantik se nahaja v bližini Labina, v vasici Kapelica. Do morja in plaž (Rabac) je 15min vožnje z avtomobilom.

Gre za odlično urejen mini kamp, kateri v svoji ponudbi nudi najem 2 mobilnih hišic velikosti 24m2. Hišici sprejmeta vsaka do 5 oseb, sestavljeni pa sta iz dnevnega prostora z kuhinjo, dveh spalnih prostorov in kopalnice. Opremljeni sta s SAT TV in klimatsko napravo.

Namesto terase lahko uporabljate velik zunanji prostor z bazenom, ležalniki, visečimi mrežami, možna pa je tudi souporaba prostora za žar z ostalimi gosti kampa. Psi so dobrodošli, na voljo pa je tudi brezplačen wifi internet.

Dodatne informacije o kampu in najemu mobilnih hišk v njem lahko dobite preko spodnje povezave, kjer lahko preverite tudi cene in proste termine.

Rezervirajte preko te strani – preverite ceno in ostale podrobnosti – možna brezplačna odpoved

mobilne hišice kamp romantik labin

Najem mobilne hišice v Labinu

Labin je zgodovinsko mesto v vzhodnem delu Istre, nekako na pol poti po magistralni cesti med Pulo in Rijeko. Mesto je zrastlo iz temeljev prazgodovinske ilirske naselbine, katero so Rimljani povečali in utrdili v svojo postojanko. Še danes smo lahko priča akropolskemu načinu antične gradnje, katera je v ostalem delu Istre praktično izginila.

Mesto je sestavljeno iz starega dela Labina, kateri stoji na manjši, a razgledni vzpetini, pod starim delom pa je bilo izgrajeno novo naselje, imenovano Podlabin, da bi v zgodnjih letih 20. stoletja zadostili delavskim potrebam v bližnjem rudniku premoga.

Rudarska industrija je danes le še zgodovina, Labin pa ostaja očarljivo mestece med oljčnimi nasadi in sredozemskim rastjem, ki na vsakem koraku nudi različne spomenike in zgodovinske stavbe iz različnih obdobij – od antike, baroka, renesanse do današnjih dni.

V kraju Kapelica, dobra 2km oddaljenem od središča Labina se nahaja mini kamp Romantik, kateri se nahaja na mirni lokaciji in že kot nakazuje njegovo ime, je namenjen bolj zasanjanim in romantičnim dušam.

Poleg manjšega obsega parcel za prikolice in šotore nudi najem dveh komfortnih mobilnih hišic, v kateri lahko s seboj pripeljete tudi kužke, na majhnem prostoru pa se lahko pustite božansko razvajati. Zunanji bazen, prostori za sončenje, uporaba žara, drobne vsakodnevne pozornosti vas lahko skoraj odvrnejo od misli na 15 minut vožnje oddaljene plaže v mestecu Rabac in njegovi okolici.

Naj vas Istra v vsej svoji čudovitosti popolnoma začara in preživite čudovite dneve v mini kampu Romantik. Za več dodatnih informacij o najemu mobilne hišice v Labinu pa preverite zgornjo povezavo.

Preverite tudi drugo ponudbo namestitev in možnosti bivanja v mobilnih hišicah v Istri in na Hrvaškem.