Last minute mobilne hišice

Last minute mobilne hišice

Za rezervacijo mobilnih hišic v zadnjem trenutku si lahko ogledate seznam prostih mobilnih hišic na Hrvaškem in preverite datume in hišice, ki vam ustrezajo.

Datume lahko po potrebi na povezavi tudi spremenite in si jih prilagodite svojim željam. Tako lahko rezervirate mobilne hišice tudi za manj kot teden dni ali imate prihod kateri drugi dan (namesto sobote).

Za pomoč pri iskanju poljubnih terminov izpolnite povpraševanje in navedite željene datume.

Prav tako se spodaj prijavite na obvestila o zanimivih mobilnih hišicah, znižanih cenah za najem in druge zanimive novice na to temo. V njih občasno (odvisno od sezone) objavljamo last minute mobilne hiške za Istro, Dalmacijo in Kvarner.

Pri samem iskanju prostih hišic vam ne priporočamo, da se zanašate na last minute ponudbe, kot je to običajno pri drugih turističnih ponudbah. Mobilne hišice na Hrvaškem so zelo popularne, ne samo za Slovence in Hrvate, ampak tudi za vse druge, ki v poletnem času letujejo na Hrvaškem. Tudi če najdete kakšno last minute ponudbo za najem mobilne hiške, bo cena običajno primerljiva z ostalimi in verjetno tudi zelo hitro zasedena, saj se redke last minute ponudbe hitro sporočijo in so tako hitro zasedene.

Last minute vikend paketi

Oglejte si tudi stran Vikend paketi, kjer najdete različne znižane ponudbe za tekoči mesec za vikend v mobilni hiški.

Priporočamo vam, da se prijavite na naše email akcije in na tak način izveste med prvimi za dobre ponudbe in znižane cene za mobilne hiške.