Kam za krompirjeve počitnice 2020?

Tudi krompirjeve počitnice (jesenske) so odlična priložnost za kratek oddih, skok na morje ali kakšen drug kraj. Glede na to, da je veliko kampov v tem času zaprtih, najem mobilne hiške ni najbolj priljubljena opcija, prav tako pa je veliko odvisno od vreme.

Zraven morja se lahko v času krompirjevih počitnic odpravite na Gorenjsko, v terme ali kakšno evropsko prestolnico. Spodaj si lahko ogledate nekaj ponudb za izbrane termine.

Mobilne hiške na Hrvaškem

Preko spodnjih povezav najdete ponudbe za najem mobilne hiške v Istri, Dalmaciji in na Kvarnerju.

3 nočitve na Kvarnerju

3 nočitve v Dalmaciji

Prenočišča v Sloveniji

Za obisk Slovenije je na voljo kar nekaj ugodnih prenočišč. Apartmaje dobite za 3 nočitve že za 90€ za 4 osebe, bivanje v hotelu pa od 135€ naprej.

Slovenija – 3 nočitve

Apartmaji na Hrvaškem

Apartmaji so v teh terminih po res nizkih cenah, tako da se lahko odpravite na morje že za manj kot 70€ za 3 nočitve (4 osebe, za manj oseb je lahko cena še nižja). Preverite spodnje ponudbe za Istro, Kvarner in Dalmacijo.

Ostale akcije za Slovenijo in Hrvaško

Preko spodnje povezave najdete posebne ponudbe za željeno število dni. Kliknite spodaj in preverite kraje, ki vas zanimajo. Nekatere so znižane tudi za 50%.

  Preverite akcije do -50%

Zgornja povezava vam lahko še posebej koristi, če bi se odpravili v kašno evropsko prestolnico in iščete ugodno prenočišče (tudi last minute). Preverite ponudbe za Budimpešto, Sarajevo, Dunaj, Bratislavo, Milano, Benetke in seveda vsa ostala mesta, ki so na seznamu želja.

krompirjeve počitnice

Če še ne veste kam bi se odpravili za krompirjeve počitnice, najdete zgoraj nekaj predlogov in upamo, da najdete kaj zanimivega.