≡ Meni

Mobilne hišice v Labinu

Če bi se radi odpravili v Labin in iščete mobilne hišice, jih najdete v kampu:

Najem mobilne hišice v Labinu

Labin je zgodovinsko mesto v vzhodnem delu Istre, nekako na pol poti po magistralni cesti med Pulo in Rijeko. Mesto je zrastlo iz temeljev prazgodovinske ilirske naselbine, katero so Rimljani povečali in utrdili v svojo postojanko. Še danes smo lahko priča akropolskemu načinu antične gradnje, katera je v ostalem delu Istre praktično izginila. Mesto je sestavljeno iz starega dela Labina, kateri stoji na manjši, a razgledni vzpetini, pod starim delom pa je bilo izgrajeno novo naselje, imenovano Podlabin, da bi v zgodnjih letih 20. stoletja zadostili delavskim potrebam v bližnjem rudniku premoga.

Rudarska industrija je danes le še zgodovina, Labin pa ostaja očarljivo mestece med oljčnimi nasadi in sredozemskim rastjem, ki na vsakem koraku nudi različne spomenike in zgodovinske stavbe iz različnih obdobij – od antike, baroka, renesanse do današnjih dni.

V kraju Kapelica, dobra 2km oddaljenem od središča Labina se nahaja mini kamp Romantik, kateri se nahaja na mirni lokaciji in že kot nakazuje njegovo ime, je namenjen bolj zasanjanim in romantičnim dušam. Poleg manjšega obsega parcel za prikolice in šotore nudi najem dveh komfortnih mobilnih hišic, v kateri lahko s seboj pripeljete tudi kužke, na majhnem prostoru pa se lahko pustite božansko razvajati. Zunanji bazen, prostori za sončenje, uporaba žara, drobne vsakodnevne pozornosti vas lahko skoraj odvrnejo od misli na 15 minut vožnje oddaljene plaže v mestecu Rabac in njegovi okolici.

Naj vas Istra v vsej svoji čudovitosti popolnoma začara in preživite čudovite dneve v mini kampu Romantik. Za več dodatnih informacij o najemu mobilne hišice pa preverite zgornjo povezavo.

Preverite tudi drugo ponudbo namestitev in možnosti bivanja v mobilnih hišicah v Istri in na Hrvaškem.

Mobilne hišice v Labinu
Ocenite stran/objavo