Kamp Krk

Kamp Krk je nastal po prenovi in dodanih novih vsebinah bivšega kampa Politin. Nahaja se na samotnem predelu, 2.5km oddaljen od središča mesta, po katerem nosi ime.

Kamp Krk je povsem ekološko orientiran, zaradi bogate ponudbe storitev, urejenosti in čistoče pa si je kot prvi kamp na Hrvaškem prislužil oceno 5 zvezdic.

11ha velik kamp lahko gosti do 1300 ljudi, nudi pa 361 parcel. 2/3 parcel ima možnost priklopa na elektriko in vodo, ostale pa so namenjene predvsem šotorjenju.

V kampu se nahajata dva popolnoma prenovljena sanitarna prostora, prilagojena tako za otroke kot za invalidne osebe. Uredili so tudi prostor za tuširanje psov.

Plaža v kampu je večinoma skalnata, urejeni so tudi prodnati predeli in zalivčki. Del plaže je namenjen kužkom, ob kampu pa se nahaja tudi plaža za nudiste. Za otroke je urejen napihljiv vodni park in izposoja plastičnih plovil.

Gostom sta na voljo dva bazenska kompleksa z ogrevano vodo ter wellness center z različnimi vrstami savn in masaž.

Mobilne hiške v kampu Krk

Kamp Krk nudi 124 mobilnih hišic od velikosti 18m2 do 38m2, v njih lahko biva od 2 do 6 oseb. Večina jih nudi klimo in satelitsko televizijo, ob doplačilu je v vseh hišicah dovoljeno bivanje psov. Na voljo je tudi glamping šotor velikosti 38m2 za 6 oseb.

Kamp nudi restavracijo, bar ob plaži, mini market, ribarnico, pekarno ter prodajo sadja in zelenjave. Večje nakupe lahko opravite v supermarketu v središču Krka.

V kampu je urejeno otroško igrišče, mini klub, poskrbljeno je za dnevno in večerno animacijo otrok in odraslih, uporabljate lahko tudi skupen prostor za žar.

Velika večina površine kampa je pokrita z brezžičnim dostopom do interneta.

Šport: mini golf, namizni tenis, potapljanje, kolesarjenje, tenis, odbojka na mivki …

Okolica kampa je prepredena z različnimi urejenimi potmi za sprehode ali kolesarjenje, do središča mesta Krk se lahko sprehodite v 20-30 minutah ali zapeljete z vozilom.

Drugi kampi na Hrvaškem.