Kamp Waterman Beach Village

Kamp Waterman Beach Village se nahaja le nekaj 10m od središča mesta Supetar na otoku Braču.

2ha velik kamp Waterman Beach Village se nahaja na mirni lokaciji in je obdan z borovim gozdom. Manjši del je namenjen kampistom in je razdeljen na 94 parcel (opremljene z eletričnim priključkom). Ostali del kampa pa je namenjen za mobilne hišice in 3 apartmaje. Skupno lahko gosti do 200 oseb.

V kampu se nahajata 2 manjša sanitarna prostora, prilagojena tako za otroke kot invalidne osebe, na voljo pa je tudi manjša pralnica ter oskrbovalna postaja za avtodome.

Najbljižja plaža je oddaljena 150m, priljubljena mestna plaža Acapulco pa 800m. V kampu se nahaja zunanji bazen za otroke in odrasle.

Mobilne hišice

V kamp so umestili 45 mobilnih hišic Adria. Vse hišice velikosti 32m2 so modernega izgleda, z zunanjo teraso, klimo, dvema kopalnicama, televizijo in kuhinjsko opremo. Primerne so za bivanje 4-5 oseb. Večina hišic nudi delen pogled na morje, so pa večidel dneva v senci dreves.

V kampu lahko igrate šah, mini golf, namizni tenis, si izposodite kolesa … Šola potapljanja je oddaljena 2km.

Najbližja trgovina v Supetarju je oddaljena 150m, v kampu pa obratuje manjša restavracija.

Ob večerih se lahko sprehodite v mesto na sladoled ali sadno kupo, si ogledate znamenitosti, okolica pa nudi različne kolesarske poti.

Mobilne hišice otok brač