Prodaja mobilne hišice

Zraven najema mobilne hišice, lahko na naši strani najdete tudi oglase za nakup ali prodajo mobilne hišice. V kolikor imate mobilno hišico ali bungalov, ki je naprodaj, lahko na strani brezplačno objavite oglas. Za objavo nas kontaktirajte.

Aktualne prodaje mobilne hiške

OSTALA JE SAMO ŠE ENA—-Prodam dve mobilni hiški na idealni lokaciji – najem zemljišča za 10 let. Letni pavšal se plača v dveh obrokih in znaša 2.500,00Eur letno po hiški.

Lokacija hišk je privat. NI kamp. Lastnik zemljišč je ustrežljiv in kar je najpomembneje nevsiljiv ali tečen.

V pavšal so zajeti VSI stroški. Za gostujoče je dnevna taksa 1Eur po odrasli osebi, drugega stroška ni. Hiške je možno še naprej oddajati. Prodajajo se izključno zato, ker imamo še drugo lokacijo in nam je ta preveč odročna ko je gužva.

Za začetnike pa je tale lokacija več kot odlična, če želite poleg dopustovanja še kaj zaslužiti. Hiški sta popolnoma opremljeni in zelo dobro očuvani. Letnik 2008, zaščitene proti soli in vlagi leta 2015.

Cena posamezne hiške je 25.000,00Eur in to je zadnja cena za to lokacijo in pogoje nadaljnega oddajanja. Tisti, ki računajo na to, da bodo ceno znižali naj ne kličejo. Cena je fiksna.

Kontaktna številka je 070 66 66 69 – Kristina

Lokacija: C.B.Radiča 35, Bibinje pri Zadru

OGLED IN NAKUP MOŽEN: 21.10.2017

Več informacij najdete v letaku, kjer lahk ovidite več fotografij in dobite druge informacije. Najdete ga tukaj https://www.facebook.com/groups/mobilnehisice/