Kamp Ježevac

Kamp Ježevac se nahaja le nekaj 100m od središča mesta Krk. Priljubljen kamp nudi na 11ha površine možnost bivanja do 2000 gostov.

Podaljšan konec tedna v maju – mobilna hišica Premium: 09.05. – 12.05. (četrtek – nedelja)

2 prosti hišici za 196€ - preverite tukaj

Ponudba prostorne mobilne hišice velikosti 30m2 v mesecu maju: 11.05. – 18.05. (sobota – sobota) 

Le še 2 hišici za 509€ - preverite tukaj

* ob prihodu se doplača 35€ za končno čiščenje hišice

Več o kampu:

V kampu se nahaja 700  parcel, od tega jih 580 nudi možnost priklopa na elektriko in /ali vodo. Ob obali, kjer je najmanj sence so prostori, namenjeni avtodomom, šotoristi pa najdejo svoj prostor na neparceliranem predelu kampa.

Kamp je opremljen s 6 sanitarnimi objekti. Nekateri so prilagojeni otrokom in invalidnim gostom, na voljo je tudi pralnica in sušilnica. Urejeni so posebni tuši za pse.

800m dolga plaža je odlično urejena (ležalniki in senčniki), deloma prodnata in pretežno skalnata. Na voljo je klančina za spust čolnov, lažji dostop za invalide ter predel plaže za goste s psmi. Skozi sezono je otrokom na voljo napihljiv vodni park, odrasli pa si lahko privoščijo sproščujočo masažo z pogledom na morje.

Otrokom je namenjen tudi mini klub, igrajo se lahko na otroškem igrišču. Kamp nudi odlično pokritost z brezplačnim brezžičnim internetom. Dnevno vam pripravijo zanimive animacijske programe za vse starosti.

Kamp nudi restavracijo, kjer si lahko naročite zajtrk ali pol penzion, mini market, dve pekarni, prodajalno sadja in zelenjave ter časopisni kiosk. Večji supermarket ter več gostinskih lokalov (domače konobe, kavarne, restavracije …) najdete v bližnjem središču mesta.

Mobilne hiške v kampu Ježevac

Kamp Ježevac nudi 150 odlično opremljenih mobilnih hišic. Na voljo so modeli od velikosti 18m2 do 38m2, vse so opremljene z klimatsko napravo. V delu hišic so dovoljeni tudi kužki (doplačilo). Najamete lahko tudi enega izmed 10 šotorov.

Šport: tenis, namizni tenis, balinanje, odbojka na mivki, izposoja koles, izposoja čolnov in plastičnih plovil …

Središče Krka nudi možnost ogleda številnih znamenitosti še iz časa rimske uprave, lahko pa uživate ob živi glasbi in dobri kulinariki.

V pristanišču lahko rezervirate ladijske izlete v ostala mesteca na Krku ali na druge otoke v bližini (Cres, Lošinj, Rab …).